• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

Slm fıstıklar,kilo veren herkesi tbrk ediyorum
Kilo veremeyenler ise asla üzülmesin sonuçta bu bi süreç kimisi için yavaş ve uzun kimisi için ise tam tersi olabiliyor önemli olan kararlı olmaya dewam etmek
Kilo verenlerde sakın ola kü bn kilo verdim havasına giripde kendini salmasın,önümüzde daha uzun bi yol var

selamlar...
dün yapamadığım patates yemeğimi şuan yapıyorum
bugünkü menüm şöyleydiiii
sabah 62 den 61 e düştüğümü görüp sevinerek güne başladımmm:nazar:
aslında dün 60.7ydim ama hafta sonu yediklerimin cezasını çekiyorum..

neyse sabah 1 bardak soğan suyumu içtim
işe gittim orda da 1 bardak sıcak limonlu su içtim.
1 fincan kahve
1 bardak neskafe derken öğlen oldu.
öğlen yemek yoktu yumurta kırıp yedik 3 dilim kepekli ekmek yedim 3 tane zeytin minnacık peynir
öğleden sonra 1 bardak adaçayı
1 bardak mor meyve çayı
1 bardak neskafe
bikaç bişey daha içtim ama neydi bilmiyorum bitki çayıydı sadece onu biliyorum :1:
akşam kıymalı patates yemeğim var dediğim gibi.
ekmeksiz 1 tabak yerim.
soğan suyumu içtim şimdi.

tavsiye ederim kızlar hem rahmi falan temizliyor hemdee yemeklerden yarım saat önce içiyorum inanılmaz tok tutuyor.

ben 3 günlük menümü eve geçince toplu yazıcam.. iş çıkışı kayınvalideme gidicem yazamazsam sabah yazarım

:6:

Sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak su
Kahvaltı;
Yarım dilim ekmk
1 bardak şekersiz çay
2zeytin
Roka
Domates-salatalik

Ara;
Çok az börek ( canım çekti)

Öğlen;
Küçük bi sandviç

Ara
Bi ayran

Akşam
Biraz salata
2 kaşık kereviz
1 kaşık sadece bezelye

Bol bol su ve form çayim:nazar:

selamlar...
aslında dün 60.7ydim ama hafta sonu yediklerimin cezasını çekiyorum.

Sakın lahmacunlardan olmasın :):1:

ben 3 günlük menümü eve geçince toplu yazıcam.. iş çıkışı kayınvalideme gidicem yazamazsam sabah yazarım

:6:

yok canım yemiyorum şu an yemekteler hatta ben sofraya bile oturmadım yerim diye.. ama birazdan görümcem gelince biraz yoğurt yerim

:56:

yok canım yemiyorum şu an yemekteler hatta ben sofraya bile oturmadım yerim diye.. ama birazdan görümcem gelince biraz yoğurt yerim

:56:

:1: zayıflamanın en önemli noktası nefsine hakim olmak bence. tebrik ederimmmmmmmmm:nazar::nazar:

selamlar...
aslında dün 60.7ydim ama hafta sonu yediklerimin cezasını çekiyorum..

neyse sabah 1 bardak soğan suyumu içtim
işe gittim orda da 1 bardak sıcak limonlu su içtim.
1 fincan kahve
1 bardak neskafe derken öğlen oldu.
öğlen yemek yoktu yumurta kırıp yedik 3 dilim kepekli ekmek yedim 3 tane zeytin minnacık peynir
öğleden sonra 1 bardak adaçayı
1 bardak mor meyve çayı
1 bardak neskafe
bikaç bişey daha içtim ama neydi bilmiyorum bitki çayıydı sadece onu biliyorum :1:
akşam kıymalı patates yemeğim var dediğim gibi.
ekmeksiz 1 tabak yerim.
soğan suyumu içtim şimdi.

tavsiye ederim kızlar hem rahmi falan temizliyor hemdee yemeklerden yarım saat önce içiyorum inanılmaz tok tutuyor.

canım zahmet olmazsa soğan suyu konusunda bilgilerini paylaşırmısın, zaten börtü böcük gibi ne otu, ne suyu bulsam yiyip içiyorum yakında midemde ot tarlası çıkacak:52:

canım zahmet olmazsa soğan suyu konusunda bilgilerini paylaşırmısın, zaten börtü böcük gibi ne otu, ne suyu bulsam yiyip içiyorum yakında midemde ot tarlası çıkacak:52:

