18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Allah hepimizi bildiği gibi yapıyor senin duana ihtiyaç yok
Neler saydım bir söyle bakim neler saydım?
Polise gidip o mezbahaneyi, o kasabı, o seni oraya zorla götürmek isteyen herifi şikayet etmeyi akıl edemiyor musun
Herşeyin bir bedeli var, korunmadan sevişip 19 hafta beklemenin bedeli bu, ben mi seni zorla hamile bıraktım, ben mi karnındaki bebeği parçalatmak için zorluyorum?
Sen o bedduları bebeğinin babasına et bana değil
Daha önce de dedim senden izin istemedim yazmak için
O kadar kalpsizim ki hala tüm saçma sapan acizce hakaretlerine beddualarına rağmen bebeğinin de senin de ölmemenizi diliyorum
Ben zaten bebeğimi öldürmek istesem burda yazmam tamamı ben bebeğimi seviyorum ve bu haftaya kadarda korudum ve bana durmdan pskolojik baskı yapıyor ben ne yapacağım danisiyorum

Ben zaten bebeğimi öldürmek istesem burda yazmam tamamı ben bebeğimi seviyorum ve bu haftaya kadarda korudum ve bana durmdan pskolojik baskı yapıyor ben ne yapacağım danisiyorum
Ne olursa olsun gitmeyeceksiniz o yere. Hem kendi hem de bebeğinizin sağlığı için.

Keşke lafımızı dinleyeceğinden emin olabilsem 😊

Gitmemesi gerektiğini kendisi de biliyor zaten, ama sevgilisinin baskısı altında. Zorla saçından tutup götürülme ihtimali bence var aslında.

İşi şansa bırakmak istemezdim.

Her neyse, aslında ikimizin de derdi üyenin iyiliği.

Sadece sonuca farklı varma eğilimlerimiz var 😊
Hayir adamda fiziksel siddet egilimi yok, psikolojik siddet gosteriyor sadece. Sacindan surukleyebilir falan cok asiri dram olmamis mi?

Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?
Peki oraya gidecek yada zorla götürülecek diğer kadınlar bebekleri?

Hayir adamda fiziksel siddet egilimi yok, psikolojik siddet gosteriyor sadece. Sacindan surukleyebilir falan cok asiri dram olmamis mi?
Sana göre her şey dram be woman 😂

18. Haftada zorla illegal bir işlem için randevu alan adam, sütten çıkmış ak kaşık değil benim gözümde.

Böyle bir işe kalkışabiliyorsa, devamını da getirmekten çekinmez bence.

Zaten öyle bir yere asla gitmem de bilgim olmadığı için bilgi aldım

Sadece “o bilmedgini, tanimadigin, guvenmedigin doktora gitme” demek kafi bana gore. Gitmezse kurtaj da olamaz di mi? Sacindan surukleyerek goturecek hali yok adamin, oyle bir sey yaparsa da polisi arar. Bak daha az komplike ve daha kesin bir cozum olmadi mi bu?

Zaten öyle bir yere asla gitmem de bilgim olmadığı için bilgi aldım
Gerçekten senin ve bebeğin için dua edeceğim allah size bir ışık tutsun erkek arkadaşına da vicdan merhamet akıl versin.

Sana kim bebeğini öldürmek istiyorsun dedi?
Şi-ka-yet e-de-cek-sin

Peki oraya gidecek yada zorla götürülecek diğer kadınlar bebekleri?
Tmm peki bu kadini sikayet ederek gercekten oraya ulabileceginize ve kapattirabileceginize inaniyor musunuz 😂

Tum kadinlari korumak aile ve sosyal politikalar bakanliginin gorevi, biz burda sadece yardim isteyen uyeye yardimci olabiliyoruz

Tmm tmm en kahraman sensin 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Beni azıcık tanıyorsan derdimin kahramanlık olmadığını çok iyi bilirsin aslında 😊

Her konuda aynı fikirde olacağız diye bir şey yok, ikimiz farklı insanlarız, sana göre yanlışlarım olabilir elbette. Ama keşke bu şekilde ifade etmesen 😊

Her neyse, konu birazdan kapatılır muhtemelen. Herkese iyi geceler.

Tmm peki bu kadini sikayet ederek gercekten oraya ulabileceginize ve kapattirabileceginize inaniyor musunuz 😂

Tum kadinlari korumak aile ve sosyal politikalar bakanliginin gorevi, biz burda sadece yardim isteyen uyeye yardimci olabiliyoruz
Sizi tanırım, takdir ederim, şuan çok şaşkınım
Lütfen anlamama yardım edin: bir eve hırsız girdiğini görseniz ne yaparsınız, ihbar mı edersiniz yoksa devletin kolluk kuvvetleri var bu durumlar için kendileri farketsin mi dersiniz?
Biryerde cinayet işleniyor, bununla ilgilenen birimler var onlar tespit etsin diyip susar mısınız?
Konu sahibi erkek arkadaşının götürmeye çalıştığı kişinin adını soyadını adresini versin direk onu ihbar edelim, verir mi?

Bebeği de boş arsada, hastane veya ev tuvaletinde gizlice doğurup oraya buraya sokağa atarsınız muhtemelen. İstanbul Bağcılarda gece bir evin bahçesinde gizlice doğurup bebeği çırılçıplak bir şekilde buz gibi havada toprağın üstüne bırakıp gitmiş. Sizin de o kişiden farkınız olacağını düşünmüyorum.

Bebeği de boş arsada, hastane veya ev tuvaletinde gizlice doğurup oraya buraya sokağa atarsınız muhtemelen. İstanbul Bağcılarda gece bir evin bahçesinde gizlice doğurup bebeği çırılçıplak bir şekilde buz gibi havada toprağın üstüne bırakıp gitmiş. Sizin de o kişiden farkınız olacağını düşünmüyorum.
Kadın bebeği aldırmak istemiyorum diyor siz ne anlatıyorsunuz ya

T Tanemmevrve kaç yaşındasınız? Bebeğin babası kaç yaşında? Adam evli mi? Adamın saygı duydugu, sözünü dinleyeceği birilerini tanıyor musunuz? Ne zamandır, nasıl bir birlikteliğiniz var?

Bu zamana kadar erteleyebildiğinize göre aslında erkek arkadaşınız da çok büyük baskı uygulamamış. Misal ilk yasal kürtaj yapılabilir dönemde sizi çok umutsuzluğa süreklememiş olsa gerek yoksa daha önce akıl danışmak isterdiniz diye düşünüyorum.

Randevuya gitmek istemiyorsan kapatacaksın telefonu onun bilmediği bir yere bir arkadaşına gideceksin bir hafta ortadan kaybol ulaşamasın sana sonra geri döndüğünde hala ısrar ediyorsa aldırma konusunda sonsuza kadar görüşme bu pislikle..yazık valla ne sana ne o srfsize acırım yazık o yavruya böyle bir anne babaya nasip olmuş onun imtihanida siz olacaksınız belli..

Back
X