• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yıllık sevginin sonu böylemi bitecekti...

Zamanında birbirlerini sevmişler.Eşin askerde olduğu zamanlara denk geldiği için 18-19 lu yaşları.Senle evlenmiş,ablan başka biriyle evlenmiş.17 yıl geçmiş 3 çocuk yapmışsınız düne kadar herşey iyiydi.Bence sen kendi içinde unutamamışsın ablanla onun çocukluk aşkını ve ilk sürtüşmede dillendiren de sensin.Eşin de evet sevmiştim demiş.Yani senin de bildiğin olayı tasdiklemiş.Ablanla aşk yaşıyorum dememiş.Sen abinin yengenin yanında böyle bir yakıştırmayla hem ablanı hem kendini hem eşini ne duruma soktuğunun farkındamısın.Ablan bir laf söylemiş.Söylememeliymiş.Ama bunu o boşansın ben alacağım şeklinde yorumlamadan önce,belki baban onları ayırdığı,kendi evliliği de mutsuz olduğu için yani onları evlendirdiniz de iyi birşey mi oldu der gibi düşünmüşte olabilir.Ama asla söylenecek bir laf değil.Böyle düşünmesi de çirkin.Bu konuda kızabilirsin.Açar ablana sorarsın abla sen bunu ne sebeple niye söyledin yuvam yıkılsa mutlu mu olacaksın diyebilirdin.Yani bilemiyorum çirkin bir durum.Böyle birşey yoksa sen o ablanın yüzüne eşinin yüzüne nasıl bakacaksın.Varsa,eminsen EMİNSEN makine bozuldu yapmaya gitti kontürünü biliyor gibi laflarla emin olmaktan bahsetmiyorum.Gerçekten bilen gören varsa,eLLE TUTULUR BİRŞEYLERİNİ YAKALADIYSAN 17 YILDIR HİÇ BİRŞEY HİSSETMEDİN DE,17 yıldan sonra kocan soğuk davranıyor diye ablana topu attıysan o evde durma zaten.

ablanla konuşmanı öneririm ne derdi varmış neden böyle davranıyormuş...ayrıca neden böyle bir adamdan sürekli çocuk yaptın Allah verdi falan böyle konuşmayın sonuçta bir çocuk kolay yetişmiyor istekler hiç bitmez o babanın evine 3 çocukla dönmek çok zor olur tek olsaydı sende çalışırdın tazmişnatda alırdın idare ederdiniz ne biçim bir adammış bu ya...ablan mutsuz senide mutsuz etmek istiyor sanırım

2Kadın bir adam...1 Kuzen 2 kardeş hatta 3ü de kardeş bence...Nasıl bir mantalite var bilmiyorum..İnsan kuzenine,abisine nasıl aşık olabilir??Bi adam kızkardeşine nasıl göz koyar..Bu daha da ileri gitmiş birine gözkoymuş diğerini almış,ondan 3 çocuk yapmış..Abla..Kuzenini sevmiş askerdeyken başkasıyla nişanlanmış evlenmiş,şimdi de kardeşinin eşi olan kuzenine,eniştesine yani eski sevgilisine 3 çocuk babasına kendi ailesini ezip geçip göz koyuyor..Ve siz ablanı istediğine veren,sizi verirken fikrinizi önemsemeyen,ablasının aşkına kızkardeşini veren bi babanın şimdi ne karar vereceğini bekliyorsunuz...Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?Ne yaşıyorsunuz?Nasıl çapraz ilişkiler var orada?Kusura bakmayın bana çok ters bu yaşananlar..Size lafım yok siz sadece o saçma düzene kurban gitmişsiniz..Büyükler her zaman doğruyu bilmez bu da onun bir sonucu işte.Hayatınıza mal oldu...Lütfen kaderim deyip katlanmayın..Allah akıl fikir güç kuvvet vermiş.Birini kullanın ve kendi ayaklarınız üzerinde durun..Orası neresiyse ne davası varsa o ili değil o bölgeyi terkedin bırakın herkes kendi pisliğinde boğulsun...

