- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Zamanında birbirlerini sevmişler.Eşin askerde olduğu zamanlara denk geldiği için 18-19 lu yaşları.Senle evlenmiş,ablan başka biriyle evlenmiş.17 yıl geçmiş 3 çocuk yapmışsınız düne kadar herşey iyiydi.Bence sen kendi içinde unutamamışsın ablanla onun çocukluk aşkını ve ilk sürtüşmede dillendiren de sensin.Eşin de evet sevmiştim demiş.Yani senin de bildiğin olayı tasdiklemiş.Ablanla aşk yaşıyorum dememiş.Sen abinin yengenin yanında böyle bir yakıştırmayla hem ablanı hem kendini hem eşini ne duruma soktuğunun farkındamısın.Ablan bir laf söylemiş.Söylememeliymiş.Ama bunu o boşansın ben alacağım şeklinde yorumlamadan önce,belki baban onları ayırdığı,kendi evliliği de mutsuz olduğu için yani onları evlendirdiniz de iyi birşey mi oldu der gibi düşünmüşte olabilir.Ama asla söylenecek bir laf değil.Böyle düşünmesi de çirkin.Bu konuda kızabilirsin.Açar ablana sorarsın abla sen bunu ne sebeple niye söyledin yuvam yıkılsa mutlu mu olacaksın diyebilirdin.Yani bilemiyorum çirkin bir durum.Böyle birşey yoksa sen o ablanın yüzüne eşinin yüzüne nasıl bakacaksın.Varsa,eminsen EMİNSEN makine bozuldu yapmaya gitti kontürünü biliyor gibi laflarla emin olmaktan bahsetmiyorum.Gerçekten bilen gören varsa,eLLE TUTULUR BİRŞEYLERİNİ YAKALADIYSAN 17 YILDIR HİÇ BİRŞEY HİSSETMEDİN DE,17 yıldan sonra kocan soğuk davranıyor diye ablana topu attıysan o evde durma zaten.