18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Öyle düşunme tutmustur hatta belki o kadar iyi tutunmustur ki sen namazini kılarken seni rahatsız etmiyordur ümidini kesme takdir Allahtan

Benim 3. Gün embriyosu ama daha test yapmadım

Tutmuştur Allah in izniyle benim de 3. Gün embiryosu bu gün 9. Gün miğde bulantısı var hafif hafif bir de
Amin amin idrar testi yaptın mı yoksa kan gününü mü bekliyorsun ?
9. Gününe dek başka belirtin oldu mu ?
İnşallah bekleyen herkesin hepimizin tutar sağlıkla ilerler ve doğar büyürler Rabbime emanetiz

Amin amin idrar testi yaptın mı yoksa kan gününü mü bekliyorsun ?
9. Gününe dek başka belirtin oldu mu ?
İnşallah bekleyen herkesin hepimizin tutar sağlıkla ilerler ve doğar büyürler Rabbime emanetiz
Yok valla hiç bir test yapmadım test günümü bekliyorum bunlar belirti mi bilmiyorum ki ilaçlardan da olabilir strestende bende anksiyete de var

Göbeğiniz morardı mi ignelerden dolayı
Evet maalesef fena
Birde sertleşen yerler var
5-6 kez de iğne girmeyen yer oldu çıkarıp başka yere vurdum o çıkardığım her yer nokta halinde morardı
İğne sıvısını verdikten sonra parmağınızı hiç oynatmadan kaldırmadan iğneyi çıkaracağız diğer türlü kanı çekiyor o zaman daha çok morarıyor

Benim bugün 10.gunumdu azonce erken gebelik testi yaptım evde malesef negatif çıktı.yarin sabahta gidip kandan beta baktiracagim.doktorum aslında test gününe 28 Ağustos dedi ama negatif görünce beklemek istemiyorum artık

Saat 4 te fitilim ve estrofemim var şimdi testte negatifi görünce onları hiç kullanmak istemiyorum ya

Benimde aradı bi kasık ağrısı oluyor o kadar başka hiç bir belirtim yok başka. Ama ümidimi kesmiyorum ben inşallah hep güzel sonuçlar alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…