• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yıllık sevginin sonu böylemi bitecekti...

ne yapacağımı bilmiyorum ama bırakmayacağım ne gerekirso savaşacağım şimdi ben ayrılmaya kalkarsam suçlu ben olurum kendileri dökünceye kadar sabredeceğim belkide benim fırtıp çıkmamı bekliyorlar ama onların eline bu kozu vermeyeceğim bu kadar yılım boşu boşuna gidemez çocuklarımı rezil etmeyeceğim işim gücüm yok ev kira tamam bunlar dert değil bir şekilde işe girer çalışırım ama onlara fırsat vermeyeceğim. şu ana aramızda birşey yok diyor belki doğrudur onu artık sevmediğini söylesede ben tamamen içimde büyüttüm olayı sizce doğrumu yapıyorum yanlışmı? :14::14:

Eğer anlattıkların doğruysa,yani birbirlerini unutamamışlar ve yakınlıklarını sürdürmüşlerse...
Ayrılmam,ayrılırsam suçlu olurum,ayrılmam onların işine yarar mantığı bana ters.
Bu durumda cezalandırdığın tek kişi kendin olursun.

Kuruntu mu yapıyorum dersen,olabilir de olmayabilir de.
Ortada 2 mutsuz çift ve sürekli birbirini gören 2 eski sevgili var.
Öte yandan arada geçen 17 koca sene var.Neden şimdi gündeme geliyor ?

Çocuklarınız kaç yaşında?
Onlarında bu durumu anlaması pek uzun sürmez sanırım:50:
Abla demeyin o kadına sizin hiç ablanız olmamış
Eşinizi de alın karşınıza konuşun ben bu evliliği yürütmek istiyorum ama bırak evde makine bozulmasını dünya başına yıkılsa ne adını anacaksın ne yanına gideceksin bizim öyle bir tanıdığımız yok diyin:19:
Sessizce beklemek size bir şey kazandırmaz ilk önce konuşun sonra susup olanları izleyin...:41:

üzüldüm sizin adınıza çok rahatsız edici bir durum
ablanızla mesafe koyun o zaman
madem geçmişleri var daha mesafeli olmaları gerekmiyo mu
zaten en baştan böyle bir durum varsa sizi neden evlendiriyolar Allah aşkına o nasıl kabul ediyo nası bi düşüncesizlik bu
ayrıca eşinizin onun yaptığı herşeyden nasıl haberi olabiliyo anlamadım
eşi birşey demiyo mu bu duruma

Kardes gibi yetismis buyumus cocuklarin evliligini normala indirgeyen zihniyet, baldiz eniste arasindaki carpik iliskiyide yadirgamaz sanirim.Dinimize gore kuzene nikah duser siz kim oluyosunuz diyenler soyliyebilirmi acaba baldiza nikah durumu nedir?Caizmidir?Konu sahibi arkadasim sizin adiniza uzuldum babaniz sizi yakmis yanlis anlamayin ama bana göre aile icindeki zihniyet cok ucuk zaten ama nolur o uc cocugunuzu bu duruma sahit Edip o taze beyinlerinde sacma olaylari normalmis gibi algilamasina izin vermeyin.Allah yardimciniz olsun

Allah yardımcın olsun umarım hissettiklerinde yanılırsın yuvan ve çocukların için güçlü ol

bizimde bir tanıdığımız eşini boşayıp abisiyle evlenmişti sonra adam kalp krizinden öldü
ne garip şeyler ya nasıl mideleri alıyor gerçekten garip

