18 hatta 4 günlük evli değilim erkek arkadaşım kürtaj olmamı

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürtaj olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
18 haftalık hamilelikte yasak süre geçmiştir. Siz de hamileliğinizi şimdi öğrenmediğinize göre bebeğin alınma zamanı geçtiğini biliyorsunuz. Sanırım bu hamilelik ile erkek arkadaşınızla evlenmeyi umuyordunuz ama 18 haftalık bir bebeği aldır diyerek hem sizin canınızı hem de bebeğin canını hiçe sayan bir adamla evlenmeyin zaten. Yasal süreyi geçtiği için doğurmak zorundasınız

Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Ben hamile olacağım ve birlikte olduğum adam aldırmazsan canıma kıyarım dediğinde ikilemde kalacağım öyle mi gerçekten pes ben olsam pamuğun benden olsun derim size değer vermeyen insanlara değer vermekten vazgeçin lütfen ayrıca anne olmak için ömrünü adayan kadınlar biliyorum en başta kendim Rabb'im size bu meleği nasip etmiş o istemiyo bu istemiyo demeyi bırakıp evladınıza nasıl güzel bi hayat sunarsınız onu düşünün

Aldirmasan kendi canıma kıyarım diyor
Bırak gebersin. Onu içine boşalmadan düşünseydi. Sen de izin vermeden düşünseydin. Kasaplara kendini emanet edersen esas senin ölmen yüksek ihtimal, hadi ölmedin ömür boyu çocuk sahibi bile olamayabilirsin.

Normal sartlarda ben de size katilirdim seve seve ama burda sucu ispat etme sansi yok devletin, doktor yakalansa bile elbette inkar edecek. İslem oncesi ihbarla hicbir sey elde edilmeyecegi icin, gitmemesi daha net bir cozum demek istiyorum. O doktor gozaltina alindiginda suclamalari inkar edecek ve cikacak, peki sonra ne olacak? Sevgilisi ya baska doktor bulmus olacak ya da o da adli kontrolle serbest birakilmis ve sinirden delirmis olacak. Peki sonra?
Yapma women ya tahminlere göre davranmak doğru mu bu kadar ciddi bir durumda
Süreçte neler olabileceğini bilemeyiz, belki polis işlem esnasında baskın yapacak, belki bu kadının şikayetinden cesaret alıp başka insanlarda harekete geçecek, belki işlenen suçlar ispat edilecek, zaten bir sonuç alınmazki deyip kulak üstüne yatmak doğru mu, biz elimizden geleni yapmakla mesul değil miyiz? Diyelim bu kadın bir şekilde kurtuldu ya diğerleri?
Konu sahibi zaten gitmesin oraya onda herkes hemfikir

Merhaba arkadaşlar 18 hafta 4 günlük hamileyim evli değilim erkek arkadaşım ve paylaştığım herkes kürtaj olmamı söylüyor ben ise onu hissediyorum ne bilmiyorum seviyorum bebeğimi ama ne yapacağım bilmiyorum
Bebeği parça parça edipmi aldırıcaksın.yapmayın Allah aşkına 5 dakikalık zevk için kocaman bi cana kıyacaksınız.insanlar o can için milyonlarını harcıyor.

Yapma women ya tahminlere göre davranmak doğru mu bu kadar ciddi bir durumda
Süreçte neler olabileceğini bilemeyiz, belki polis işlem esnasında baskın yapacak, belki bu kadının şikayetinden cesaret alıp başka insanlarda harekete geçecek, belki işlenen suçlar ispat edilecek, zaten bir sonuç alınmazki deyip kulak üstüne yatmak doğru mu, biz elimizden geleni yapmakla mesul değil miyiz? Diyelim bu kadın bir şekilde kurtuldu ya diğerleri?
Konu sahibi zaten gitmesin oraya onda herkes hemfikir
Gercekten polis baskin yaparsa illegal sekilde kurtaj yaptiran kadinlarin bir anda ortaya cikip sikayetci olacaklarini mi dusunuyorsunuz gercekten? Lutfen olmasi gereken dunya hayalinizden ayrilip var olan dunyaya donun, insanlar birbirini sokak ortasinda vurup yine de tutuksuz yargilanabiliyor. keske sizin dediginiz gibi olsaydi her sey ama degil maalesef, ustelik burada illegal bile olsa karsilikli riza var seklinde savunma yapilacak vs vs

Tmm peki bu kadini sikayet ederek gercekten oraya ulabileceginize ve kapattirabileceginize inaniyor musunuz 😂

Tum kadinlari korumak aile ve sosyal politikalar bakanliginin gorevi, biz burda sadece yardim isteyen uyeye yardimci olabiliyoruz
Hee tamam o zaman ya hiçbir suç unsuruna karşı ihbarda bulunmayalım nasılsa gereken yapılmıyor. İyice yoldan çıksın her şey. Nasıl bir mantık bu? Devletin görevi buraları denetlemekse vatandaşın görevi de gördüğü illegal şeyleri ihbar etmektir.

