• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

size dun yediklerimi yazayimmi ?
hadi yazayim bakalim

7.30 = 2 sb. su
8.00 = 1 ad pogaca + cay
10.00 = meyveli yogurt -(yemez olaydim midemi fenan yapti )
12.00 = mantar corba + muz (yemek felaketti )
16.00 = 1 pogaca (son du zaten bitti)
20.00 = 2dlm tavuk - 1yk. ezme - 1tk. sezar salata - 1kk peynir - 1dlm domtes - 1dlm salatalik - 2dlm ekmek - 2sb. meyve suyu (diskodaydik erkekler gunu varmis onu kutladik guzelbir canli performansla kemanlar, orglar,darbukalar, ve guzel bir ses ve bolll dans. )

yediklerimi eritmisimdir herhalde yazarken cok ama hepsi az az.
Günaydin cnm hadi bende yorum yapayım:40:
Sabah o bi adet pogaca hiç iyi olmamış malum biliyorsun yağ+un yiyorsun
Ilk ara güzel.ama ikinci ara yine pogaca ( ekmek yerine geçiyor)
Mantar çorbası+ muz derkn muzu hemen üstüne mi yedin? Yemeklerden hemen sonra meyve yemeyin çünkü direk yağ yapıyor,meyveleri aç karnına yada yemeklerden iki saat snra yiyin
Meyve suyu konusunda daha önce uyarmıştım,onun yerine sade soda içebilirdin mesela
Bunun dışındakiler gayet.normal afiyet olsun:)

2gün önce kuzenime gitmiştim ve şahane bi kek ve pasta yapmıştıı hemde en sevdigimdenn :) vee ben hic yemedim onlardan mükafatınıda bu sabah aldım tartıda eksik cıkmak

nasıl güzel bi duyguymuş yahuu iyiki yememişim tadını hatırlamıcaktım belki bugüne amaa üstüme kılo olarak yapışıp kalcaklardıı
Tbrk ederim seni gerçekten bunu yapabilmekte büyük başarı:46:
Bnm de geçen hafta başıma geldi,karnım nasıl acıkmıştı anlatamam dedim çıkışta bi pogaca yerim,öğle yemeğini biraz geç yiyecektim ama sonra gittim bi tane ayran alıp içtim,ne açlık kaldı ne mide gurultusu sanki bi anda doydum :) iyikide yemedim pogacayı demekki gerek de yokmuş,beynimin bni kandırmasına izin vermedim:)

günaydınlar..
sabah geç kalktım saat 11 e geliyordu, sıcak bir bardak su içtim
kahvaltı etmek istemedim sadece çorba içtim ekmeksiz ama 2 kase içtim.
az önce de şekersiz çay içtim.akşama kıymalı patates yemeği var yanında ne yaparım düşünmedim henüz.
1,5 litre su içicem şişem yanımda.
birazdan evimi siler süpürürüm spor niyetine:1:
yarın kilo bildirimimiz var çok heyecanlıyım:52:

seval nerelerdesin hemşom:1:
bestr en son cuma geldin şekerim sen nerelerdesin :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantar çorbası+ muz derkn muzu hemen üstüne mi yedin? Yemeklerden hemen sonra meyve yemeyin çünkü direk yağ yapıyor,meyveleri aç karnına yada yemeklerden iki saat snra yiyin
Meyve suyu konusunda daha önce uyarmıştım,onun yerine sade soda içebilirdin mesela

ya herkes bira - sarap - raki icerken bende meyve suyu ictim napim kendimi kotu hissetmemek icin sodada sordum yoktu... pogacada yag cok az ama un var evet :52:

akşam yemeğimi yedim 2 lahmacun. :56:

Sabah
Biraz peynir
Domates-salatalık
Şekersiz çay
3 zeytin
Iki dilim beyaz ekmek :)

Ara
1 tane ayran

Öğle
2 tavuk but
1 bardak kola

Ara
1 sade soda

Vee akşammm
Sadece portakal-kivi-nar dan oluşan taze sıkılmış 1 bardak meyvesuyu
( akşam dışarda olduğum için,fast food yemek istemedim,ama şuan hiç aç değişilim :9:)
Şimdi form çayımı içicem
Tabi bol su içtim o ayrı
Ve belki şekersiz kahve

Spor olarakda 40 dakka plates:nazar::nazar:

Günaydın kızlarrr
Bugün tartı günü bakalım kım ne kadar verdi:)
Bnm şuan kilom 69.5 ,-900 ü haneme yazıverin :)

kizlar gunaydin
ben maalesef bildirim yapamiyorum cunku maalesef hala bir tarti bulabilmis degilim kendime deli olacam yaaaa.
ama menumu yazayim

