• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

günaydın canım yeni listeyi akşam yapamadım biraz rahatsızdım erken kaçtım. bu akşama hazır olur :34:

günaydın canım işaretlediklerimi paket olarak algıladım :53: uyanamadımmı acep ben. makarnanı yağsız tuzsuz yapmanı tavsiye ederim. menün çok güzelmiş.
ben dün akşam 1 elma yedim sadece.

alxfa yok kiz 1/2 porsiyon paket olsa sismanlamak isteyenler topigine giderdim :52:

1 kase salata
1 kaşık bulgur pilavı
1 tabak nohut

dün akşam oğlumun ısrarını kıramadım mızmızlık yapınca 1 kase ayçekirdeği yedim ama çekirdekler kabusum oldu rüyam dada onlar beni yemeye başlamışlardı :1:

günaydın canım yeni listeyi akşam yapamadım biraz rahatsızdım erken kaçtım. bu akşama hazır olur :34:

günaydın canım işaretlediklerimi paket olarak algıladım :53: uyanamadımmı acep ben. makarnanı yağsız tuzsuz yapmanı tavsiye ederim. menün çok güzelmiş.
şişkinlik yapmıyormu meyveler kızlar? ben yediğimde tıka basa doluymuşum gibi oluyorumda:44:

ya bende de aksine acıktırıyo meyve yiyince midem kazın kazın kazınıyor :56:

nabıyonuz :106:

bugün iş yerinde çok sıkıntılı bir gündü :ssz: neyseki akşam Kelebeğin Rüyası'na gidiyorum :21:

bugün biraz fazla yedim sanırım ama birazdan günün son yemeğini yicem menümü yazayım

kahvaltı

çeyrek ekmekten biraz fazla :59: çavdar ekmeğine peynir maydanoz ve nane ile sandviç + 330 ml portakal suyu

ara

1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta şekersiz türk kahvesi

öğlen

bulgur pilavı + yoğurt çorbası

ara

yeşilçay + kuru kayısı (6 ad)

akşam

yoğurtlu bakla

yorumlar :106:

alxfa yok kiz 1/2 porsiyon paket olsa sismanlamak isteyenler topigine giderdim :52:
sonradan düştü zaten bu kız bu kadar yiyor ve zayıflıyormu:53::53:demiştim.

1 kase salata
1 kaşık bulgur pilavı
1 tabak nohut

dün akşam oğlumun ısrarını kıramadım mızmızlık yapınca 1 kase ayçekirdeği yedim ama çekirdekler kabusum oldu rüyam dada onlar beni yemeye başlamışlardı :1:
onun yerinekabak çekirdeği öneriliyormuş aslında. :31:
ya bende de aksine acıktırıyo meyve yiyince midem kazın kazın kazınıyor :56:
hahahah :1::1: beni de bi süre sonra acıktırıyor evet. ama yedikten hemen sonra şişim şişim şişiyorum bende :1::1:
sütle birlikte elma ye acıkmıyosun ozaman.
nabıyonuz :106:

bugün iş yerinde çok sıkıntılı bir gündü :ssz: neyseki akşam Kelebeğin Rüyası'na gidiyorum :21:

bugün biraz fazla yedim sanırım ama birazdan günün son yemeğini yicem menümü yazayım

kahvaltı

çeyrek ekmekten biraz fazla :59: çavdar ekmeğine peynir maydanoz ve nane ile sandviç + 330 ml portakal suyu

ara

1 tatlı 1 tuzlu kuru pasta şekersiz türk kahvesi

öğlen

bulgur pilavı + yoğurt çorbası

ara

yeşilçay + kuru kayısı (6 ad)

akşam

yoğurtlu bakla

yorumlar :106:
bulgur pilavı çok değilse menü eh işte:56:
pastalarda margarin çok ya ben yememeni isterdim:20:

bende yarım saat oldu eve geleli. patates yemeğim vardı çok az onu ısıtıyorum yanına da tarhana çorbası yapıyorum.
sabah soğan suyumu içtim
sonra limonlu suyumu sonra bitki çaylarımı
öğlen çok az patates yemeği yedim yarım simit varmış onu da yiyiverdim.:26:
öğleden sonra bitki çayları devam. bir fincan kahve
şimdi soğan suyumu içicem
yemekte de belirttiğim gibi patates var çorba var. 1 kase çorba içerim ekmeksiz. yemekten de bikaç kaşık alırım çok değil.
bugünlük bu kadar yeter.
kilo bildirimi yapmayan kızlar var neden uğramıyorlar burayaaaaaaaa:4:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim [/td]
[td]Boy[/td]
[td]18.02.2013[/td]
[td]25.02.2013[/td]
[td]Hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bestr[/td]
[td]165[/td]
[td]77,6[/td]
[td]?[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pofu[/td]
[td]160[/td]
[td]70,4[/td]
[td]69,5[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alxfa[/td]
[td]165[/td]
[td]62[/td]
[td]61[/td]
[td]54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gezginbusra[/td]
[td]169[/td]
[td]72[/td]
[td]?[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugcekpln[/td]
[td]163[/td]
[td]61,8[/td]
[td]60,6[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]imseval[/td]
[td]169[/td]
[td]102,4[/td]
[td]101,3[/td]
[td]81[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lala[/td]
[td]158[/td]
[td]75[/td]
[td]75[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
Liste güzel olmuş alxfa ellerine sağlık

