18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Gebersin.Bitanem o bebek artık kocaman ve bu bı kürtaj değil.Kurtaj için yasal süre ülkemizde 10 haftadır.Bu haftayı aşan her gebeliğin tahliyesi illegaldir.Tibben sağlık kurulundan tahliye icin onay almış gebelikler dışında konuşuyorum.Bu haftaya kadar neden beklediniz madem istemiodunuz,erkek arkadaşın bu kadar zaman beklemeye nasıl ikna oldu tuhaflıklar silsilesi resmen.Bu işlemi bu haftada hickimse yapmaz sana.Muhtemelen merdiven altı,belki de doktor bile olmayan birine yaptiricak tahliyeyi.Enfeksiyon kapabilirsin,rahmin delinebilir,kan kaybından hayatını kaybedebilirsin,başarısız işlem olup içerde parça kalabilir daha aklıma gelmeyen bı sürü şey gelebilir başına.Cok çok çok tehlikeli aklından bile geçirme gitmeyi.Artik dogurimi dogurmayim mi evresini çoktan aşmışsin.Doguracaksin.Artik nasıl iyi bir anne olabilirim diye düşünmeye basla.Toplumun bekar anne,evlenmeden çocuk sahibi olan anne saplantilarina da hiiic takılma.Bu toplum ne terbiyesizlikleri kabul etti senin yaptığın gayet normal bişey.İnsanlar evlenmeden de çocuk sahibi olabilir.Ben bunda bı gariplik gormuorum.Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.Yarin sakın o yere gitme ve kendine bir yol çiz.Sen ve bebeğin.Hayatinin en güzel dönemi baslio olabilir.Lutfen bunu kaçırma.

Biz kürtaj olmayın desek olmayacak mısınız? Aklınızda böyle bir eylem var sadece destekle harekete geçirmek istiyorsunuz belliki.

Korunma yöntemlerinden haberiniz yoktu anladığım kadarıyla yaptıklarınızın bedelini eli kolu oluşmuş kalbi atan ve size muhtaç olan minicik bedene ödetmeye hakkınız yok!
Sizin 5 dakikalık zevkinizin faturası neden o bebeğe kesiliyor.

Aldırmazsan canıma kıyarım demiş. Buyursun gebersin yani

Sizi tanırım, takdir ederim, şuan çok şaşkınım
Lütfen anlamama yardım edin: bir eve hırsız girdiğini görseniz ne yaparsınız, ihbar mı edersiniz yoksa devletin kolluk kuvvetleri var bu durumlar için kendileri farketsin mi dersiniz?
Biryerde cinayet işleniyor, bununla ilgilenen birimler var onlar tespit etsin diyip susar mısınız?
Konu sahibi erkek arkadaşının götürmeye çalıştığı kişinin adını soyadını adresini versin direk onu ihbar edelim, verir mi?
Normal sartlarda ben de size katilirdim seve seve ama burda sucu ispat etme sansi yok devletin, doktor yakalansa bile elbette inkar edecek. İslem oncesi ihbarla hicbir sey elde edilmeyecegi icin, gitmemesi daha net bir cozum demek istiyorum. O doktor gozaltina alindiginda suclamalari inkar edecek ve cikacak, peki sonra ne olacak? Sevgilisi ya baska doktor bulmus olacak ya da o da adli kontrolle serbest birakilmis ve sinirden delirmis olacak. Peki sonra?

Dalga mı geçiyosunuz ya sabah sabah bütün antenlerim fırladı valla havaya.
6 hafta 4 günlük hamileyim ona bir şey olacak diye aklım cıkıyor şuan bile. Nasıl gidipte eli yüzü her şeyi oluşmuş bebeği aldıracaksın aklın fikrin alıyor mu bunu? Görüşme bir daha onun gibi cani bir insanla

Problem şu..Size bunu yapan, psikolojik belki de fiziksel baskıyla sizi bu kadar tehlikeli birşeye zorlayan erkek arkadaşınızı nasıl olur da yumuşatır ikna ederim nasıl canına kıymasına engel olurum diye düşünüyorsunuz. Sen ölüm riskini almazsan ben intihar ederim diyen, sizi zerre kadar düşünmeyen bir adamı karnınızdaki yavrunuzdan daha çok düşünüyorsunuz. ben bu kafayı hayatım boyunca anlamayacağım. cehenneme kadar yolu var nedir yani çalışacak bir ton iş sığınacak bir sürü yer bulursunuz isteseniz bebeğinizle birlikte..valla şu sözünü ettiğiniz adam olmasın da hayatımda herşeyi hallederim ben açıkçası bunun düşünecek neyi var anlamıyorum. gidin hemen şikayet edin uzaklaştırma kararı alın kimseniz yoksa sığınma evleri ile konuşun

