- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Merhaba hayırlı olsun. Benimde 3.gün embriyosu sonuç bekliyorum transfer +7 günüm. Bu formda çok okudum ama 3.gün embriyosuyla güzel sonuçlar alan bebeğin en güzel gelişeceği yer ana rahmi diyorlarKızlar selam 3. gün embriyo transferi olan var mı ? Benim embriyolarım donduruldu 3 adet 3 . gün. Transferlerinde olumlu sonuç alanlar birr umut ışığııııİki regl dönemi bekliyorum ben suan histeroskopi olcam da 3 . gün için şansımız nedir ne durumdasınız Hepimz için hayırlısııı olsun
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben kan verdim dayanamadım. 6.günüm bugün değer 59,86 çıktı
İnşallah olumlu sonuç alırsın pozitifi görürsün :) Kaçıncı günde test yapıyosunuz ? Biir de kaç hücreliydi embriyon tek mi çift mi konuldu kafamda deli sorularMerhaba hayırlı olsun. Benimde 3.gün embriyosu sonuç bekliyorum transfer +7 günüm. Bu formda çok okudum ama 3.gün embriyosuyla güzel sonuçlar alan bebeğin en güzel gelişeceği yer ana rahmi diyorlarinşallah bizde güzel sonuçlar görürüz.
Amin inşallah hepimiz görelimİnşallah olumlu sonuç alırsın pozitifi görürsün :) Kaçıncı günde test yapıyosunuz ? Biir de kaç hücreliydi embriyon tek mi çift mi konuldu kafamda deli sorular
Amin amin amin tek duam su zamanlar bu baska bir istegim yok hepimiz sınavımızı başarıyla atlatalımAllah razı olsun inşaAllah öyledir tabii ki takdir Allah’ın ol derse olacak hepimiz bu gruptan anne olarak ayrılalım Rabbimin izniyle
Amin amin inşaAllahBenimde aradı bi kasık ağrısı oluyor o kadar başka hiç bir belirtim yok başka. Ama ümidimi kesmiyorum ben inşallah hep güzel sonuçlar alacağız
Sen elendin artık güzel bir eleme oldu Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben kan verdim dayanamadım. 6.günüm bugün değer 59,86 çıktı
Bence bekle ümitsizliğe kapılma bak bende normalde 11 tane olgun yumurta toplandı ertesi gün arayıp hicbiri döllenmedi dediler ama ben ümidimi kesmedim geç döllenme olur belki diye Allaha yalvardım resmen 2 gun sonra telefonum caldı ve 1 tanesi döllenmiş ve şuan karnımda Allah devamınıda nasip etsinde sağlıcakla kucagıma alayımBenim bugün 10.gunumdu azonce erken gebelik testi yaptım evde malesef negatif çıktı.yarin sabahta gidip kandan beta baktiracagim.doktorum aslında test gününe 28 Ağustos dedi ama negatif görünce beklemek istemiyorum artık
Allah razı olsunSen elendin artık güzel bir eleme oldu Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
erken değil miGaliba ben de elendim. T+7 deyim az önce predictor erken gebelik testim negatif çıktı..
bekle lütfen hemen umutsuz olma daha kana geçmemiştir çok var bu şekilde sonradan pozitif gören inancını kaybetmeGaliba ben de elendim. T+7 deyim az önce predictor erken gebelik testim negatif çıktı..
Yarın sabah kan vereceğim canım orda kesin belli olur artık ama çok umitsizdim zaten rabbimden hep hayırlısını istedim olmadıysa bu hayirlisiymis demekki.bizim pgt li donmuş embriyolariniz vardı onlar cozunurken hasar gördü son kalan embriyomd hasar görmüş ama canlı hücresi var diye transfer yapılmıştı ben zaten transfer öncesi bu durumu öğrenince çok umutsuz girmistim bir daha denermiyim bilmiyorum ama bu yolda emek veren herkese hepimize sana da bu gönlünden geçeni nasip etsin rabbim bekleyen herkes pozitfleri görsün inşallahBence bekle ümitsizliğe kapılma bak bende normalde 11 tane olgun yumurta toplandı ertesi gün arayıp hicbiri döllenmedi dediler ama ben ümidimi kesmedim geç döllenme olur belki diye Allaha yalvardım resmen 2 gun sonra telefonum caldı ve 1 tanesi döllenmiş ve şuan karnımda Allah devamınıda nasip etsinde sağlıcakla kucagıma alayımsende ümidini kesme moralini bozma sakın
üzüldüm , hasar görmesi laboratuvarın hatası bununla ilgili açıklama yaptılar mıYarın sabah kan vereceğim canım orda kesin belli olur artık ama çok umitsizdim zaten rabbimden hep hayırlısını istedim olmadıysa bu hayirlisiymis demekki.bizim pgt li donmuş embriyolariniz vardı onlar cozunurken hasar gördü son kalan embriyomd hasar görmüş ama canlı hücresi var diye transfer yapılmıştı ben zaten transfer öncesi bu durumu öğrenince çok umutsuz girmistim bir daha denermiyim bilmiyorum ama bu yolda emek veren herkese hepimize sana da bu gönlünden geçeni nasip etsin rabbim bekleyen herkes pozitfleri görsün inşallahsiz güzel haberleri alın burda bizede verin inşallah
3 ayrı marka test birer gün arayla her sabah silik çizgi verdi mesajlarım duruyordur forumlarda doktorum dahi hamilesin büyük ihtimalle dedi kan verdim 0.50 çıktı yani negatif de pozitif de güven vermiyor sadece kan sonucu netBu gun kan verdim mesela negatif demekki idrarda çıkmayınca çıkmıyor doğruymuş test silik bile çıkmamıştı yine test günümde tekrar bi kan vericem doktorun isteği üzerine ins sizlerin pozitif olur
Ya normalde yapmayacaktım ama bugün çok regl sancısı çektim ve çok yürüdüm. bir test yapalım dedik ve üzdü.. 9. Gün yeniden yapayım diyorum.bekle lütfen hemen umutsuz olma daha kana geçmemiştir çok var bu şekilde sonradan pozitif gören inancını kaybetme
Bu çok güzel haber aslında tutunma belirtisi diyo benim chatgpt im :)benim de ateşim 37.5 geldi hasta gibi değilim ama ateşim yüksek iğneler mi yapıyor benim gibi olan var mı
Canım idrarda çıkmayınca çıkmıyor gerçektenBu gun kan verdim mesela negatif demekki idrarda çıkmayınca çıkmıyor doğruymuş test silik bile çıkmamıştı yine test günümde tekrar bi kan vericem doktorun isteği üzerine ins sizlerin pozitif olur
Canım sakın onu baz alma benim negatif halen kaşıklarım ağrıyor demem o ki belirtiler gebelik göstergesi değil. Ben gece 11 de kan verip işi resmileştireceğimBenim geçti o ağrı
3. Gün embriyosu
Bugün 6. Günüm
3. Günüme kadar kasıkta ani batma çekme gibi oluyordu hepsi geçti günlerdir 0 belirti ile yaşıyorum Allah’a emanetiz artık
Hatta 4. Günden beri ayakta namaz kılmaya başladım ilk 3 gün oturarak kılmıştım belirti olmayınca artık sanki tutmamış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?