Hayırlı olsun vakti ve saati gelmiş bence.neler neler denedim .Ama olmadi rabbim nasip etmeden olmuyor malesefKızlar bu siteye ilk defa konu acıyorum. Ben hamile kalamadığım dönemlerde hep burada yazılan yazıları okudum ve burdan bilgiler edindimve kendime bir söz vermiştim eğer hamile kalırsam buraya nasıl ve neler yaptığımı yazıp birilerine umut olucam diye
Çok şükür ben 4 haftalık hamileyim aman nazar olmasın çok dua edin ben bunu gercketen çok bekledim o zor zamanlarımı hep burda bişeyler okuyarak atlattım
Şimdi biz 18 ay boyunca hiç korunmadık
Ama bir türlü hamilelik olmuyordu sonra ben hastaneye gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı afetlerin falan düzenli herşey normal
Sonra eşim gitti oda test falan verdi ondan da bişey yoktu çok şükür
Doktorlar hep bize zamanı var dedi
Ama inanın benm için o zaman gecmek bilmiyordu sonra
Ben soğan kürü flan hep denedim folık asit kullandım gene yok
Sonra bir aile büyüğüm göbek düşmesinden bahsetti benm göbek deliğimde rahme doğru düşmüş onu eliyle yerine koydu teyze sonra ben bu arada bundan öne 3 ile 4 ay Şırınga ile gebelik denedim ve teyze göbeğimi yerine koydu ben o ay şırınga denemeye devam ettim Ama 3 4 kerede normal ilişki oldu bir kaç kez şırınga çok şükür ben o ay hamile kaldımBunu sizinle paylaşmak istedim birileri ne unut olur çünkü bunu beklemek o kadar zor ki Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah
Evet cnm engel oluyormuş bunu bana 85 yaşındaki anneannem dedi yani eski den gene kalamayan kadınların göbek düşmüş mi ona bakılırmışAllah kucagini almayi da nasip etsin bu göbek düşüklüğü gebelige engel miymiş ki ben orasını anlayamadim
Bende neler denedim her duyduğumu denedim ben bu yöntem bende işe yardı belki sende de yarar cnmHayırlı olsun vakti ve saati gelmiş bence.neler neler denedim .Ama olmadi rabbim nasip etmeden olmuyor malesef
Denedim olmadi canimBende neler denedim her duyduğumu denedim ben bu yöntem bende işe yardı belki sende de yarar cnm
aynadan baktiginizda gobek deligiyle ilgili belirti var miydi nasil anlasiliyor dustugu? gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.Bende neler denedim her duyduğumu denedim ben bu yöntem bende işe yardı belki sende de yarar cnm
Cnm göbek deliğine elini koy eğer atmıyorsa düşmüş diyorlar birde başka belirtilerine var inyernetten bak Allah razı olsun cnmaynadan baktiginizda gobek deligiyle ilgili belirti var miydi nasil anlasiliyor dustugu? gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
Hayır aşılama değil ben durda okumuştu şırınga ile hamilelik diyeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Şırınga konusunu anlamadım aşılamamı ?
Şırınga ile hamilelik burdam duymuştum cnm aşıla değil evde şırınga ya cekip spermi gönderiyorsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Şırınga konusunu anlamadım aşılamamı ?
Sabah aç karnına işaret parmağınıza göbek deliğinize hafifçe bastırarak anlayabilirsiniz düşüp düşmediğini ayrıca iştahsızlık mide bulantısı gibi etkileri 'de oluyo sürekli ben de bi kaç defa denedim her defasında tekrar düştü dikkat etmediğim için umarım herkes birgün duasına kavuşuraynadan baktiginizda gobek deligiyle ilgili belirti var miydi nasil anlasiliyor dustugu? gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
Hayirli olsun cok sevindim sizin adinizaKızlar bu siteye ilk defa konu acıyorum. Ben hamile kalamadığım dönemlerde hep burada yazılan yazıları okudum ve burdan bilgiler edindimve kendime bir söz vermiştim eğer hamile kalırsam buraya nasıl ve neler yaptığımı yazıp birilerine umut olucam diye
Çok şükür ben 4 haftalık hamileyim aman nazar olmasın çok dua edin ben bunu gercketen çok bekledim o zor zamanlarımı hep burda bişeyler okuyarak atlattım
Ama bir türlü hamilelik olmuyordu sonra ben hastaneye gittim çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı afetlerin falan düzenli herşey normal
Sonra bir aile büyüğüm göbek düşmesinden bahsetti benm göbek deliğimde rahme doğru düşmüş onu eliyle yerine koydu teyze sonra ben bu arada bundan öne 3 ile 4 ay Şırınga ile gebelik denedim ve teyze göbeğimi yerine koydu ben o ay şırınga denemeye devam ettim Ama 3 4 kerede normal ilişki oldu bir kaç kez şırınga çok şükür ben o ay hamile kaldımBunu sizinle paylaşmak istedim birileri ne unut olur çünkü bunu beklemek o kadar zor ki Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah
Bizde denemeye başladık bu yöntemi hamile kalanlar oluyormusHayirli olsun cok sevindim sizin adinizaBen siringa ile gönderip ayağım havada bekliyorum biraz, ama ayağa kalkınca hepsi dışarı çıkıyo sanki , siz de de böyle oluyo muydu
Bizde denedik içine iyice gönderdim ama ayağa kalkınca çoğu çıktı, herkeste mi böyle oluyorBizde denemeye başladık bu yöntemi hamile kalanlar oluyormus
Bizde denedik içine iyice gönderdim ama ayağa kalkınca çoğu çıktı, herkeste mi böyle oluyor
Evet illaki dışarı çıkar...Bizde denedik içine iyice gönderdim ama ayağa kalkınca çoğu çıktı, herkeste mi böyle oluyor
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin cnm.Kızlar bu siteye ilk defa konu acıyorum. Ben hamile kalamadığım dönemlerde hep burada yazılan yazıları okudum ve burdan bilgiler edindimve kendime bir söz vermiştim eğer hamile kalırsam buraya nasıl ve neler yaptığımı yazıp birilerine umut olucam diye
Sizde mi bu şekilde hamile kaldınız?Evet illaki dışarı çıkar...
Aynen canım, hepsi içeride kalamaz ki zaten en sağlıklı ve en kalitelileri içeride kalır. Diğerleri geri çıkar. İlk 15 dakka hemen ayağa kalkmaman yeterli...Sizde mi bu şekilde hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?