Bende yazayım menümü
Sabah her zamanki gibi suyumu içtim

Kahvaltı;
Biraz peynir
Biraz domates salatalık
1 tanecik zeytin :)
1 şekersiz çay
1 dilim kepekli light ekmk

Ara
1 paket 9 kat ( regl dönemim acaip tatlı yiyesim vardı,ama saat 9 gibi yedim :27:)

Öğlen
2 adet köfte
5 kaşık çorba
3-4 kaşık yoğurt

Ara
2 adet çubuk kraker ( aceleden meyve almayı unuttum sabah)

Akşam
2 kaşık kereviz yemeği
Bi kaç tane.acı turşu biberi( çok seviyorum)
Biraz ekmk yedim :2: çok tazeydi ama :( kandırdı beni

Şuan bitki cayimi içiyorum
Bol bol suyum da var
Gün içinde bi de kahve içtim

Spor olarak yine metronun merdivenlerini arşınladim hemde yürüdüm
Akşamda plates yaparim

Bnm de böyle:nazar:
Kızlar sabah 69.3 çıktım :)

Liste güzel olmuş alxfa ellerine sağlık

Bende yazayım menümü
Sabah her zamanki gibi suyumu içtim

Kahvaltı;
Biraz peynir
Biraz domates salatalık
1 tanecik zeytin :)
1 şekersiz çay
1 dilim kepekli light ekmk

Ara
1 paket 9 kat ( regl dönemim acaip tatlı yiyesim vardı,ama saat 9 gibi yedim :27:)

Öğlen
2 adet köfte
5 kaşık çorba
3-4 kaşık yoğurt

Ara
2 adet çubuk kraker ( aceleden meyve almayı unuttum sabah)

Akşam
2 kaşık kereviz yemeği
Bi kaç tane.acı turşu biberi( çok seviyorum)
Biraz ekmk yedim :2: çok tazeydi ama :( kandırdı beni

Şuan bitki cayimi içiyorum
Bol bol suyum da var
Gün içinde bi de kahve içtim

Spor olarak yine metronun merdivenlerini arşınladim hemde yürüdüm
Akşamda plates yaparim

Bnm de böyle:nazar:
Kızlar sabah 69.3 çıktım :)
dikkat ettim de zeytini bi sonraki günlerde yarıma veya çeyreğe indiriceksin:)
tebrik ederim menün gerçekten çok düzenli.
gün gün belli ediyor kilolar:nazar:
bende sabah 60.6ydım. :nazar:

dikkat ettim de zeytini bi sonraki günlerde yarıma veya çeyreğe indiriceksin:)
tebrik ederim menün gerçekten çok düzenli.
gün gün belli ediyor kilolar:nazar:
bende sabah 60.6ydım. :nazar:

Yorumuna güldüm he :D zeytini hiç yemesem iyi olacakta işte hem seviyorum hemde sabah sabah yiyecek başka bişey. Olmuyor
:(

Yarından itibaren sporla beraber yaptığım diyete geçicem çünkü böyle biraz yavaş veriyorum biraz sıkmak lazım

Yorumuna güldüm he :D zeytini hiç yemesem iyi olacakta işte hem seviyorum hemde sabah sabah yiyecek başka bişey. Olmuyor
:(

Yarından itibaren sporla beraber yaptığım diyete geçicem çünkü böyle biraz yavaş veriyorum biraz sıkmak lazım

zeytin iyidir ya bence 1 tane de olsa ye. dediğin gibi başka yiyecek bişey kalmıyor. reçel bal falan yemiyorsun sende o yüzden az da olsa ye yani.
yaptığın diyet neydi? haftada 1 kilodan fazlası iyi olmaz ya emin adımlarla ilerliyoruz böyle.

zeytin iyidir ya bence 1 tane de olsa ye. dediğin gibi başka yiyecek bişey kalmıyor. reçel bal falan yemiyorsun sende o yüzden az da olsa ye yani.
yaptığın diyet neydi? haftada 1 kilodan fazlası iyi olmaz ya emin adımlarla ilerliyoruz böyle.

