- 3 Ocak 2022
- 39
- -33
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tanemmevrve
-
26 yasinda gorunuyorsunuz. Bir isiniz varsa sorumlulugunu alabiliyorsaniz dogurup bakin tabi kime neMerhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
kürtaj için yasal süre 10 haftadır bu da bebeğin henüz bir fetüs olarak tanımlandığı dönemi kapsar. 10. hafta sonrası ise ceninden söz edilir ve artık yapılan işlem tam anlamıyla bir cana kıymaktır. bunu da yasalara uygun hareket eden bir klinikte yaptırmanız mümkün değil.Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Bir doktor ayarladığını söylediYasal süreyi geçmişiniz zaten. Kürtaj olamazsınız.
Kasaptir o. Sizin için hayati tehlike oluşturabilir çok tehlikeli. Bebek büyümüş cinsiyeti bile belli yazık.Bir doktor ayarladığını söyledi
Boyle yasal olmayan islere bulasmayin, sende bebekte ölebilirsinizBir doktor ayarladığını söyledi
Ne yapmalıyım peki evet cinsiyeti belli gitim doktoraKasaptir o. Sizin için hayati tehlike oluşturabilir çok tehlikeli. Bebek büyümüş cinsiyeti bile belli yazık.
Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyorBoyle yasal olmayan islere bulasmayin, sende bebekte ölebilirsiniz
Kiysin kendi bilirAldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Bak canım kim ne ayarlarda ayarlasin yok öyle bişey.Bir doktor ayarladığını söyledi
Geber de direk yüzüne.Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Cevap vermek zorunda değilsin ben fikir alıyorum bilgim olmadığı içinKusura bakmayında naneyi yerken bizemi sordunuz. Şimdide bir cana kıymayı düşünürken gelip Hulk diye konu açıyorsunuz
Küfür etmek istiyorumAldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Gebersin o zaman günahsız bir bebek yerine o ölsünAldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?