• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18.02.2013 dönüm noktası olsun mu

dün istisnaydı aslında. eskiden bu şekilde bi diyet uyguladım 63 ten iki gün içinde 60 a düştüm ama hiç bir faydası olmadı 62 ye fırladım yemek yediğimde.
şuan 61.8 le 62 arasında gezen bir kilom var. 60 lanetinden kurtulamadım gitti :47:

günaydıııınnnn:3:
bende öyle umuyorum güzel bi ekip olacağız :46:
işten izin aldım geldim karnım ağrıyor adet oldum. dünkü şişkinlik ondanmış
adetim bittikten sonra kilo verdiğimi hissediyorum ben sizde de öyle oluyormu?
yani 1 kiloya yakın zayıflıyorum

Kızlar hepinize günaydınlaarrr :3::3:
liste oluşturacağım bugün. konu sahibinden izin istiyorum bu konuda bestr iznin olursa daha güzel görürüz kim ne kilo verdi, sayfa sayfa araştırmak zor oluyor. ilk sayfayı güncelleriz haftada 1 kere ne dersin?

bugün izinliyim hemen menüme geçeyim..
yumurta haşlıyorum 1 tane yerim.
5-6 zeytin
yarım kk büyüklüğünde peynir
şekersiz çay(kaç tane içerim bilmiyorum)
az salça(biber salçası ekmeğe sürerek yemeye bayılırım)
3 dilimde kepekli ekmek..

sabah 8 de soğan suyu yapmıştım yarım bardak içtim adetliyken zararı falan olur diye.
tavsiye ederim tok tutuyor. hem de yararlı.

bende adet oldum hemde bugün ve benimde karnım çok ağrıyor:( kızlar dünde biyerde yazdım bu topik hepimizin diye yani evet ben açtım ama herkes istediğini istediği şekilde yapsın lütfen bir ekipsek böyle olmalı bence soğan suyunu nasıl yapıyorsun buarada kokusu tadı nasıl

ya kızlar bısey sorcam ben 2 gündür reglim 2 aydır dogru düzgün olamıyodum neyse dün sabah 61.800 cıktıgım tartıda bu sabah 62 cıktım bunun nedeni regl midir ama günden güne inmesi gerekmezmi ödemin neden cogaldı 200 gram bi yardım nolurrr
bence de tartılma arkadaşım şişkinlik kilo gibi görünüyor moralin bozulmasın. bitince bikaç gün sonra tartıl kilonun azaldığını göreceksin..

bende adet oldum hemde bugün ve benimde karnım çok ağrıyor:( kızlar dünde biyerde yazdım bu topik hepimizin diye yani evet ben açtım ama herkes istediğini istediği şekilde yapsın lütfen bir ekipsek böyle olmalı bence soğan suyunu nasıl yapıyorsun buarada kokusu tadı nasıl
aynı gün başlamışız seninle:)
ben sayfaları dolaşıp hepimizin boy kilo hedef kilosunu not aldım.
excelde mi yapsam doğrudan buraya mı yazsam bilemedim.
özel mesajla sana göndereyim sen her hafta ortak belirlediğimiz bir günde oraya kilolarımızı yazarsın.

çok zevkli olacak bu kilo verme işi:52:

GÜNCEL TARİH 19.02.2013
Boy Kilo Hedef Kalan
bestr 165----- 77,6 --------------------- 60---- 17,6
tugcekpln 163----- 61,8 --------------------- 55---- 6,8
gezginbusra 169----- 72 --------------------- 60---- 12
pofu 160----- 70 ---------------------
alxfa 165----- 62 -------------------- 55---- 7

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde düzgün olan şimdi çok bozuk görnüyor.
mesaj düzenle panelinden düzenle diyorum orda düzgün..
biriniz düzenleyebilirmisiniz kızlaarr :26:

normalde düzgün olan şimdi çok bozuk görnüyor.
mesaj düzenle panelinden düzenle diyorum orda düzgün..
biriniz düzenleyebilirmisiniz kızlaarr :26:

alxfa bosver simdilik boyle kalsin nasilsa kilo verdigimizde hepsi degisecek :52:

