- 18 Ocak 2019
- 2.705
- 2.361
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hadi hayırlısı olsun inşallah beklemedigin anda güzel haber gelir canımVerdin kızlar kanı 2 saate çıkacakhalen benden ümidi olan var mı
İnşllah canım tabi ki deHadi hayırlısı olsun inşallah beklemedigin anda güzel haber gelir canımsonuçtan haberdar et bizide
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzVerdin kızlar kanı 2 saate çıkacakhalen benden ümidi olan var mı
Kaliteleri neydiVerdin kızlar kanı 2 saate çıkacakhalen benden ümidi olan var mı
Ikiside 1 . Kalite 4aaKaliteleri neydi
7. Güne kadar Bence umut varBende durup dururken moralimi bozdum. Predictor erken gebelik testi yaptım negatif. Bugün transfer hariç 5. Gün erken mi yaptım ki
Kaç tane transfer oldunuzIkiside 1 . Kalite 4aa
Var varVerdin kızlar kanı 2 saate çıkacakhalen benden ümidi olan var mı
Benimde aynı şekilde ağrılarım başladı bugün akşama doğruKızlarrr arada regl ağrısı gibi agrı saplanıyor, böyle olup 6. 7 . Günde pozitif olan var mı ? Bu regl ağrıları 2 gündür çoğaldı. Çok tedirgin oluyorum.
Benimde aynı ağrılar ama umudumu kaybediyorum yavas yavas sabah test yapıcam evdeBenimde aynı şekilde ağrılarım başladı bugün akşama doğru
2 taneKaç tane transfer oldunuz
İnşallah tutunmuşlardır ne zaman test günüz2 tane
Neden umudunu kaybediyorsun kaçıncı günün transferden sonra bugünBenimde aynı ağrılar ama umudumu kaybediyorum yavas yavas sabah test yapıcam evde
Canım ben transfer sonrası 3 günden beri idrar bakıyorum negatif 5-6 da kuruma çizgileri var 7 de o da yok bu akşam verdim 7. Gün transferden sonra yarım saat oldunlanı verdiğim 1,30 saate çıkar normalde 30. Ağustos kanİnşallah tutunmuşlardır ne zaman test günüz
Bende ümitliyim, test için erken diyor chatgptVerdin kızlar kanı 2 saate çıkacakhalen benden ümidi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?