18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Merhaba hayırlı olsun. Benimde 3.gün embriyosu sonuç bekliyorum transfer +7 günüm. Bu formda çok okudum ama 3.gün embriyosuyla güzel sonuçlar alan bebeğin en güzel gelişeceği yer ana rahmi diyorlar inşallah bizde güzel sonuçlar görürüz.

İnşallah olumlu sonuç alırsın pozitifi görürsün :) Kaçıncı günde test yapıyosunuz ? Biir de kaç hücreliydi embriyon tek mi çift mi konuldu kafamda deli sorular

İnşallah olumlu sonuç alırsın pozitifi görürsün :) Kaçıncı günde test yapıyosunuz ? Biir de kaç hücreliydi embriyon tek mi çift mi konuldu kafamda deli sorular
Amin inşallah hepimiz görelim benim 2.transferim oda 3.gün iyi kalite ama maalesef olmadı buda 3.gün kaliteli dediler

Bence bekle ümitsizliğe kapılma bak bende normalde 11 tane olgun yumurta toplandı ertesi gün arayıp hicbiri döllenmedi dediler ama ben ümidimi kesmedim geç döllenme olur belki diye Allaha yalvardım resmen 2 gun sonra telefonum caldı ve 1 tanesi döllenmiş ve şuan karnımda Allah devamınıda nasip etsinde sağlıcakla kucagıma alayım sende ümidini kesme moralini bozma sakın

Bu gun kan verdim mesela negatif demekki idrarda çıkmayınca çıkmıyor doğruymuş test silik bile çıkmamıştı yine test günümde tekrar bi kan vericem doktorun isteği üzerine ins sizlerin pozitif olur

Yarın sabah kan vereceğim canım orda kesin belli olur artık ama çok umitsizdim zaten rabbimden hep hayırlısını istedim olmadıysa bu hayirlisiymis demekki.bizim pgt li donmuş embriyolariniz vardı onlar cozunurken hasar gördü son kalan embriyomd hasar görmüş ama canlı hücresi var diye transfer yapılmıştı ben zaten transfer öncesi bu durumu öğrenince çok umutsuz girmistim bir daha denermiyim bilmiyorum ama bu yolda emek veren herkese hepimize sana da bu gönlünden geçeni nasip etsin rabbim bekleyen herkes pozitfleri görsün inşallah siz güzel haberleri alın burda bizede verin inşallah

üzüldüm , hasar görmesi laboratuvarın hatası bununla ilgili açıklama yaptılar mı

Bu gun kan verdim mesela negatif demekki idrarda çıkmayınca çıkmıyor doğruymuş test silik bile çıkmamıştı yine test günümde tekrar bi kan vericem doktorun isteği üzerine ins sizlerin pozitif olur
3 ayrı marka test birer gün arayla her sabah silik çizgi verdi mesajlarım duruyordur forumlarda doktorum dahi hamilesin büyük ihtimalle dedi kan verdim 0.50 çıktı yani negatif de pozitif de güven vermiyor sadece kan sonucu net

bekle lütfen hemen umutsuz olma daha kana geçmemiştir çok var bu şekilde sonradan pozitif gören inancını kaybetme
Ya normalde yapmayacaktım ama bugün çok regl sancısı çektim ve çok yürüdüm. bir test yapalım dedik ve üzdü.. 9. Gün yeniden yapayım diyorum.
benim de ateşim 37.5 geldi hasta gibi değilim ama ateşim yüksek iğneler mi yapıyor benim gibi olan var mı
Bu çok güzel haber aslında tutunma belirtisi diyo benim chatgpt im :)

Canım sakın onu baz alma benim negatif halen kaşıklarım ağrıyor demem o ki belirtiler gebelik göstergesi değil. Ben gece 11 de kan verip işi resmileştireceğim sakın belirtilere kanma bebeğin inşllah seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…