18 aylık oğlum😔

Gamze Cetemen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
8
4
1
33
Arkadaşlar dün de konu açtım ama yanlış mı açtım bilemedim kimse birşey yazmadı😔
Oğlum 19 aylık henüz yuruyemiyor emeklemedi de etrafınızda geç yürüyen konuşan çocuklar oldu mu

18 ay sınırdır yürümede.
19 ayda gelişim uzmanına götürmek gerek.
Konuşma sonradan olabilir, en azından bir iki anlamlı kelime kuruyorsa önemli değil.

Götürdüm kas hastalığından suphelendiler biyopsi yaptilar tam olarak ne kas hastalığı var ne de yok sonuca göre rapor ortada kalmış genetik testi yapalım dediler sonucu martta çıkacak bekliyoruz fizik tedavi alıyoruz kaslarının güçlenmesi için önceden ayaklarının üzerine bastiramiyorduk şimdi elinden tutunca yürümeye başladı

Arkadaşlar dün de konu açtım ama yanlış mı açtım bilemedim kimse birşey yazmadı😔
Oğlum 19 aylık henüz yuruyemiyor emeklemedi de etrafınızda geç yürüyen konuşan çocuklar oldu mu
Benim kızım 17 aylık emekliyor.ama yürümüyor ve konuşmuyor.çok dert etmiyorum ömür boyu böyle gidecek değil ya,eninde sonunda yürüyecek Allah’ın izniyle.sağlık sorunu olmasın yeterli

Benim kızım 17 aylık emekliyor.ama yürümüyor ve konuşmuyor.çok dert etmiyorum ömür boyu böyle gidecek değil ya,eninde sonunda yürüyecek Allah’ın izniyle.sağlık sorunu olmasın yeterli

İnşallah Allah'ın izniyle yürürler hiç goturdunuz mu hastaneye benim oğlum da emekleme pozisyonuna yeni gecmeye başladı inşallah oda zamanla emeklemeye başlayacak ayaklarından destek verince gidiyor

Back
X