- 11 Kasım 2023
- 35
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi everythingwillbeokk
-
Şok olup kaldım ve 1 yıllık evliyiz dahaŞu kocaların alayına kibrit suyu ergen sapik deseydin
Karımla ilgileneyim diyecek hali yok tabi . Nasıl bir oyun bu ki bazen savasli oyunlarda da oluyor öyle karakterler GTA pubg falan gibiŞok olup kaldım ve 1 yıllık evliyiz daha
Normalde hayatim canim demesi gerekmez mi zaten? Ben ismimle seslense killanirdim meselanormalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım
Yani? Bu onu hakli mi gosteriyor?hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınım
Haftada 1 2 normalhafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum
Flört oyunu sanırım açınca hemen +18 ibaresi cıktı seks üstüne olabilir ismi bilinenlerden değilKarımla ilgileneyim diyecek hali yok tabi . Nasıl bir oyun bu ki bazen savasli oyunlarda da oluyor öyle karakterler GTA pubg falan gibi
Evet büyük ihtimalle seks oyunuKilo ve 1 2 defa ile alakalı değil. Kocanın ergenliğiyle alakalı. Noluyo oyunda? Sevisiyolar mı? Nasıl oyun?
Çok haklısınız benim düşüncem "acaba benle aşık olmadan evlendi mi".... