• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylık bebeğim iştahı azaldı

zeynepokcuy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
13
Merhabalar 18 aylık bir bebeğim var ek gıdaya düzenli başladığımızdan beri bebegim iştahı azalıyor bir duzeliyor gibi oluyor sonra tekrardan azalıyor iştahı şu an 18 ayligiz birkaç hafta oncesine kadar iyiydi şimdi ise yemek yemek istemiyor yemek yedirceğimde kafasını çeviriyor yarı doyuyor yarı doymuyor gibi yiyeceklerle oynuyor ağzını açıyor yiyecek gibi yapıp atıyor 18 ay atagimidir bilmiyorum çorba yemek zor yediriyorum bazen hiç tadına bakmıyor bazen de az yiyor mama da veriyorum günde 2-3 kez ama onu da bazen içmek istemiyor inatlasiyor biliyorum bu dönem geçici bir dönem ama üzülüyorum bebeğim için sizinde bu aylarda böyle sorunlariniz oldu mu ne kadar sürdü neler yaptınız

18.. Ayda başladı benzer sorunlar . 20. Ayda son buldu . Başta ne olduğunu anlamamıştım. Azı Dişleri çıktığı içinmiş . Zor bir süreçti halen aklıma geliyor.

12-20 ay arasi delirmedigime şükür diyorum zaten az emdi ek gidayi cok sevmedi mamaya direndi uykusunda ıcirdigim dönemler oldu aç diye, resmen düzenimiz bebegimin yemek yemesi üzerine kurulu olmaya basladi böyle olmayacak dedim ya psikiyatriye gidecektim ya da bir şeylerin düzelmesi gerekiyordu. Kesin bir karar alarak sadece blw yapmaya başladım ve her yemeği aile sofrasında yemesine özen gösterdim.sofrada kah sohbet kah oyun kah yarış derken kendi yemeye basladi.ekşiyi sevdiğini farkettim bunu lehime çevirdim brokoli taze börülce vs limonlu sosla sundum ve su an bayılarak yediği sebzeler oldu. Hepsi geçiyor sadece minik değişiklikler ve zaman gerekiyor

18.. Ayda başladı benzer sorunlar . 20. Ayda son buldu . Başta ne olduğunu anlamamıştım. Azı Dişleri çıktığı içinmiş . Zor bir süreçti halen aklıma geliyor.
Evet zor bir süreç zorlandığım zamanlar çok oluyor inşallah geçer zorluklar

Gelişimi geriden gelmiyorsa zamana bırakın.

Back
X