Ay çok güldüm ya alemsin
Yalnız o soğan suyunun çok fena bi kokusu var

Sporumu da tamamladim,bugün çok hareket ettim baya yürüdüm,akşamda plates yaptım eh bugünüde bitirdim:)

ne zahmeti şekerim anlatırım tabiki..
2 bardak kaynayan suya 1 adet dış kabukları soyulmuş soğanı 4 e 5 e bölüp içine atıyorsun. 5-7 dk daha kaynatıp ılımasını bekliyorsun. sonra suyu süzüp bir sabah bir akşam içiyorsun. ama sabah da akşam da taze taze yapmak şart.rahmini temizlediğini hissedeceksin bikaç günden sonra.
bende çok fazla bitki çayı içen birisiyim. o yüzden sende tiksinmezsin kokusundan. bitki çayı içiyormuş gibi iç. içine hiç bişey katma fondip yap:)
Bi de güzelim kalorisiz suyu suçluyodun ;)

:17:telafi ederimki ben. haftaya o 300 gr ve 1 kilo daha gidicek inşallah:1:

Ay çok güldüm ya alemsin
Yalnız o soğan suyunun çok fena bi kokusu var

yok canım ya bitki çayı içen birisi farketmiyor bile soğan kokusunu.
ben içtim valla önce kist vardı 4 cm di. basit kistmiş doğum kontrol hapı verdi doktor.
kullanmak istemedim ilacı da almadım bile. kimyasal almaktansa doğal yolla denemek istedim. düzelme olmazsa doğum kontol hapını kullanırım dedim artık.
15 gün kullandım soğan suyunu. doktora gittim tertemizsin dedi. hiç bişey kalmamış. sağlık için yapılır tadı zehir gibi olsaydı bile içerdim yani.
bir de baktım ki o suyu içmeye başladığımdan beri 2 kilonun üzerinde verdim. ara sıra da yaparım bu kürü. işime yaradı sizin de işinize yarar diye yazmak istedim.

yok canım ya bitki çayı içen birisi farketmiyor bile soğan kokusunu.
ben içtim valla önce kist vardı 4 cm di. basit kistmiş doğum kontrol hapı verdi doktor.
kullanmak istemedim ilacı da almadım bile. kimyasal almaktansa doğal yolla denemek istedim. düzelme olmazsa doğum kontol hapını kullanırım dedim artık.
15 gün kullandım soğan suyunu. doktora gittim tertemizsin dedi. hiç bişey kalmamış. sağlık için yapılır tadı zehir gibi olsaydı bile içerdim yani.
bir de baktım ki o suyu içmeye başladığımdan beri 2 kilonun üzerinde verdim. ara sıra da yaparım bu kürü. işime yaradı sizin de işinize yarar diye yazmak istedim.
Evet cnm soğan suyunun marifetlerini biliyorum,teyzemde yapıyorda kokusunu ordan biliyorum

herkese merhaba fistiklar

menumu yazayim

08.00 = 1/2 lavas + yumurta + peynir + marul
10.00 = yesil cay
12.00 = 1 p. tavuk corba + 1/2 p makarna
15.00 = mandalina
18.00 = 1p. yayla corba + bezelye
20.30 = 1 portakal + 1/2 armut
22.00 = 1/2 ks. yogurt

dunku menum bu kizlar bence iyi gibi ama birde siz bakin bakem :52:

Ee kızlar yeni liste yok mu:(
günaydın canım yeni listeyi akşam yapamadım biraz rahatsızdım erken kaçtım. bu akşama hazır olur :34:
herkese merhaba fistiklar

menumu yazayim

08.00 = 1/2 lavas + yumurta + peynir + marul
10.00 = yesil cay
12.00 = 1 p. tavuk corba + 1/2 p makarna
15.00 = mandalina
18.00 = 1p. yayla corba + bezelye
20.30 = 1 portakal + 1/2 armut
22.00 = 1/2 ks. yogurt

dunku menum bu kizlar bence iyi gibi ama birde siz bakin bakem :52:

günaydın canım işaretlediklerimi paket olarak algıladım :53: uyanamadımmı acep ben. makarnanı yağsız tuzsuz yapmanı tavsiye ederim. menün çok güzelmiş.
ben dün akşam 1 elma yedim sadece.
şişkinlik yapmıyormu meyveler kızlar? ben yediğimde tıka basa doluymuşum gibi oluyorumda:44:

Back
X