Otrera Otrera ağzını seveyim :KK68: inşallah ihbarda da bulunmuşsundur

Hee tamam o zaman ya hiçbir suç unsuruna karşı ihbarda bulunmayalım nasılsa gereken yapılmıyor. İyice yoldan çıksın her şey. Nasıl bir mantık bu? Devletin görevi buraları denetlemekse vatandaşın görevi de gördüğü illegal şeyleri ihbar etmektir.

Otrera Otrera ağzını seveyim :KK68: inşallah ihbarda da bulunmuşsundur
Edin arkadasim ihbar etmeyin mi diyorum? Sonucunda bir sey cikmayacak emin olun diyorum

şu anda durumunuz ne bilmiyorum. neden çocuk esirgeme kurumuna vermeyi düşünmüyorsunuz evlat sahibi olmak isteyen bir aileye ışık olursunuz böylece. hem bir cana kıymamış olursunuz hem de hayatınızı riske atmamış olurssunuz.

Konuyu gordukce cildiracak gibi oluyorum. Doguracak ama ne olacak sonra. Cocuga cok uzuluyorum. Cocuk esirgemeye verilse belki guzel bi ailesi olur. Umarim ufacik bebeyken piril piril bir aile alir onu buyutur. Buradan okuyup birsey yapamamak cok kotu.

Kusura bakmayında naneyi yerken bizemi sordunuz. Şimdide bir cana kıymayı düşünürken gelip Hulk diye konu açıyorsunuz
En haklı yorum bide o mucize gerçekten isteyene değil de istemeyene veriliyor ya işte kimi verilerek kimi de ondan mahrum olunarak imtihan ediliyor öyle güzel ki insan nasıl kıyar nasıl bunu aklından geçirir madem istemiyorsunuz her önlemi alın ya alın Allah kahretmesin o yavrunun ne suçu günahı var sırf sizin pisliginiz yüzünden sonra çöplerde orda burda bebekler of içim parçalanıyor

Sakın aldırma sakın doktorda bulsa alincak diye bu cana kiymaktir hissediyorsun hayaller kuruyorsun kim olursa olsun bebeğine sahip çık elalem onu bunu dedi diye yavruna kiyma sakın çok üzülürsün cok canin yanar kendinden değil bebeğin için yanar 2 ay önce karnimda ölen bir bebeği aldirmak zorunda kaldım ve halen etkisindeyim atlayamadım suçum yoktu hâlbuki besigine kadar almıştım şimdi ise boş beşiği bakıp karnima vuruyorum Allah verdi Allah aldi verdiği canı preklamsi yasadim bende ölüyordum çok canin yanar senin karnındaki bebek çoğu kadının hayali çoğu kadinda kendisi istemez sen bebeğine ve kendine iyi bak Rabbim bebeğini kucağına almayı onu öpüp koklamayi nasip etsin

Ben bebeğimi aldırmak istemiyorum ama sürekli pskolojimi bozuyor ve saat 13 randevu almış ama ne yapacağım ben
sen istemezsen o dr mudur nedir ise ki hipokrat yerine kasaplık yemini etmis galiba o bsy yapanaz bence ve malesef bunun adı kürtaj degil bebegini dogurtacaktir suni sanci veya sezeryan ile boylece katil olunacak topluca bak ne diyecegim sana ilk bebegim hemen olmadi sonra oldugunu ogrendim ki evliyim dusuk oldu sonra kizima yine zor hamile kaldim kanamali gecti hep yuregim agzimda yasadim kizim 8 aylikken kaza ike bir hamilelik yasadim haligle istemeden oldu ama yine kanamam oldu tutunsun diye elimden geleni yaptim olmadi kesesi bosalmis icimde artik dr kurtaj dedi 8 aylik kizimi emzirdigim icin dedim anestezi ile mi olacak istesrsen olur ama bir gun emziremezsin bebegini dedi ben bebegimi emzirebilmek ugruna canli canli kurtaj oldum ki mecburi kurtajdi oyle canim yandi ki dualar ile gecirdim sonra kizim 4 yasindayken ogluma hamile kaldim yine kanamali agzim burnumda bir hamilelik varislerim oldu yuruyemedim cok sistile oglumu emzirebilmek adina 2 yil bekledim 3 hafta once oldum ameliyatimi yani ana olmak kolay degil gercekten degil ana olmak yavrunun caninin acimasin ona zarar gelmesin diye önüne gecmek demek bazen onun yerine dusunmek onun yerine hissetmek demek ve ben de 30 yasindayim cok sükür 2 cocuk annesiyim 4 hamilelik yasadim acisi ile tatlisi ile babami kaybettim 2.5 yil once oyle uzuldum oyle kotu oldum ki ama Allah im evlat acısı gostermesin anlatabilmisimdir umarim ,ne yap et bebegine sahip cık cok uzun yazdim herkesten de özür diliyorum ama kendimi tutamadim malesef

Son düzenleme:
Back
X