18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Saat 4 te fitilim ve estrofemim var şimdi testte negatifi görünce onları hiç kullanmak istemiyorum ya
Canım benim öncelikle negatif bulaşıcı sanırım ama sakın üzülme bizim evlatlarımız var en azından öyle düşün ya da üzül ya herkes üzülme dicek zaten ben üzüldüm kısa süreli de olsa üzüldüm yalan yok gece gidip kan vereceğim boşuna beklemeye gerek yok haybeye hormon almayada gerek yok
Galiba ben de elendim. T+7 deyim az önce predictor erken gebelik testim negatif çıktı..
Canım 3. Günden beri negatifi alan ben nasıl üzüldüğünü tahmin ediyorum tüm belirtilerimiz aynı bugün ki adet ağrın bile aynı inşllah sonucumuz benzemez diye çok dua ettim ama inşllah yine benzemez senin ki pozitife döner ben bu gece kan verip. Daha fazla kendimi oyalamak istemşyorum hakkımızda hayırlısı
benim de ateşim 37.5 geldi hasta gibi değilim ama ateşim yüksek iğneler mi yapıyor benim gibi olan var mı
Canım benim transfer gününden beri 37,5 hiç düşmedi bunlar ilaçlardan hep
Bu gun kan verdim mesela negatif demekki idrarda çıkmayınca çıkmıyor doğruymuş test silik bile çıkmamıştı yine test günümde tekrar bi kan vericem doktorun isteği üzerine ins sizlerin pozitif olur
Evet canım varsa idrar testinde çıkıyor. Boşuna acaba erken mi demek saçma barsa 5. Günden itibaren testlere yansıyor

Kızlarım şimdi chat gbt ye sordum ümitlendirmek değil de umut güzeldir diye sizinle paylaşmak istedim sonuçta test gününe halen var

Eklentiler

• IMG_2674.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2675.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 39
İnşaAllah öyledir ama doktorum embriyoya zarar dedi ateş düşürücü kullan dedi

İyi akşamlar herkese,

Umarım mesajım arada kaynamaz.

Arkadaşlar hepiniz bugüne kadar sabrettiniz, şurada ayın 30’una 5 gün kaldı.

Neden bu karamsarlık, yakışıyor mu sizlere?

Ben mesela geçen yılın Ekim ayından beri bugünleri bekledim. 5 gün 10 gün ne ki? Sizlerin de böyle hikayeleri var. Evet 1 gün de olsa vücudumuza hormonları almanın elbet bize zararları olabilir…

Ama karamsarlığa düşen arkadaşlar; 5 gün sonunda pozitifi gördüğünüzde, bu kez de o 5 günde acaba stresimle embriyoya zarar verdim mi, diye kendinizi suçlayacaksınız, yiyip bitireceksiniz.

Doktorlar test tarihi ne gün diyorsa bence o gündür. Yani burada doktor olan varsa bilmiyorum ama hepimiz kendi işimize odaklanıp doktorların işine biraz saygı duyup güvensek mi?

Kesinlikle haklısın canım bende kan verip orda da negatifse artık bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum 2 gün az kullansak kar diyorum çok fazla hormon yukleniyoruz çünkü.kanda da negatifi gorursek doktor ilaçları bir anda biraktiracakmi acaba yoksa bir iki gün içinde azaltarak mi biraktirirki

Direk bıraktırıyor ama benim 7. Gün bekle dicek kızacak erken yaptırdım diye ben beklemem 7. Gün kanda negatif olup sonradan pozitif olma ihtimali milyonda 1 oda beni bulmaz

Canım 12. Ya da 10. Gün test istemelerinin sebebi kimyasal varsa değer sıfırlansın. Sağlıklı gebelik ise yüksek değer çıksın diye diyor doktorlar 50 -80 gibi değerler ile uğraşmamak adına yani aslında 8. Gün bir kadının. Kan testi negatif ise çok çok nadir bir olay olmadığı sürece bir daha pozitif olmaz. Kaç kere tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum 2 kere üzülmemek adına bizim ki yada ben bundan dolayı yapıyorum velev ki 8. Gün kanda 0 10. Gün Kanda 10 çıktı bu zaten sağlıklı bir gebelik olma ihtimali yüze 20 dolaylarında çünkü doktorların 10. Gün kan testi istemeleri. Zaten en az 100 ve üzeri Değer görmek istemelerinden 10 onlar için gebelik demek değil kendi adıma söyleyeyim benim ki karamsarlık değil gerçekçi olmak. Bu akşam kanda pozitif çıkarsa ki sanmıyorum ama çıkarsa çok sevinirim ve önüme bakarım neden negatif düşündüm demem çünkü var olmayan bir durumu kabullenmiyoruz 7 ve sonrasında çıkan negatif testlere yine kendi adıma konuşuyorum testin bozuk olma ihtimali yok farklı testler ile denemiş olduğumdan negatifi kabullenmek benim ki iki defa üzülmemek adına yani karamsarlık demeyelim de buna bazı şeylere gerçekçi yaklaşmak sonrasında daha üzülmenin önüne geçmek diyelim inşllah sen pozitif haberinle şenlendirirsin burayı

Canım hayırlısı gerçekten. Umutlanmak da üzülmek de bu sürecin parçaları hepsi de çok yakışıyor bizlere ve çok doğal.. sen de kan testi verirsin ben de belki kaçamak yaparım aradan doktor da değilim ama

Beb hala ümitliyim senden rabbim isterse her sey olur sen gönlünü ferah tut kotü şeyleri at aklından birlikte güzel haberler alacağız

Size hiç hareket etmeyin mi dediler. Ben transfer ertesi günü 14 bin adim attim. Baya yürüdüm. Işe git gel zaten günlük 10 bin adım atıyorum. Bana da hareket edin dediler aksine. Yatmayın normal hayatınıza dönün dediler

Kızlarrr arada regl ağrısı gibi agrı saplanıyor, böyle olup 6. 7 . Günde pozitif olan var mı ? Bu regl ağrıları 2 gündür çoğaldı. Çok tedirgin oluyorum.

bu defa pozitif olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…