• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Bu saatten sonra çocuk aldiramazsin yani asla merdiven altı yerlere gitme bu senin için de bebeğin için de tehlikeli.Git mahkemeye babalık davası ac paşa gibi sana ve bebeğine tazminat nafaka artık neyse çok bir bilgim yok bu konuda ödesinler.Tek başına yol yordam bilmiyorsan bir büyüğünü al yanına vardır dost arkadaş biri illa ki.

İyi de kadin zaten aldirmak istemiyorum diyor. Sikayet ederek onu daha cok strese sokacaksin. Dusunsene ip’den emniyet kapisina gittiginde ne olacak sence?
Peki kimse engel olmaz ve yarın o merdiven altı yere gidip, kürtaj olur ve ciddi komplikasyonlar ortaya çıkarsa, hatta anne hayatını kaybederse daha mı iyi olur?

Ben aslında bir hatadan dönülmesi için uğraşıyorum.

Konu sahibi bebeğini doğurmak istiyor zaten, ama onu kürtaja zorluyorlar bu durumda. Kürtaja engel olunması her anlamda daha kazançlı olmayacak mı?

Bu saatten sonra çocuk aldiramazsin yani asla merdiven altı yerlere gitme bu senin için de bebeğin için de tehlikeli.Git mahkemeye babalık davası ac paşa gibi sana ve bebeğine tazminat nafaka artık neyse çok bir bilgim yok bu konuda ödesinler.Tek başına yol yordam bilmiyorsan bir büyüğünü al yanına vardır dost arkadaş biri illa ki.
Ve lütfen kendi tek başına bir kadın doğum doktoruna git durumu anlat o seni mutlaka yönlendirir.lutfen bilgilen.

Asla savunmuyorum durumu yanlis anlasilmasin,yaptigim yorumlara bakarsaniz bunu anlarsiniz bu bir.ikincisi empati yaparak dili yumuşatarak yazmak diye birşey var ne olursa olsun karşıdaki kadın hamile,üçüncüsü de erkek arkadaşı tarafından zorlanıyor kadın iyice okuyun ve görün şikayet edilecekse adam(!) sikayet edilmelidir,hamile bırakılan,kimsesiz bir kadın değil!!!! Empatili ve saygılı günler.!!!!!!!!
Sizin canınız yumuşak dil kullanmak ister benim canım sert kime ne, ne şekilde yazacağımızı size mi soracaz
Empati yapabildiğimiz için konu sahibiyle aynı durumları yaşamadık
Karşımdaki hamile diye onu pışpışlama zorunluluğum mu var
Zorlanıyorsa otrera şikayet etmeden o şikayet etsin erkek arkadaşını, gitsin polise desin ki hayatım tehlikede, gebeyim ve gayri resmî yollarla kürtaja zorlanıyorum, sevişip gebe kalmayı bilen bu kadarını da akıl edebilir herhalde
Kadın hamile bırakılmamış, kadın ve adam sevişmiş bunun sonucunda 19 haftalık kocaman bir bebek oluşmuş

Benim bir ailem yok babam vardı oda öldü
O zaman korkacak cekinecek de kmsen yok. Zamaninda aldirsan suan ki durumun icin sana cok daha kolay olurdu. Ama artk bu kurtaj degil. Bunu anlaman lazim bu cinayet. Ustelik sadece bebek degil sen de tehlikedesin. En iyi ihtimalle dogurganligini kaybedersin. Tabi canini kurtarabilirsen.

Zaten öyle bir yere asla gitmem de bilgim olmadığı için bilgi aldım

İyi de kadin zaten aldirmak istemiyorum diyor. Sikayet ederek onu daha cok strese sokacaksin. Dusunsene ip’den emniyet kapisina gittiginde ne olacak sence?
Emniyete gittiğinde işlemi yapacak kasap hapse girecek, o mezbahane kapatılacak, umarım erkek arkadaş ceza alacak ve kadından uzaklaştırılacak, kadında devlet yardımı alacak

Sizin canınız yumuşak dil kullanmak ister benim canım sert kime ne, ne şekilde yazacağımızı size mi soracaz
Zorlanıyorsa otrera şikayet etmeden o şikayet etsin erkek arkadaşını, gitsin polise desin ki hayatım tehlikede, gebeyim ve gayri resmî yollarla kürtaja zorlanıyorum, sevişip gebe kalmayı bilen bu kadarını da akıl edebilir herhalde
Kadın hamile bırakılmamış, kadın ve adam sevişmiş bunun sonucunda 19 haftalık kocaman bir bebek oluşmuş
Allah seni bildiği gibi yapsın tamamı bir danismak bilgi almak için açtım neler saydın etin Allah seni daha kötü durumlara soksun git şimdi bana yorum yapma kalbsiz insan

Sen bana akıl verme yeter tamamı sevişirim sevismem seni alakadar etmez cevapların cevaplamasin sana kalmış beni yargiliyamasin ama
Sevişmen bizi ilgilendirmiyorsa şuan içinde bulunduğun durum niye ilgilendirsin, niye konu açıp soruyorsun ozaman
Bebeğin cinsiyeti ne?
Paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaparım, ister cevaplarım ister cevaplamam, ister yargılarım ister yargılamam
Senin canını, karnındakinin canını senden çok düşünüyoruz, az gözünü aç

Peki kimse engel olmaz ve yarın o merdiven altı yere gidip, kürtaj olur ve ciddi komplikasyonlar ortaya çıkarsa, hatta anne hayatını kaybederse daha mı iyi olur?