zamanında annemle babamın arasında da bazı sorunlar oldu ve ben küçük yaşımda o sorunlar beynimde kaldı çocuklarımında kafasında belli bir sorun yer alsın istemiyorum onlar benim gibi olmasın allah izin verirse önlerinde kocaman hayat var kızım 15 yaşında ollmasına ragmen birşeylerden etkilendi bizim küçük sorunlarımıza bile etkileniyor bu durumda onları hayal kırıklığına ugratmak istemem bbiz tartışmalarımızda onları aramıza almadık büyük sorunları hep aramızda hallettik böyle bir olayında onlara yansımasını istemem babalarını çok seviyolar allah var eşim onlara çok iyi davrandı zor olsada her istediklerini almaya çalıştı bu konuda ona bir lafım olamaz iyi günlerimizin hatrına biraz daha devam ederim eğer yine böyle devam edecek olursa bir şekilde çocuklarımada anlatırım gerekirse anlayacaklarını umut ediyorum su an tam sınavlarının olduğu dönem kendi aramda halletmeye çalışıyorum inşallah rabbim yardım eder benim eşim hakkında düşüncem acaba bu zamana kadar bana yalan mı söyledi yoksa sürekli devam ettimi 2 yılda değişmesi ve üstüne böyle bir olayı anlatması canımı sıktı ondan önce borcu var çocukların masrafları dedim onun için böyledir dedim ama ablam olacak gerizekalının oynarım demesi ve eşimin kontur olayı bu duruma getirdi olayı :14:

Ailelere cok kızıyorum bazen. Yanı zamanında ablanızla bırbırlerını sevmılser sız evlenıyorsunuz bu nasıl bır mantık ya. Her ablanızla yuzyuze geldıgınızde veya o geldıgınde ıcınız bı tuhaf olmuyormu . Nasıl bır anlayıstır bu. Valla durumunuz cok zor allah yardımcınız olsun

yaaa ben konu sahibi kusura bakmayin ama sizi de hic masum bulmadim once ablaniz seviyo adami neyse bi sekilde evlenemiyolar ve siz durumu bildiginiz halde gidip ablanizin askiyla evleniyorsunuz sonra sizin tabirinizle mutlu gecen 15 senenin ardindan adam degisiyo da siz peki ablanizin durumunu dusundunuz mu sevdigi adam kizkardesiyle burnunun dibinde mutlu mesut haa bu ablaniza hak verdigim anlamina gelmiyor elbette ama ben bu hikayede masum kimse goremedim yani sizde sutten cikma ak kasik degilsiniz bence ne demek zorla evlendirildim halana anlatsaydin babana abine yaa insan ablasinin sevdigi biriyle evlenir mi yaaa... akil almaz bir durum ALLAH kimseye yasatmasin...

Karmakarışık bir kabus resmen.

Akraba evliliğini normal karşılayan bi ortamdaki insanlara eniştenin baldızına olan ilgisi ne kadar garip gelebilir ki?? O yüzden ablanız ve eşinizin birbirlerine aşık olmasının falan sizin çevrenizde kimse tarafından yanlış olduğu düşünülmez. Her mesajınızda bir şok daha yaşadım. Tefeciler, birbirini aldatmalar, büyüler, kuzenle (kardeştir bana göre) evlendirilmeler bir sürü aklımın almadığı olay.

Biz şimdi size ne dersek diyelim aklınıza koyduğunuzu yapacaksınız o yüzden eşinize karşı davranışınız konusunda hiçbi tavsiye veremicem, fakat nolur ama nolur sizin yaşadıklarınızı çocuklarınızın da yaşamasına izin vermeyin.
Bu zihniyet yüzünden hayatınız mahvolsa da sonuçta siz de öyle yetiştirildiniz ama siz çocuklarınıza doğruyu/yanlışı öğretin ve mutlu olmalarına izin verin.

çarpık ilişkıler.... hepsının baslangıcında gerıkafalıbı zıhnıyet yatıyo.... kac hayat mahvoluyo...masum degılsınız hiçbiriniz.... cocuklar hariç:47:

yaaa ben konu sahibi kusura bakmayin ama sizi de hic masum bulmadim once ablaniz seviyo adami neyse bi sekilde evlenemiyolar ve siz durumu bildiginiz halde gidip ablanizin askiyla evleniyorsunuz sonra sizin tabirinizle mutlu gecen 15 senenin ardindan adam degisiyo da siz peki ablanizin durumunu dusundunuz mu sevdigi adam kizkardesiyle burnunun dibinde mutlu mesut haa bu ablaniza hak verdigim anlamina gelmiyor elbette ama ben bu hikayede masum kimse goremedim yani sizde sutten cikma ak kasik degilsiniz bence ne demek zorla evlendirildim halana anlatsaydin babana abine yaa insan ablasinin sevdigi biriyle evlenir mi yaaa... akil almaz bir durum ALLAH kimseye yasatmasin...