Son düzenleme:
Slm kızlar,biraz geç yazdım ksra bakmayın derslerden anca fırsat buldum,bnm de hedefim 52 ama önce 60 uzun vadeli bi süreç bu sonuçta onun için 2 hedef koydum 1 i geçici diğeri kalıcı :)
Bugün bol bol yürüdüm hatta o kadar soğuk olmasına rağmen terledim de :) ve bol bol merdiven kullandim :) bu sefer gerçekten azimliyim,yapıcam,mesela öğlen yemekte börek vardı yemedim bnde günlük menumü yazayım

Sabah;
1 şekersiz cay
1 dilim kepekli light ekmek( çok hafif kızlar tavsiye ederim)
Biraz beyaz peynir,roka,maydonoz,domates
2 küçük zeytin

Öğlen;
2 parça tavuk( baya miniklerdi)
1 ayran
4 kaşık çorba

Ara;
3 kayısı

Gün içinde bi fincan kahve ve bol su

Şimdilik bu kadar

ins. canim senin yolun kisa bizimki biraz daha uzun tabi verilecekte fazla ama ne olursa olsun hayat bundan sonra daha buyuk olacak bize cunku biz kuculecegiz :46:
yolum kısa olsa da aynı yollardan geçiyoruz az yemek yiyip nefsimize hakim olmak.. :31:
Slm kızlar,biraz geç yazdım ksra bakmayın derslerden anca fırsat buldum,bnm de hedefim 52 ama önce 60 uzun vadeli bi süreç bu sonuçta onun için 2 hedef koydum 1 i geçici diğeri kalıcı :)
Bugün bol bol yürüdüm hatta o kadar soğuk olmasına rağmen terledim de :) ve bol bol merdiven kullandim :) bu sefer gerçekten azimliyim,yapıcam,mesela öğlen yemekte börek vardı yemedim bnde günlük menumü yazayım

Sabah;
1 şekersiz cay
1 dilim kepekli light ekmek( çok hafif kızlar tavsiye ederim)
Biraz beyaz peynir,roka,maydonoz,domates
2 küçük zeytin

Öğlen;
2 parça tavuk( baya miniklerdi)
1 ayran
4 kaşık çorba

Ara;
3 kayısı

Gün içinde bi fincan kahve ve bol su

Şimdilik bu kadar
süper bi menü olmuş tebrik ederim :46:
Hep beraber göreceğiz :)yılmak pes etmek bahane uydurmak yok kesinlikle!!!!!

yookkk :20:

akşam yemeği menüsünü de yazayım ben
1 tabak kısır :56:
bu kadardı..
çok kötü besleniyorum ya

patlamış mısır yedim ara öğün niyetine.

tamam tamam kızmayın daha dikkatli yicem bundan sonra:17:

yolum kısa olsa da aynı yollardan geçiyoruz az yemek yiyip nefsimize hakim olmak.. :31:

süper bi menü olmuş tebrik ederim :46:

yookkk :20:

akşam yemeği menüsünü de yazayım ben
1 tabak kısır :56:
bu kadardı..
çok kötü besleniyorum ya

patlamış mısır yedim ara öğün niyetine.

tamam tamam kızmayın daha dikkatli yicem bundan sonra:17:
:20::20:
Kısırları mısırları yemeye devam edersen 5* li rakamlara inemezsin:47:

Kızlar okuldan geç geldiğim için peynirli sabdivicimi yedim
Evde de 1.5 kepçe çorba içtim sadece

