Gebeliğe Hazırlık 18 ay sonra gelen hamilelik 🙏🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım, hepsi içeride kalamaz ki zaten en sağlıklı ve en kalitelileri içeride kalır. Diğerleri geri çıkar. İlk 15 dakka hemen ayağa kalkmaman yeterli...
Kaçıncı ay denemede tuttu, yumurtlama günleri mi yaptınız bizde deniyoruz ilk ayımız bu yontemle

Kaçıncı ay denemede tuttu, yumurtlama günleri mi yaptınız bizde deniyoruz ilk ayımız bu yontemle
Ovülasyon takibi ara ara yapıyordum ama takvime göre yumurtlama günlerimde yapıyordum. Takvime göre yaptığım için çok koyu çıkmıyordu çizgiler. İşte bi kere takvime uymadan iki gün önce yaptım, onda da kopkoyu çizgiyi yakaladım. O ayda hamile kaldım hamd olsun. Çok kafana takma sabırla günlerini değerlendir. Eninde sonunda oluyor cnm Allah izin verirse.

Öncelikle hayırlı olsun dilerim sağ Salim kucağınıza alırsınız
Benim anlamadığım şırınga neden yani normal ilişki zaten içe giren birsey ..
birde göbek düşmesi nasıl anlaşılıyor
teşekkürler

Teşekkür ederim canım benim ya normal ilişkide oluyur dlye Bn bir umut denedim bunu insan o dönemde her duyduğunu yapmak için

Merhabalar Ben vajinismusum Burdan görüp bende şırınga ile denedim bugün fakat Çoğu geri geldi sizde de oldu mu acaba böyle

Genelde oyle oluyor. Siringa yontemini en yakin arkadasim yapmisti. Ve suanda 4 yasinda kizi var. Bende denemistim malesef benimki kimyasal gebelik ile sonuclandi. Bu ay evde cok misafirimiz vardi ve benim dolenme zamanina denk geldigi icin siringa yontemini tekrar denedik. hemen hemen butun gunleri degerlendirdik bekliyorum lutfen dua edin bebisim olsun.

Şırınganın boyutu nasıl olmalı bi ismi falan varmı acaba
Cocuklara surup verilen siringalar varya ondan. Spermi cok bekletmeyin ama. Sirinyaga alin ignesiz olarak. Bacaklarinizi iki yana acin dizleriniz egik olsun boyle siringayi iyice rahime yaklastiriyorsunuz ( siringayi iyice vajinanizdan iceri sokun sadece pompalama kismi disarda kalsin) siringayi iyice yerlestirdikten sonra hizlica iceri enjekte edin. Islemi yaptiktan sonra en az yarimsaat 45 dakika bekleyin yatakta uzanarak. 45 dakika sonra kalktiginizda sperm disari ciksa bile yeteri kadar zaman vermis oluyorsunuz spermin ilerlemesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…