18 ay atağı erken başlamış olabilir mi?

CennetKokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.170
895
63
Merhaba KK ailesi,
Benim 17 aylık bir kızım var, benim sorunum şu. Çalışan bir anneyim. Akşam 20:00 de eve gidiyorum. 22:00 ye kadar kızımla ilgilenip ardından odasına geçip uyutmaya çalışıyorum ama nafile. Uyumuyor, uyumamak için direniyor. Emziğini yere atıyor, kendini yere atıyor ağlıyor bağırıyor ama bu arada gözünden uyku akıyor. Ama hep itiraz hep direniş. Normal midir bu? 18 ay atağı diyorlar acaba bu başlamış olabilir mi?

Gun icinde 17 aylik bir bebegin sizi 2 saat gormesinin gercekten ona yettigine inaniyor musunuz? Annesiniz siz, uzaktan akraba degil ki. Atakla ilgisi yok bence. İlgi ve sevgi bekliyor.

Kızım 15 aylık o Da çok uykusu olmasına rağmen direniyor çünkü babası işten geliyor Ve oyun oynamayı bırakmak istemiyor sürekli yataktan kalkmaya çalışıyor belli ki kızınız da sizi bırakmak istemiyor direniyor uyumak için

Gun icinde 17 aylik bir bebegin sizi 2 saat gormesinin gercekten ona yettigine inaniyor musunuz? Annesiniz siz, uzaktan akraba degil ki. Atakla ilgisi yok bence. İlgi ve sevgi bekliyor.

"Gun icinde 17 aylik bir bebegin sizi 2 saat gormesinin gercekten ona yettigine inaniyor musunuz? " şu sözünüz beni mahfetti...

Sizi uzmek degildi amacim. Ama sizi cok ozledigini, size ihtiyaci oldugunu birinin soylemesi gerekiyor.

evet bu konuyu açtıktan sonra bir kitap okudum, orada da benzer şeyler yazıyordu. kitap sonunda kızımla daha çok vakit geçirir oldum onun birey olduğunu kendi hayatıma göre değil onun yaşamına göre düzenleme yapmam gerektiğini anladım. artık sınır koymuyorum saat koymuyorum onu engellemiyorum ne zaman isterse o zaman uyuyor ne kadar hasret gidermek isterse o kadar yanında oluyorum. artık mışıl mışıl uyuyor. sözünüz olayın kilit noktası. belki de o yüzden içim cız etti ha 2 saat ha 3 saat. çalışan anne oldukça buna mahkumum... şimlilik elimden geleni bu şekilde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…