Ara olarak şekersiz cay+2 kuru kayısı yedim

Hala su içiyorum içmeye de devam
Yarını mrk edyrm ;) bakalım.ne olacak:44:

gunaydin citir adaylari
dunku menum tami tamina eksiksiz

sabah : 1 kase yayla corbasi
ara : 1 ad meyveli yogurt
ogle : 1ks. yayla corba - 1/2 p. tavuk sote - salata - 1/2 sb. meyve suyu
ara : 1sb. aleovera suyu - 1 mandalina
aksam : 1 ks.mantar corba - 1 ad k.budu kofte - 1/2 p. spagetti - salata
ara : patlamis misir - meyve suyu :56:
su : 2.5 lt
spor : 2km yuruyus

evet yaptim ama pismanim :17: hadi kizin bana olmaz deyin :20: ama patlamis misira hayir denmiyorki cooooook guzellllllllll :56:
yalniz aksam misir aksamiymis demekki alxfa da yemis :52:

gunaydin citir adaylari

evet yaptim ama pismanim :17: hadi kizin bana olmaz deyin :20: ama patlamis misira hayir denmiyorki cooooook guzellllllllll :56:

Günaydın cmm,menunde çok fazla meyve suyu mevcut hazır mi yoksa taze sıkılmış mi??

kızlar günaydın :)dün acil şehir dışı çıkışından dolayı yazamadım bakamadım hepiniz harikasınız amaaaa dün akşam tartıya çıktığımda 76.5i gördüm 78.1den hemde iki günde mucize oldu sanırım iyi varsınız sizin sayenizde oldu bence:)

kızlar günaydın :)dün acil şehir dışı çıkışından dolayı yazamadım bakamadım hepiniz harikasınız amaaaa dün akşam tartıya çıktığımda 76.5i gördüm 78.1den hemde iki günde mucize oldu sanırım iyi varsınız sizin sayenizde oldu bence:)

ooooooooooooo ne kadar guzel ins. boyle devam eder kilo vermelerin. :46: :46: :46:

arkadaslar neden kimse menu paylasmiyor yazalim yorumlayalim sohbet edelim hadi hep beraber :52: :52: :52:

ooooooooooooo ne kadar guzel ins. boyle devam eder kilo vermelerin. :46: :46: :46:

arkadaslar neden kimse menu paylasmiyor yazalim yorumlayalim sohbet edelim hadi hep beraber :52: :52: :52:

Teşekkürler arkadaşım inş hep böyle devam etsin ben sizlerin menülerini takip ediyorum ama ben dukan diyeti yaptığımdan bi menüm yok  protein protein gidiyoruz ama kendimi harika hissediyorum ben başarıyorum artık yaaaa:46: :46:

:20::20:
Kısırları mısırları yemeye devam edersen 5* li rakamlara inemezsin:47:

Kızlar okuldan geç geldiğim için peynirli sabdivicimi yedim
Evde de 1.5 kepçe çorba içtim sadece

Ara olarak şekersiz cay+2 kuru kayısı yedim

Hala su içiyorum içmeye de devam
Yarını mrk edyrm ;) bakalım.ne olacak:44:
azimliyim incem dün istisnaydı bende istemezdim eşimin canı çekmiş yapalım dedi yaptık yedik :17:

gunaydin citir adaylari

patlamış mısır 1 avuç doyurucu kalorisi çok yok diye biliyordum ama neyse suç ortağı buldum kendime :1:

merhabalar.. her gün tartılmayalım bence. haftada bir gün mesela pazarları tartılalım yazalım buraya daha düzenli olur, kim kaç kilo vermiş görürüz böylelikle..

ben sabah kahvaltı edemedim gene..
gider gitmez sıcak limonlu su
1 şekersiz çay
1 sütlü orta türk kahvesi

öğlen; az etli nohut yemeği

akşam da nohut yemeği olur yine ekmeksiz muhtemelen :46:

kızlar bugünkü kahvaltımda

2 adet haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 adet lıght ekmek
sekersiz cay vardı..

q kk peynırden kısıp 1 tane fazla yumurta yedim dayanamadım yumurtaya umarım dengelemişimdir :S

Back
X