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
hangi doktor olursa olsun 18 haftalık bir bebeğe kürtaj yapılmaz. sana yapacakları sey sezaryendir yavrum. kürtaj olmak için belli bir süresi var neredeyse 5 aylık bebekte ne kürtajı. bari normal bir hastanede sezaryen yaptırın daha iyi. yaşarsa devlet alıyor yaşamazsa zaten istediğiniz bu. Allah anneliği hakedene versin vallahi. başka türlüsü zor.

Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
E kıysın madem. Bebeğinizin canı daha mı az değerli?
Aklım 18 haftaya kadar neredeymiş. Utanmadan doktor ayarladım demiş. Ne kadar tehlikeli sizin için. Hem sizin canınıza hem bebeğin canına kastı var.

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürdan olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
bu arada sevgilinize de iyi intihar etmeler. bebeği aldırma fikrini sizin aklınıza sokarak bir günaha kafayı sokmuş. kendi de intihar ederse karşı tarafta cehennemin vip bölümüne yerleşir. iyi günler.

Cevap vermek zorunda değilsin ben fikir alıyorum bilgim olmadığı için
Bilgi almak için buraya danışmanıza gerek yok google da araştırsanız bile yeterli ve gerekli cevabı verir 10. Haftadan sonra kürtaj yapılmaz artık koca bir bebek taşıyorsunuz karniniz da hareketlerini hissetmeye başlamışsındır bile belkide şimdi şöyle bakalım bunları 26 yaşında olmana rağmen bilmiyor musun ve babası olacak kişi sen o çocuğu aldırmazsan ben kendime kıyarım demiş anne demek ne demek bunuda bilmiyorsun belli ki anlatayım sana rahme düştüğü ve onun varlığını bildiğin an başlar daha mercimek tanesiyken onu herkesten ve herşeyden sakınmak korumak ona birşey olacak diye korkmak . Seni ve bebeğini istemeyen bi adam ya ben ya bebek diye bir seçenek sunmuş ya onu cani ya benim ki diye defolup gitsin ne sana eş ne bebeğine baba olur bu adam sen karşındakine sahip çık ve babası gibi bir girit olmaması için çabala o sana herkesten ve herşeyden daha iyi gelecek çünkü çünkü o masum dünya ya sen varsın diye geliyo oda sana sığınıyor annesineee...!!!

Ailenden korktuğun için aldırmak istiyo olsaydın endiseni anlayabilirdim..Korkuyo derdim.Ama ailende yokmuş korktuğun biride yok.O yüzden doğur bebeginede sahip çık.Sevgilinede bas tekmeyi ne hali varsa görsün.Malesef bazı hataların bedelleri çok ağır oluyor.
Allah yardımcınız olsun

Ona kurtaj değil cinayet derler. Koskocaman bebek.

hangi doktor olursa olsun 18 haftalık bir bebeğe kürtaj yapılmaz. sana yapacakları sey sezaryendir yavrum. kürtaj olmak için belli bir süresi var neredeyse 5 aylık bebekte ne kürtajı. bari normal bir hastanede sezaryen yaptırın daha iyi. yaşarsa devlet alıyor yaşamazsa zaten istediğiniz bu. Allah anneliği hakedene versin vallahi. başka türlüsü zor.
Tabii Otrera Otrera daha iyi bilir ama benim bildiğim sezeryan doğum çeşidi. Kürtaj vajinadan vakumlayıp cenini parçalayarak, yaşamına son veriyor. Belli bir haftadan sonra anneye de hayati tehlikesiye yol açacağı için izin vermiyorlar.

Tabii Otrera Otrera daha iyi bilir ama benim bildiğim sezeryan doğum çeşidi. Kürtaj vajinadan vakumlayıp cenini parçalayarak, yaşamına son veriyor. Belli bir haftadan sonra anneye de hayati tehlikesiye yol açacağı için izin vermiyorlar.
Evet canım doğru biliyorsun. Vajenden girilip bebek rastgele şekilde parçalanıp, oluşan parçalar dışarı alınıyor 🥺

Back
X