Yemiyorum çünkü çok sevmiyorum ve güne erken başkadığim için cnm çekmiyor
Yok cnm güzel ve sağlıklı bi liste haftada 1 yada 2 kg veriyorsun zaten ama bn herhangi bi diyete bağlı olmadığım için kraker falan yiyorum onu engellemek istyrm yazık oluyo yani emeğime

Yemiyorum çünkü çok sevmiyorum ve güne erken başkadığim için cnm çekmiyor
Yok cnm güzel ve sağlıklı bi liste haftada 1 yada 2 kg veriyorsun zaten ama bn herhangi bi diyete bağlı olmadığım için kraker falan yiyorum onu engellemek istyrm yazık oluyo yani emeğime

bende o yüzden hafta içleri kahvaltı edemiyorum canım hiç ama hiç istemiyor anlıyorum seni..
listeni paylaşırmısın canım bizde bilgilenelim:34:

bende o yüzden hafta içleri kahvaltı edemiyorum canım hiç ama hiç istemiyor anlıyorum seni..
listeni paylaşırmısın canım bizde bilgilenelim:34:

Tabi cnm yazayım

Sabah
1- 2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,beyaz peynir
2- meyva salatasi+ light süt
3-1 kase yulaf ezmesi+ light süt

Ara ogün; 1 adet meyve ( ihtiyaç duyulduğunda)

Öğlen;
1- haşlanmiş makarna,light yoğurt ,salata
2- tavuk ( balık,hindi) teflon yada haşlama+ salata
3- sebze+ yoğurt
4- mavi yeşil yarım paket,1 ayran, 1 adet meyva

Akşam
1- yağsız sebze,salata yağsız,diyet yoğurt
2- hindi,tavuk yada balık( 100-150 grm) ,salata
3- haşlama makarna,salata,yoğurt

Gün içinde 3 meyve yeterli
1.5-2 lt su icilmeli

1-2-3 dye yazdıklarım tercih yapabileceginiz ogünler yanlış anlaşılmasın

Tabi cnm yazayım

Sabah
1- 2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,beyaz peynir
2- meyva salatasi+ light süt
3-1 kase yulaf ezmesi+ light süt

Ara ogün; 1 adet meyve ( ihtiyaç duyulduğunda)

Öğlen;
1- haşlanmiş makarna,light yoğurt ,salata
2- tavuk ( balık,hindi) teflon yada haşlama+ salata
3- sebze+ yoğurt
4- mavi yeşil yarım paket,1 ayran, 1 adet meyva

Akşam
1- yağsız sebze,salata yağsız,diyet yoğurt
2- hindi,tavuk yada balık( 100-150 grm) ,salata
3- haşlama makarna,salata,yoğurt

Gün içinde 3 meyve yeterli
1.5-2 lt su icilmeli

1-2-3 dye yazdıklarım tercih yapabileceginiz ogünler yanlış anlaşılmasın

teşekkür ederim canım..senin yediklerine az çok benziyor sanırım. denemekte fayda var. bunlardan başka bişey yiyebiliyormuyuz örneğin canım mercimek istedi veya kuru fasulye.. :56:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım..senin yediklerine az çok benziyor sanırım. denemekte fayda var. bunlardan başka bişey yiyebiliyormuyuz örneğin canım mercimek istedi veya kuru fasulye.. :56:

Ewet bu listeyi uygulamaya çalısiyorum ama işte olmuyor bazen,insan dışarda her istediğini bulamiyo
Yok cnm listede ne varsa o ama baya ii kilo veriyorsun,aralara meyve ekleyebilirsin

Ewet bu listeyi uygulamaya çalısiyorum ama işte olmuyor bazen,insan dışarda her istediğini bulamiyo
Yok cnm listede ne varsa o ama baya ii kilo veriyorsun,aralara meyve ekleyebilirsin

doğru diyorsun canım her istediğini bulamıyor ama yeri geliyor evde herşey elimin altındayken bile kalkıp yapmak zor geliyor.ben diyete uyamam o gün canım ne isterse azar azar yeme taraftarıyım.
ayrıca bilmiyorum yanlışsam düzelt, kilo verirken yeme düzenimi çok değiştirmiyorum,sadece az yemeye alıştırıyorum kendimi. böylelikle kilo verip de fazla çeşitli yemek yemeye başladığımda kilolar hooop geri gelmesin. tek çeşitli veya standart diyet listelerinde bu var. akşamları hep aynı yemek..
ben öyle yapmıştım çünkü, 2-3 kilo gitti ama hepsini normale döndüğümde(2-3gün içinde) aldım.

doğru diyorsun canım her istediğini bulamıyor ama yeri geliyor evde herşey elimin altındayken bile kalkıp yapmak zor geliyor.ben diyete uyamam o gün canım ne isterse azar azar yeme taraftarıyım.
ayrıca bilmiyorum yanlışsam düzelt, kilo verirken yeme düzenimi çok değiştirmiyorum,sadece az yemeye alıştırıyorum kendimi. böylelikle kilo verip de fazla çeşitli yemek yemeye başladığımda kilolar hooop geri gelmesin. tek çeşitli veya standart diyet listelerinde bu var. akşamları hep aynı yemek..
ben öyle yapmıştım çünkü, 2-3 kilo gitti ama hepsini normale döndüğümde(2-3gün içinde) aldım.

Öyle tabi cnm haklısın ama herkesin vücudu farklı tepki gösterir,mesela bn karbonhidrat yediğim zmn kilo vermem yavaşlıyo ama protein ağırlık olunca çok güzel kilo veriyorum

Back
X