ben kendimin haklı olduğunu söylemedimki başta ben ço direttim o zamanlar sevdiğim falanda yoktuki ona kaçsaydım ablam başkasıyla nişanlanmasaydı zorla istiyorum deseydi telefonla görüşmüşler ozamanlar ben seni istemiyorum demiş ben bu kadar görüştüklerini bilmiyordum ozamanlar daha yeni ögrendim zaten ozaman ben söyledim kayınvalideme babama ama bana inanmadılar uyduruyorsun dediler bana tabi cahillikte var kabullendik şu anki aklım olsa diretirdim öyle kolay gibi dursada yaşadıklarım zor dediğiniz gibi allah kimseye yaşatmasın

Ya varya gerçekten şaşılacak iş ha diyeceğim ama şaşırmıyorum artık...

Keşke diretseydin evlenmeseydin..Yazık o yavrulara..

konuyu okurken gerçekten midem bulandı eşinizden ve ablanızdan sizde onlar kadar suçlusunuz

neden bile bile evlendinizki insan değil ablasını sevdiğiyle tanıdığını sevdiğiyle bile evlenmez

onların suçuda eşin seninle neden evlenmiş ablanı seviyorsa hadi yapmışsınz bir hata evlenmşs,nz ablan neden şaun kardeşinn kocasını ayartıyor hemde çoluklu çocuklu iki ucu şeyli değnek hepiniz suçlusunuz gerçekten çok iğrenç şeyler

anlattıklarına bakarsak ablanla eşin görüşüyorlar bu çok açık belli oluyor

sizin yapacağınız zaten bu adamla normal evli kalamazsınız artık ne yürek kaldırır ne mide nede ruh kendinizi maddi ve manevi anlamda hazır hissetiğiniz ana kadar bklemede kalın sadece kağıt üstünde yürütün yani evliliğinizi çocuklarınızın daha az zarar görmesi i için kendinizi hazır hissedince bitirin yada onların pisliğinin ortaya çıkmasını bekleyin istediklerini kolayca elde edemesinler sadece çocuklar adına üzüldüm

Son düzenleme:
ablam kendisi mutsuz zaten kocasının başka bir kadınla yatıp kalktığını ögrendi bunu bize kendisi değil kızı ağlaya ağlaya anlattı kızı yani yiğenim kendini yırttı yanımızda anneme diyorum teyze ayrıl ben sanada kardeşimede bakarım diye ama o kocasının ayaklarına kapanmış gitme diye kocası tefecilik yapıyor oradan gelen paralarla buna bilezik yapıyor buda ona alışmış işi gücü para olmuş yigenim ağlıyor teyze benim parada pulda gözüm yok annem bu durumlara katlanıyor diyor o da birşey deseya hiç birşey demiyor istiyorum seviyorum falanda demiyor hiç birşey söylemedi zaten ona birşeyde anlatmayız ne var ne yok herkesin ağzında dolanır yalanlı yanlışsız zaten şaşırıyorum bu bizim aileye hiç çekmemiş sanki bizim düşmanımız kaldığı ev gecekondu gibi onun haline acırdık hepimiz ben eşim gittiğinde falan artık herkes kendi yolunda ablamda yapmaz demiştim ama o kaşık alıp oynayacam oh oh demiş annemde kızmış bunu gecen annemde söyledi ne yapmaya çalışıyor bu diye oda şaşırdı hatta annem konuşmak istemiş yine susup kalmış karşısında birşey dememiş

iyide ablan ailenede neden çekmemiş olsun ki ? Ailen bu anlattıklarına bulunmaz bursa kumaşı değil zaten körler sağırlar birbirini ağırlar moddalar bence..