10.00 = 1 p. tavuklu corba
12.00 = 1/2 p. mercimek corba - 2ad tavuk but (derisiz cok severim ama yemedim) :47:
18.30 = 1p. ispanak y. + salata + 1 ad lavas :56:
20.30 = cay + 2ad halley :56:
spor = 2 km yuruyus
su =2 lt

İyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum, bel kayması nedeniyle fizik tedavi görüyorum ve spor yapamıyorum son 4 ayda 58 kilodan 75 kiloya çıktım sinirlerim çok bozuk doktorumda acil zayıflamam gerktiğini söyledi :43:

geçmiş olsun canım ve de hoşgeldin :16:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim [/td]
[td]Boy[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bestr[/td]
[td]165[/td]
[td]77,6[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pofu[/td]
[td]160[/td]
[td]70,4[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alxfa[/td]
[td]165[/td]
[td]62[/td]
[td]54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gezginbusra[/td]
[td]169[/td]
[td]72[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugcekpln[/td]
[td]163[/td]
[td]61,8[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]imseval[/td]
[td]169[/td]
[td]102,4[/td]
[td]81[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lala[/td]
[td]158[/td]
[td]75[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[/table]

süper olmuş :128:

Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım,bi kaç gündür bazı nedenlerden dolayı giremedim,
Tansiyon düşüklüğü yorgunluktan olmuş cnm,sabahın köründe kalkıp akşam geliyorum ordan oraya koşturmaca vücud da dayanamadi bellikki:(
Iyiyim ama allahtan
Kızlar dün hastanede olduğum için listem arapsaçı oldu ondan hiç yazmıyorum

geçmiş olsun canım sana da

Yok o dün akşam istisna oldu,yani geç geldim eve maalesef

Kızlar zayıflamak istemenizin en önemli 3 nedeni neler hadi yazalım :)

1- çocuk yapmak için
2- insanlar yediklerime karışmasın diye.. yakınlarımı bıraktım tanıdık tanımadık olur olmaz herkes karışıyor :47:
3- daha özgür olabilmek için.. çünkü bana göre özgürlük biraz da kişinin dilediğini yiyebilmesi ya :1:

iyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltımı yazmıştım, öğleden sonra dışarı çıktık, gezerken acıktık tabi saat 2.30 gibi bi iskender yedik,
ama onun üstüne 1 saat yürüyüş yaptık eve yürüdük geldik:)
çok üşüdüm biraz uzandım kalkınca da 5 gibi bikaç bisküvi yedim.
şimdi süt içiyorum. fazla yemiş oluyorum dimi kızlar?
pişmanlık kapladı içimi :17:

akşam yemediysen atlatmışsındır canım.. bence abartmamak şartıyla gündüz 5 ten önce ne yesen mübah :106: benim diyetim bu :34:

size dun yediklerimi yazayimmi ?
hadi yazayim bakalim

7.30 = 2 sb. su
8.00 = 1 ad pogaca + cay
10.00 = meyveli yogurt -(yemez olaydim midemi fenan yapti )
12.00 = mantar corba + muz (yemek felaketti )
16.00 = 1 pogaca (son du zaten bitti)
20.00 = 2dlm tavuk - 1yk. ezme - 1tk. sezar salata - 1kk peynir - 1dlm domtes - 1dlm salatalik - 2dlm ekmek - 2sb. meyve suyu (diskodaydik erkekler gunu varmis onu kutladik guzelbir canli performansla kemanlar, orglar,darbukalar, ve guzel bir ses ve bolll dans. )

yediklerimi eritmisimdir herhalde yazarken cok ama hepsi az az.

tam listene yorum yapacaktım ki şu yorumu gördüm

"
"

ve üstüne tek bir laf bile eklememe gerek kalmadı :6:

günaydınlar..
sabah geç kalktım saat 11 e geliyordu, sıcak bir bardak su içtim
kahvaltı etmek istemedim sadece çorba içtim ekmeksiz ama 2 kase içtim.
az önce de şekersiz çay içtim.akşama kıymalı patates yemeği var yanında ne yaparım düşünmedim henüz.
1,5 litre su içicem şişem yanımda.
birazdan evimi siler süpürürüm spor niyetine:1:
yarın kilo bildirimimiz var çok heyecanlıyım:52:

seval nerelerdesin hemşom:1:
bestr en son cuma geldin şekerim sen nerelerdesin :1:

geldim canım :27:

haftasonları pek bilgisayarın başına oturamıyorum yoğun oluyorum ama bundan sonra uğrarım.. yeniyim ya ben :17: unutmuşum :17:

.

Bildirimimi de yapayım keyifle :21:

101,3 :52:

fark 1,1 :51:

.

