- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Öyle düşunme tutmustur hatta belki o kadar iyi tutunmustur ki sen namazini kılarken seni rahatsız etmiyordur ümidini kesme takdir AllahtanBenim geçti o ağrı
3. Gün embriyosu
Bugün 6. Günüm
3. Günüme kadar kasıkta ani batma çekme gibi oluyordu hepsi geçti günlerdir 0 belirti ile yaşıyorum Allah’a emanetiz artık
Hatta 4. Günden beri ayakta namaz kılmaya başladım ilk 3 gün oturarak kılmıştım belirti olmayınca artık sanki tutmamış gibi geliyor
Benim 3. Gün embriyosu ama daha test yapmadımKızlar selam 3. gün embriyo transferi olan var mı ? Benim embriyolarım donduruldu 3 adet 3 . gün. Transferlerinde olumlu sonuç alanlar birr umut ışığııııİki regl dönemi bekliyorum ben suan histeroskopi olcam da 3 . gün için şansımız nedir ne durumdasınız Hepimz için hayırlısııı olsun
Amin aminTutmuştur Allah in izniyle benim de 3. Gün embiryosu bu gün 9. Gün miğde bulantısı var hafif hafif bir de
Allah razı olsun inşaAllah öyledir tabii ki takdir Allah’ın ol derse olacak hepimiz bu gruptan anne olarak ayrılalım Rabbimin izniyleÖyle düşunme tutmustur hatta belki o kadar iyi tutunmustur ki sen namazini kılarken seni rahatsız etmiyordur ümidini kesme takdir Allahtan
Yok valla hiç bir test yapmadım test günümü bekliyorum bunlar belirti mi bilmiyorum ki ilaçlardan da olabilir strestende bende anksiyete de varAmin aminidrar testi yaptın mı yoksa kan gününü mü bekliyorsun ?
9. Gününe dek başka belirtin oldu mu ?
İnşallah bekleyen herkesin hepimizin tutar sağlıkla ilerler ve doğar büyürler Rabbime emanetiz
Benim test günüm 1 Eylül yazmışlar ben de büyük olasılık bekleyeceğim strese girmek istemiyorumYok valla hiç bir test yapmadım test günümü bekliyorum bunlar belirti mi bilmiyorum ki ilaçlardan da olabilir strestende bende anksiyete de var
Normal zamanımdan tek farkım acıyan iğne yerlerim ve cam gibi parlayan idrar görüntüsü parlakYok valla hiç bir test yapmadım test günümü bekliyorum bunlar belirti mi bilmiyorum ki ilaçlardan da olabilir strestende bende anksiyete de var
Test günümü bekliyorum benAmin aminidrar testi yaptın mı yoksa kan gününü mü bekliyorsun ?
9. Gününe dek başka belirtin oldu mu ?
İnşallah bekleyen herkesin hepimizin tutar sağlıkla ilerler ve doğar büyürler Rabbime emanetiz
Göbeğiniz morardı mi ignelerden dolayıNormal zamanımdan tek farkım acıyan iğne yerlerim ve cam gibi parlayan idrar görüntüsü parlak
Evet maalesef fenaGöbeğiniz morardı mi ignelerden dolayı
Sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın darısı bekleyen bizlere olsun sağlıkla inşaAllahKızlar ben kan verdim dayanamadım. 6.günüm bugün değer 59,86 çıktı
Yaa hayırlı olsunnnKızlar ben kan verdim dayanamadım. 6.günüm bugün değer 59,86 çıktı
Benim de 5 gün embr. Ve 5 .günüm 8. Gün test yapıp 9 gün de kan vereyim diyorum. İnş herkes güzel haberler alsaaaSağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın darısı bekleyen bizlere olsun sağlıkla inşaAllah
Sağlıkla ilerledim inşallahKızlar ben kan verdim dayanamadım. 6.günüm bugün değer 59,86 çıktı
Kullan pes etme.Saat 4 te fitilim ve estrofemim var şimdi testte negatifi görünce onları hiç kullanmak istemiyorum ya
Benimde aradı bi kasık ağrısı oluyor o kadar başka hiç bir belirtim yok başka. Ama ümidimi kesmiyorum ben inşallah hep güzel sonuçlar alacağızBenim geçti o ağrı
3. Gün embriyosu
Bugün 6. Günüm
3. Günüme kadar kasıkta ani batma çekme gibi oluyordu hepsi geçti günlerdir 0 belirti ile yaşıyorum Allah’a emanetiz artık
Hatta 4. Günden beri ayakta namaz kılmaya başladım ilk 3 gün oturarak kılmıştım belirti olmayınca artık sanki tutmamış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?