Ben aslında bir hatadan dönülmesi için uğraşıyorum.

Konu sahibi bebeğini doğurmak istiyor zaten, ama onu kürtaja zorluyorlar bu durumda. Kürtaja engel olunması her anlamda daha kazançlı olmayacak mı?
Bugunden yarina hicbir sey cozulmeyecek ve merdiven alti yerleri devlet denetlemedigi surece surekli acilip kapanacak. Boyle yerleri tespit etmek icin ihbara gerek olmadan devlet harekete gecmedigi muddetce hicbir zaman tamamen yok olmayacaklar. Sen saniyor musun ki simdi ihbarda bulundun, yarin baskin olacak, kotu adamlar hapse atilacak, kadin da mutlu mesut cocugunu dogurup bakacak?

Şikâyet etme kısmına katılıyorum bakın aynı görüşteyiz sizinle aslında sadece üslup farklı ama konu bu değil.kesinlike şikayet etmeli ve merdiven alti bir yere gitmemeli gerekirse kendi kadin doktorundan yardim istemeli hstane polisinden ya da ne bilim direk bir karakoldan.. inşallah yanlıştan döner.

Sevişmen bizi ilgilendirmiyorsa şuan içinde bulunduğun durum niye ilgilendirsin, niye konu açıp soruyorsun ozaman
Bebeğin cinsiyeti ne?
Paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaparım, ister cevaplarım ister cevaplamam, ister yargılarım ister yargılamam
Senin canını, karnındakinin canını senden çok düşünüyoruz, az gözünü aç
Cevaplamak zorunda değilsin zaten tamamı insanları yargılama elbet bu sayfayı kulan bilen iyi bilgisi olan insanlardır vardır

Bugunden yarina hicbir sey cozulmeyecek ve merdiven alti yerleri devlet denetlemedigi surece surekli acilip kapanacak. Boyle yerleri tespit etmek icin ihbara gerek olmadan devlet harekete gecmedigi muddetce hicbir zaman tamamen yok olmayacaklar. Sen saniyor musun ki simdi ihbarda bulundun, yarin baskin olacak, kotu adamlar hapse atilacak, kadin da mutlu mesut cocugunu dogurup bakacak?
Peki ne öneriyorsun şu an? Yarın kadın gidip saçma sapan bir yerde kürtaj mı olsun? Enfeksiyon mu kapar artık, kanamadan mı ölür , Allah korusun, sence konu sahibine nasıl bir akıl verebiliriz şu an?

Yasal sınırı geçtim , sevgilim merdiven altı klinik ayarladı, ne yapayım diye konu açmış. Sence nasıl bir akıl verilir bu konuya?

Ben konu sahibini tanımam etmem. Hayatını kurtarmak için aklıma gelen tek yöntem bu.

Peki ne öneriyorsun şu an? Yarın kadın gidip saçma sapan bir yerde kürtaj mı olsun? Enfeksiyon mu kapar artık, kanamadan mı ölür , Allah korusun, sence konu sahibine nasıl bir akıl verebiliriz şu an?

Yasal sınırı geçtim , sevgilim merdiven altı klinik ayarladı, ne yapayım diye konu açmış. Sence nasıl bir akıl verilir bu konuya?

Ben konu sahibini tanımam etmem. Hayatını kurtarmak için aklıma gelen tek yöntem bu.
Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?

Allah seni bildiği gibi yapsın tamamı bir danismak bilgi almak için açtım neler saydın etin Allah seni daha kötü durumlara soksun git şimdi bana yorum yapma kalbsiz insan
Allah hepimizi bildiği gibi yapıyor senin duana ihtiyaç yok
Neler saydım bir söyle bakim neler saydım?
Polise gidip o mezbahaneyi, o kasabı, o seni oraya zorla götürmek isteyen herifi şikayet etmeyi akıl edemiyor musun
Herşeyin bir bedeli var, korunmadan sevişip 19 hafta beklemenin bedeli bu, ben mi seni zorla hamile bıraktım, ben mi karnındaki bebeği parçalatmak için zorluyorum?
Sen o bedduları bebeğinin babasına et bana değil
Daha önce de dedim senden izin istemedim yazmak için
O kadar kalpsizim ki hala tüm saçma sapan acizce hakaretlerine beddualarına rağmen bebeğinin de senin de ölmemenizi diliyorum

Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?
Keşke lafımızı dinleyeceğinden emin olabilsem 😊

Gitmemesi gerektiğini kendisi de biliyor zaten, ama sevgilisinin baskısı altında. Zorla saçından tutup götürülme ihtimali bence var aslında.

İşi şansa bırakmak istemezdim.

Her neyse, aslında ikimizin de derdi üyenin iyiliği.

Sadece sonuca farklı varma eğilimlerimiz var 😊

Back
X