konuyu okurken gerçekten midem bulandı eşinizden ve ablanızdan sizde onlar kadar suçlusunuz

neden bile bile evlendinizki insan değil ablasını sevdiğiyle tanıdığını sevdiğiyle bile evlenmez

onların suçuda eşin seninle neden evlenmiş ablanı seviyorsa hadi yapmışsınz bir hata evlenmşs,nz ablan neden şaun kardeşinn kocasını ayartıyor hemde çoluklu çocuklu iki ucu şeyli değnek hepiniz suçlusunuz gerçekten çok iğrenç şeyler

anlattıklarına bakarsak ablanla eşin görüşüyorlar bu çok açık belli oluyor

sizin yapacağınız zaten bu adamla normal evli kalamazsınız artık ne yürek kaldırır ne mide nede ruh kendinizi maddi ve manevi anlamda hazır hissetiğiniz ana kadar bklemede kalın sadece kağıt üstünde yürütün yani evliliğinizi çocuklarınızın daha az zarar görmesi i için kendinizi hazır hissedince bitirin yada onların pisliğinin ortaya çıkmasını bekleyin istediklerini kolayca elde edemesinler sadece çocuklar adına üzüldüm

ben şimdi açığa vursam olayı onlar sevinir ama öyle yapmayacağım bekleyeceğim sonuna kadar ozaman babamın yüzüne vurmamda çok kolay olur anlayışın için teşekkür ederim

ben şimdi açığa vursam olayı onlar sevinir ama öyle yapmayacağım bekleyeceğim sonuna kadar ozaman babamın yüzüne vurmamda çok kolay olur anlayışın için teşekkür ederim

ablanın eşi nasıl bir adam olayları duyunca nasıl tepki verir

yani tövbe tövbe tabiki doğru bulmuyorum ama burası türkiye ülkemiz şartlarında bu bir cinayet sebebi de

o açıdan sordum

ablanın eşi nasıl bir adam olayları duyunca nasıl tepki verir

yani tövbe tövbe tabiki doğru bulmuyorum ama burası türkiye ülkemiz şartlarında bu bir cinayet sebebi de

o açıdan sordum

bence o normal karşılar gibime geliyor kendide karılarla kızlarla beraber eniştem ve eşim kaç kere iş yerinde görmüşler kadını

Olayı anlamış mıyım.

Kocan ile ablan bir zanlar birbirini sevmişler. Ablan başkası ile nişanlanmış kocanın kaçma teklifini geri çevirmiş.
Ailesin onların bu durumunda haberleri yokmuş sen sadece telefonda konuştuklarını birbirilerinden hoşlandıklarını biliyorsun.
Sen söylediğinde buna kimse inanmadı. Çünkü ablan başka biri ile evli idi ve sen bu evliği istemiyordun.
Baskılara dayanamadın evlendin. Sonra eşini sevdin. Eşinden memnunsun ama eşinin ablana olan duyguları senin bildiğinden fazla .
Ablanın mutsuz bir evliği var. Eşin onun yardımına koşuyor. Ablan telefonda anne boşansalar oynarım demiş.

Bir ihtimal ablan kocası ile maddiyat için evlendi senin kocanın senle evlemesini ondan intikam almak istemesi olarak yorumladı. Ama sizin mutlu olmanız onu bu tahmini geçersiz kıldı. Maddi zorluğa rağmen mutlusunuz. Geçmişin izleri açığa çıkana kadar mutluluk devam etti.
Eşinizin ablanıza karşı hisleri az çok devam ediyor bu yüzden ona hep yardım ediyor. Siz daha fazlası olmasından şüpheleniyorsunuz.

Bekleyip görmek dışında bir gözüm gelmiyor aklıma

1989 doğumlu biri nasıl 17 yıllık evli olur?

Lütfen yönetimle iletişime geçiniz...

Back
X