Bu evlilik için savaşmaya değer mi sence? Şimdi sevmiyorum, aramızda bir şey yok dese bile eşiniz?
Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz?
Hissedeceklerinizi bir düşünün.
Ablanı şimdi sevemese bile zamanında sevmiş, herhangi bir kişi değil ablan bu!
Boşanırsanız ardından kaşık alıp oynardım diye sevinen ablan!
Olan size olmuş açıkçası, eşiniz intkam için sizi harcamış.
Bu adam' dan kocalık bekleyebiliyor musunuz?
Çalışırım diyosunuz ne güzel, gidecek bir yerim yok, 3 çocuğumu babasız bırakamam diyip karderime razıyım demiyorsunuz.
Şu evliliğin de kurtarılacak bir tarafı bulunursa, tabii konu doğruysa pes diyorum artık.. :ssz:

ablam kendisi mutsuz zaten kocasının başka bir kadınla yatıp kalktığını ögrendi bunu bize kendisi değil kızı ağlaya ağlaya anlattı kızı yani yiğenim kendini yırttı yanımızda anneme diyorum teyze ayrıl ben sanada kardeşimede bakarım diye ama o kocasının ayaklarına kapanmış gitme diye kocası tefecilik yapıyor oradan gelen paralarla buna bilezik yapıyor buda ona alışmış işi gücü para olmuş yigenim ağlıyor teyze benim parada pulda gözüm yok annem bu durumlara katlanıyor diyor o da birşey deseya hiç birşey demiyor istiyorum seviyorum falanda demiyor hiç birşey söylemedi zaten ona birşeyde anlatmayız ne var ne yok herkesin ağzında dolanır yalanlı yanlışsız zaten şaşırıyorum bu bizim aileye hiç çekmemiş sanki bizim düşmanımız kaldığı ev gecekondu gibi onun haline acırdık hepimiz ben eşim gittiğinde falan artık herkes kendi yolunda ablamda yapmaz demiştim ama o kaşık alıp oynayacam oh oh demiş annemde kızmış bunu gecen annemde söyledi ne yapmaya çalışıyor bu diye oda şaşırdı hatta annem konuşmak istemiş yine susup kalmış karşısında birşey dememiş

şu ailelere çok kızıyorum. ne diye zorla evlendirirler, istemediklerine verirler çocuklarını...........
al işte bitmemiş aşkları, belkide hiç küllenmedi zaten.... sizinlede ablaya yakın olmak için bunca yıl geçindi.
ne siz suçlusunuz ne de eşinle ablan. tüm suç ailelerde.....
kalbe, aşka söz geçmiyor maalesef.......

bence varsa aralarındaki aşk değil. yaşanmamış her şey çok cezbedicidir.
Hepimiz öyle olmadık mı platonik bile olsa birini sevdik zamanında sanki ondan başkası olmaz gibi geldi. ilkokul aşkı bile olsa bu.. ama sonra evlendik ve şimdi kocamızı seviyoruz onu unuttuk gitti.
ama burda insanların birşeyleri yarım kalmış. ve elde edemedikleri için de içlerinde büyütmüş olabilirler. gördükçede şeytan ara gazı verir durur artık. tabi varsa öyle bişey.
yakın olmamalılar bence birbirlerine

Bu evlilik için savaşmaya değer mi sence? Şimdi sevmiyorum, aramızda bir şey yok dese bile eşiniz?
Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz?
Hissedeceklerinizi bir düşünün.
Ablanı şimdi sevemese bile zamanında sevmiş, herhangi bir kişi değil ablan bu!
Boşanırsanız ardından kaşık alıp oynardım diye sevinen ablan!
Olan size olmuş açıkçası, eşiniz intkam için sizi harcamış.
Bu adam' dan kocalık bekleyebiliyor musunuz?
Çalışırım diyosunuz ne güzel, gidecek bir yerim yok, 3 çocuğumu babasız bırakamam diyip karderime razıyım demiyorsunuz.
Şu evliliğin de kurtarılacak bir tarafı bulunursa, tabii konu doğruysa pes diyorum artık.. :ssz:

ben zaten kendi ayaklarım üzerimde durabilirim ama şu an çocuklarım için birazdaha sabredip katlanırım şimdi 3'de okula gidiyorlar onların hayatlarını zehir etmek istemiyorum biri ilkokul biri orta okul büyük olan liseye gidiyor onları yıkamam babalarını seviyorlar çünkü dediğim gibi şimdi ayrılmaya kalksam çocuklarımda beni suçlu görürler annem ayrıldı derler kendileri pislikleri varsa kendileri döksün ortalığa ben şimdi ne giderim o ablamın evine nede yüzüne bakarım bitti artık benim için bundan sonrasınıda ben yapacam eşimi kıskandırmaya çalışacam birşekilde

benimde aklıma yaprak dökümü dizisindeki neclayla leyla geldi .oguz neclayı seviordu ama leylayla evlenmişti .:20:
bir şu kaşık alıp oynama mevzusunu yerinde olsam ablama yüzüne vura vura açık açık sorardım .hayrola ne bu sevinc göstermen böyle diye ?

dua edin bana ne olur çok yalnız hissediyorum kendimi sagolsun büyük ablam en büyük dstekcim eniştemde babam gibi sagolsun ben senin arkandayım kızım dedi onlarda olmasa napardım bilmiyorum :14::14:

yalnız değilsin önce Allah var yanında sonra çocukların ve ablanlar..lütfen böyle yıprıtma kendini.

bunu tek yaşayan sen değilsin.k.validem daha 15 yaşındayken aynı senin gibi evlendirilmiş.k.pederim eşimin teyzesini beğenmiş istemeye gitmişler meğer teyze nişanlıymış eşimin dedesi de o zaman bi küçüğünü sana verelim demiş onlar da tamam demişler ve k.valideme sormamışlar bile.bak kaç yaşına geldi hala üzülerek içi burularak anlatır bunu.