Tbrk ederim seni gerçekten bunu yapabilmekte büyük başarı:46:
Bnm de geçen hafta başıma geldi,karnım nasıl acıkmıştı anlatamam dedim çıkışta bi pogaca yerim,öğle yemeğini biraz geç yiyecektim ama sonra gittim bi tane ayran alıp içtim,ne açlık kaldı ne mide gurultusu sanki bi anda doydum :) iyikide yemedim pogacayı demekki gerek de yokmuş,beynimin bni kandırmasına izin vermedim:)

eveet bundan sonra nefsime savaş açtım bende :) bugünde şok diyetime giriyorum 3 günlük bakalım inş. 1 kilo gitcek

bende bildirimimi yapıyım kızlarr

diyet başında:
61.8

şuan :
60.6

5li rakamları görsem şu 6lı rakamların lanetinden bi kurtulsam nasıl rahatlıcam anlatamam aylardır tartının basında 6 rakamını görmekten cok sıkıldım :/

cnm bende öyle uzak kalınca bide stres iş den ayrılma kpss ye çalş hareketsizlk hop 85 kg çıkmışım aylardan temmuzdu ve fena moralim bozuktu temmuzda 1 ay yapıp 5kg verdkten sonra şubata kadar hep 79-80 arasındaydı bu ay yüzmeyle birlkte 3 kg gitti gerçketen zor bi süreç kg vermek ama daha önce zayıflayıp başarabilen biz ben ınanıyorum kı lalacım yaparız
sende moralini hiç bozma, diyet gruplarına bakıyordum motivasyon için bi takıma girersem buralarda olurum ,görüşürz cnmcnm

canım eminim en kısa sürede kilolara elvada dersin, geçmiş yıllar daki azmine hayrandım :52:

selam kızlar,
c.tesi ve pazar netimde sorun vardı menülerimi yazamadım

c.tesi öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
akşam
1 koca kase salat 2 dilim çavdar

PAZAR
SABAH
1 PARÇA BEYAZ PEYNİR
1 YUMURTA DOMATES VE BİBER

öğlen ve akşam bir oldu

2 dilim pide ayran ve salata

canlarım ben cuma aranıza katıldım ama
1 gr bile verememişim

75 :43:

sabah 2 dilim çavdarlı tost, yeşil çay
ara 1 armut

geçmiş olsun canım ve de hoşgeldin :16:

süper olmuş :128:

geçmiş olsun canım sana da

1- çocuk yapmak için
2- insanlar yediklerime karışmasın diye.. yakınlarımı bıraktım tanıdık tanımadık olur olmaz herkes karışıyor :47:
3- daha özgür olabilmek için.. çünkü bana göre özgürlük biraz da kişinin dilediğini yiyebilmesi ya :1:

akşam yemediysen atlatmışsındır canım.. bence abartmamak şartıyla gündüz 5 ten önce ne yesen mübah :106: benim diyetim bu :34:

tam listene yorum yapacaktım ki şu yorumu gördüm

""

ve üstüne tek bir laf bile eklememe gerek kalmadı :6:

geldim canım :27:

haftasonları pek bilgisayarın başına oturamıyorum yoğun oluyorum ama bundan sonra uğrarım.. yeniyim ya ben :17: unutmuşum :17:

.
beklerim çok yalnız kalıyorum konuşcak kimse yok kızlaaarr:50:
Bildirimimi de yapayım keyifle :21:

101,3 :52:

fark 1,1 :51:

.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:1 haftada 1 kilo harikaaaaaaaa nazar değmesin..
bende bildirimimi yapıyım kızlarr

diyet başında:
61.8

şuan :
60.6

5li rakamları görsem şu 6lı rakamların lanetinden bi kurtulsam nasıl rahatlıcam anlatamam aylardır tartının basında 6 rakamını görmekten cok sıkıldım :/
maşallah tuğçecim sende güzel gidiyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canlarım ben cuma aranıza katıldım ama
1 gr bile verememişim

75 :43:

sabah 2 dilim çavdarlı tost, yeşil çay
ara 1 armut
daha yenisin haftaya pazartesi 1ile 1.5 arasında gittiğini görcez canım senden de..

gelelim benim bildirimime..
hafta sonunun iskenderi ve lahmacunu pişman etti beni.
pazar sabah 60.7yken bu sabah 61.0, dün çok su içtim ondanmı bu 300 gr acaba :50:
ama haftada 1 kilo benim için harika gerçekten.
akşam listeyi güncellerim diğer kızlar da yazsınlar hadiiiii:52:

Günaydın kızlarrr
Bugün tartı günü bakalım kım ne kadar verdi:)
Bnm şuan kilom 69.5 ,-900 ü haneme yazıverin :)

senin yazın 17. sayfada kalmış canım görmemişim:)
emin adımlarla ilerliyoruz hepimiz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallaahhhh
demekki haftada 900 gr 1.300 gr normal:46:

Back
X