Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar pazartesi hayatımızın dönüm noktası olsun diyenleri bekliyorum. fazla kilolarımız gitsin nede olsa kışta bitiyor :)
o topik senin bu topik benim dolana dolana bi hal oldum bi yere de sığamadım :)merhabalar
Dönüm noktamız yarın olsun bende katılmak istiyorum sizleree
Diyet listem yok, olsa da uygulayan yok zaten
kendi bildiğimi yaparım. olmak istediğim kilo 55
şuan 62
Beni de alırmisiniz aranıza tek başına çekilmiyor bu diyet muhabbeti
Ama bn biraz erken başladım diyet ve spora :)
önümüzdeki en yakın gün yarınken neden pazartesi ? hemen yarın başlasanız![]()
selam kızlar pazartesi hayatımızın dönüm noktası olsun diyenleri bekliyorum. fazla kilolarımız gitsin nede olsa kışta bitiyor :)
benide araniza alirmisiniz. su an turkmenistandayim, calisiyorum yasim 25 kilomu en son turkiye 72 idim ama 1 ayidir ne oldu bilmiyorum. duzenli beslenerek ve birazda sporla bu isi cozebiliriz ama en onemli sey motivasyon. hele bana cok lazim suan oturdugum ortam 5 bayan herkes cikolata biskuvi uzatiyor. 1 haftadir hayir demeyi basariyorum ama ....
ÖNCELİKLE HOŞGELDİN seni anlıyorum uzatılan bişeye hayır biyuere kadar deniyor ben kendimden örnek vereyim eskiden yaptığım rejimlerde kimseye söylemiyordum sanki ayıp :)saol canım istemiyor falan diyordum gelen tepki rejimdemisin bende cvp şu yok canım ne rejimi sonra hadi bakalım ye :):)ama bu sefer öyle değil bay bayan herkese söylüyorum rejimde olduğumu bişey yiyecek bile olsam uyarın kızın dedim bozma bozarsan bidaha başlayamazsın deyin dedim işe yarayacak sanki bakalım tabi:) benim yolum çok uzun 78 den 60 dukan amcanın yol hartitasına göre 6.ayda tamalanacak bu süreç şimdiden bana sana okuyanlara başlamayı düşünenlere kolay gelsin
ben yine soylemiyorum ama zararli seylere ara verdim diyorum :) markete gidince direk abur cubur reyonuna giden ben yine gidiyorum evet ama hic bir sey almadan cikiyorum haziran veya temmuzda turkiyeye izine gelecem herkesi sasirtmam lazim.
seni okadar iyi anlıyorumki sanki karşılıklı kendimle yazışıyormuşum gibi ama bence sen başarabilirsin ve türkiyeye geldiğide herkesi şaşırtabilirsin waauuuuuuuuuuuwwwwww nolmuşsun böyle dediklerini duyar gibi oldum bak:) yeterki iste kendine sürekli yemenin sonu yok nereye kadar tüm hastalıkların başı kilo görsel olarak kötü oluyorsun dar kotların üzerine kısa bişey giyemiyoruz neden giyenlerden farkımız kilomuzsa bizde onları göndeririz de hep beraber :)
istersen oncelikle tanisalim ben yazfigim gibi gezgin busra cunku ulke ulke geziyorum esimin isi dolayisiyla insaat firmasinda calisiyoruz ben bursada dogdum buyudum ama aslen samsunluyuz. turkmenistanda calisiyoruz simdilik bakalim hayat nerelere goturecek bizi esimle dun 5 yil oldu evleneli. bundan 3 ay once arastirirken buldum bu siteyi hosuma gitti. (cunku okuduklarimla 5 kg verdim ) ins. burada beraber devaminida veririz. soyledigin gibi waaaaaawwww demelerini istiyorum. gerci cok kiskanacaklar ama napimmmm... izmir ins. planlarimin arasina alirim. eger ben oralardayken bursa dusunurseniz mutlaka haberim olsun bir bursa asigi olarak mutlu olurumbu arada türkiyeye geldiğinde yolun izmire düşerse beklerim :)
istersen oncelikle tanisalim ben yazfigim gibi gezgin busra cunku ulke ulke geziyorum esimin isi dolayisiyla insaat firmasinda calisiyoruz ben bursada dogdum buyudum ama aslen samsunluyuz. turkmenistanda calisiyoruz simdilik bakalim hayat nerelere goturecek bizi esimle dun 5 yil oldu evleneli. bundan 3 ay once arastirirken buldum bu siteyi hosuma gitti. (cunku okuduklarimla 5 kg verdim ) ins. burada beraber devaminida veririz. soyledigin gibi waaaaaawwww demelerini istiyorum. gerci cok kiskanacaklar ama napimmmm... izmir ins. planlarimin arasina alirim. eger ben oralardayken bursa dusunurseniz mutlaka haberim olsun bir bursa asigi olarak mutlu olurum
memnun oldum bende doğma büyüm izmirliyim ama babam aydınlı sürekli izmirdeyim bursaya gelmek elbette benim içinde çok güzel olur bu arada eşinle sana bir ömür boyu mutluluk dilerim benimde bir evliliğim vardı yürüyor olsaydı bizde bu ayın 3 ünde 5yıl olacaktı hayırlı diyelim bence herkes kıskanmaya hazır olsun seni ve beni çünnkü biz başaracağız bu işi:,)