Kıskandırmaya falan çalışma eşini.
durumunu daha da zora sokacak olaylara meydan verme.
Hazmedilir şeyler değil bunlar ama madem ben gitmem, bir şey olacaksa onlar harekete geçsin diyorsun,
Bekle , izle , bu konuyu dillendirme sürekli ve ablanla irtibatını kes.
Yaşanmamış herşey caziptir, ablanın masum olduğunu düşünmüyorum doğrusu.

benimde aklıma yaprak dökümü dizisindeki neclayla leyla geldi .oguz neclayı seviordu ama leylayla evlenmişti .:20:
bir şu kaşık alıp oynama mevzusunu yerinde olsam ablama yüzüne vura vura açık açık sorardım .hayrola ne bu sevinc göstermen böyle diye ?

yaprak dökümü aynı bizim hikayemizdi sanki çok benziyor

yalnız değilsin önce Allah var yanında sonra çocukların ve ablanlar..lütfen böyle yıprıtma kendini.

bunu tek yaşayan sen değilsin.k.validem daha 15 yaşındayken aynı senin gibi evlendirilmiş.k.pederim eşimin teyzesini beğenmiş istemeye gitmişler meğer teyze nişanlıymış eşimin dedesi de o zaman bi küçüğünü sana verelim demiş onlar da tamam demişler ve k.valideme sormamışlar bile.bak kaç yaşına geldi hala üzülerek içi burularak anlatır bunu.

ozamanlar zorla evlendirme diye birşey vardı bazen babamda şimdi ki aklım olsa dediği olmuştur ama ne çare artık :50:

Kıskandırmaya falan çalışma eşini.
durumunu daha da zora sokacak olaylara meydan verme.
Hazmedilir şeyler değil bunlar ama madem ben gitmem, bir şey olacaksa onlar harekete geçsin diyorsun,
Bekle , izle , bu konuyu dillendirme sürekli ve ablanla irtibatını kes.
Yaşanmamış herşey caziptir, ablanın masum olduğunu düşünmüyorum doğrusu.

öyle yapcam zaten ama bazen öyle an geliyor çok sinirleriniyorum aklıma böyle şeyler geliyor.
önceden bütün akrabalarımız acırdı bunun durumuna herkeste birşe bırakmış şimdi kimse artık inanmıyor ona kimse sevmiyor biz bunu böyle bilemzdik diyorlar

ben zaten kendi ayaklarım üzerimde durabilirim ama şu an çocuklarım için birazdaha sabredip katlanırım şimdi 3'de okula gidiyorlar onların hayatlarını zehir etmek istemiyorum biri ilkokul biri orta okul büyük olan liseye gidiyor onları yıkamam babalarını seviyorlar çünkü dediğim gibi şimdi ayrılmaya kalksam çocuklarımda beni suçlu görürler annem ayrıldı derler kendileri pislikleri varsa kendileri döksün ortalığa ben şimdi ne giderim o ablamın evine nede yüzüne bakarım bitti artık benim için bundan sonrasınıda ben yapacam eşimi kıskandırmaya çalışacam birşekilde

Tabiki ne sizin ne de çocuklarınız için kolay olmayacak ama bu evliliği sürdürmek ondan daha da zor olurdu benim için.
Çocuklarınız mevzuyu bilmiyor o zaman doğru mu?
Ama idrak edebilecek yaştalar, sizi suçlayacaklarını zannetmiyorum.
Kıskandırmaya çalışıcam demişsiniz ne olacak peki?
Farzedin ki kıskandı eşiniz, değişecek mi herşey bir çırpıda?
Allah kimseye yaşatmasın ama ben bu şekilde davranamazdım diye düşünüyorum.
Hadi diyelim bir süre sessiz kaldım bekledim, boşanmayı düşündüğüm adamı kıskandırma fikri aklımın ucundan dahi geçmezdi.
:ssz:

Son düzenleme:
konu sahıbı dıyor kı benm esım zamannda ablama asıkmıs onun ıcın askerden kacmayı dusunmus, ablamn nısanlandıgını duyunca bi sinirle benmle evlenmeı kabul etmiş, sureklı ablamların her ısıyle ılglenıyor eksıklerını gıderıyor esyalarını tamır ediyor..

ablasıda boşanırsa kasık alır oynarım demış, bıde büyü ıslerıne flnda girmiş, buna ragmen bırde cıkıp dıyorlarki yok ablana yakıstırma kocana yakıştırma , yok olur mu öyle sey nasıl dusunursun bılmem ne..

acın gözunuzu dünyaya geldik..!!! benım anlayamadıgın nokta, evlılıgın uzerınden koskoca 17 yıl gecmiş bu adamın aşkı yeni mi alevlendi oldu. ama bu büyü meselesini okuyunca heh dedım. vallahı konu sahıbı arkadsım bu ablanız kendı evlılıgıde sorunluymus zaten, resmen buyu yapmış kocanızı sızden ayırmaya calısıyor. eger bosanırsanız onunla evlenırse şaşırmam!! kocanızda zaten gecmıste sevıyormus o da ona karsı boş deıl bence..sureklı gıdıp ılgılenmeler bılmem ne fln hersey ortada yani..:50::50:

konu sahıbı dıyor kı benm esım zamannda ablama asıkmıs onun ıcın askerden kacmayı dusunmus, ablamn nısanlandıgını duyunca bi sinirle benmle evlenmeı kabul etmiş, sureklı ablamların her ısıyle ılglenıyor eksıklerını gıderıyor esyalarını tamır ediyor..

ablasıda boşanırsa kasık alır oynarım demış, bıde büyü ıslerıne flnda girmiş, buna ragmen bırde cıkıp dıyorlarki yok ablana yakıstırma kocana yakıştırma , yok olur mu öyle sey nasıl dusunursun bılmem ne..

acın gözunuzu dünyaya geldik..!!! benım anlayamadıgın nokta, evlılıgın uzerınden koskoca 17 yıl gecmiş bu adamın aşkı yeni mi alevlendi oldu. ama bu büyü meselesini okuyunca heh dedım. vallahı konu sahıbı arkadsım bu ablanız kendı evlılıgıde sorunluymus zaten, resmen buyu yapmış kocanızı sızden ayırmaya calısıyor. eger bosanırsanız onunla evlenırse şaşırmam!! kocanızda zaten gecmıste sevıyormus o da ona karsı boş deıl bence..sureklı gıdıp ılgılenmeler bılmem ne fln hersey ortada yani..:50::50:

bende böyle düşünüyorum işte aslında ortada çocukalrım olmasa hemen çeker giderim beklemem ama olan 3 cocuguma olur :14:

asıl konum eşim benimle evlenmeden önce ablamla birbirlerini sevmişler tabi zamanında biliyordum hatta söyledim ama beni dinlemediler babam birde böyle şeyler çıkarmayın dediler benim isteğimi sormadılar bile bu arada benide isteyen çoktu hiç birine olumlu bakmadılar neyse nişanlandık 4 yıl nişanlı kaldık eşim işini ayarlayıncaya kadar evlendik bu arada çok sorunlar oldu tabiki eşimde zaten beni başta istemiyormuş onuda daha 2 gün önce anlattı

Arkadaşım Allah yardımcınız olsun, gerçekten zor bir durum. Sadakatsizlik zaten başlı başına korkunç, 3. kişinin ablanız olması ihtimalini akıl bile almıyor. :50:

Ama benim anlamadığım şu, evlenmeden ablanızla eşininiz arasındaki bir mevzu olduğunu biliyorduysanız, bunu hiç eşiniz olacak kişiye sormadınız mı? Başta sizin de istemediğiniz bir evlilikmiş ya, eee onun da gönlü başkasındaysa, biraz üzerine düşseydiniz onu vazgeçiremez miydiniz acaba? O sizi istemese, babanız bile zorla veremezdi, di mi? Hani 4 yılda nişanlılık gibi bir süreç olmuş...

ya ben bişeyi anlamadım ,hem diyorsunuz 2 gün önce öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ,hem diyorsunuz gelip gidiyordum abla diyorduma ma kıskanıyordum ,
bu durumu 17 yıl önce biliyormuydunuz yoksa 2 gün önce mi öğrendiniz çözemedim ..:26:

benim bir tanıdığım da çocuğu olmasına rağmen karısından boşanıp karısının kardeşiyle evlendi. ondan da çocuğu oldu. yani çocuklar hem kuzen hem kardeş. ay ne iğrenç. başka insan mı kalmıyor sanki...

Back
X