18.günm,rahat nefes alamiyorum ve egrilik var.yardım..

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
Kizlar 18 gun once ameliyat oldum. 6. Gunde rampon ve alci alindi.. ilk alindiginda cok rahat nefes alabiliyordum. Suanda sol taraf sık sık tıkanir gibi oluyor..
Bide sol tarafim saga dogru daha şiş ve önden bakildiginda egri duruyor.. dr odemdendir dedi ama forumda benim gibi olup da duzelmeyen birkac kisi gordum ve moralim bozuldu.. bi fikir verin lutfen kizlar
boyle seylerin erken donemde tedavisi oluyor mu.? .

Son düzenleme:
bende de hafif eğrilik var.. içinde deşişlik var çok bariz hissedebiliyrum. benim de bugün 20. günüm.. panik olmaya gerek yok diye düşünüyorum. şişlikten olduğunu söylüyor herkes. ben de buradaki bazı yorumlardan çok etkileniyor ve üzülüyorum ama herkesin durumu derisi ve geçirdiği operasyon farklı aslında. endişe etmeyelim ve sabredelim

ya çok hoş görünüyor... sakın endişe etme.. maşallah
Hoş mu.? Cidden mi :) cok tesekkur ederim. egri oldugunu farkettiniz mi siz. Fotoda cok belli olmuyo nedense. Isiktan falan heralde.. iste o egrilik yuzunden mi nefes alamiyorum acaba.? Siz alabiliyor musunuz?

Hoş mu.? Cidden mi :) cok tesekkur ederim. egri oldugunu farkettiniz mi siz. Fotoda cok belli olmuyo nedense. Isiktan falan heralde.. iste o egrilik yuzunden mi nefes alamiyorum acaba.? Siz alabiliyor musunuz?
benim de öyle durumum. aynen önden çok hafif bir eğrilik var ama inanın çok normal ya. o kadar işlem yapıldı vs. normal yani bir tarafta oransızılık şişlik olabilirmiş bunu herkes söylüyor.. endişelenmek için çokç ok erken.. yandan da harika bu arada..

Önden de yandan da çok güzel.neresi yamuk ben anlamadım??? Ayrıca şu an şiş bu burun inip daha kibar olacak ki bu gali bile gayet iyi boşuna endişelenmeyn.Siz benim ilk burnumu görseydiniz yamukluk ve büyüklüğü anlardınız

merhaba ne kadar sürede küçüldü acaba? ben de çok büyük buluyorum eski burnumun iki katı neredeyse

2 kez aynı doktora ameliyat oldum ne yazık ki küçülmedi.kocaman ve bariz yamuktu.dün 3. Revzyonumu başka bir doktora oldum.burnum hemüz alçılı sonucu bilmiyorum.bakalım ne kadar sürede inecek...

Mrb kizlar yeni katildim bende buraya ve nerdeyse tum endiselerimi burda yadayan birilerini gormek az cok beni rahatlatti. Oncelikle sunu soyleyim tikanikligi hic sorun etme. Ben 6 hafta once ameliyat oldum. Normalde nefes sorunum yoktu sadece goruntu icin olmustum. Acayip burun tikanikligim vardi kafayi yeme derecesine gelmistim. Bol bol serum sıktim igne ile dogal olrak kuru yerler yumusadi ve yaralarim hep dokuldu suan nefes konusunda hicbir sikayetim yok eskisi gibi nefes alabikiyorm. Ama yamuklk bendede var

Yandan sorun yok zaten ama onden baya belirgin. Fotoda tam belli olmuyo.sanki hafif egriymis gibi durmus iste fotoda.. aslinda daha belirgin..egriligi gorsel acidan gene kafama takmicam ama suan nefes de alamiyorum sol taraftan.. onceden hicbir egriligi yoktu burnumun.o yuzden panik oluyorum. Ailem kizacak diye..

Sana da cok gecmis olsun.. hosgeldin foruma :) yamukluk icin ne dedi dr.un? Merak ettim.. bide foto paylasman mumkun mu.? Burasi olmazsa özelden de olabilir

Vallahi göremedim fotodahiç belli olmuyor.Burun 3 aya anca oturmaya başlar 6 ayda %90 oturur 1 yılda da %100 e ulaşır.Şişlikten ve asimetrik ödemlerden kaynaklıdır.Daha 1 ay bile olmamış ğstelik.boşuna kendinizi üzmeyn bence.muhtemelen çok az bir eğrilik var o da şişliktendir çünkü cidden ben de çok simetri hastasıyımdır ama birşey göremedim.

2 kez aynı doktora ameliyat oldum ne yazık ki küçülmedi.kocaman ve bariz yamuktu.dün 3. Revzyonumu başka bir doktora oldum.burnum hemüz alçılı sonucu bilmiyorum.bakalım ne kadar sürede inecek...
Cok gecmis olsun. Zor olmali ya 3. Ameliyat.. doktorunuz taninmis ya da övulen birisi miydi?

Size ozelden daha kotu hallerimi gonderebilirim :) onlar daha net.

Cok gecmis olsun. Zor olmali ya 3. Ameliyat.. doktorunuz taninmis ya da övulen birisi miydi?
Ya siz benim burnu görseydiniz ağlardınız bence...keşke burnum szinki gbi olsaydı hergün şükrederdim valls.ben şimdilik hiç bir sorun göremedim ve gayet beğendim.ileride birşey olur mu bilmem ama cidden takacağınız bir durum yok...fotolarda ne bariz yamukluğu olan burunlar var görmüşsünüzdür forumda.ayrıca ben kimseyi pohpohlamam kırmayayım diye.gayet gerçekçi fikrimi beyan ederim. Dediğim gbi varsa bile ben görmüyorum çok ufak bişi heralde ve ödemdendir diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Himm. Anladim canim. Cok tesekkur ederim samimi dusuncelerin icin.. ameliyat sonrasi psikolojik sürec de zormus.. bana oyle geldi en azindan.. guncel ozturk de baya taninmis biri.. sasirmamak elde degil.. bu is biraz da şans isi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…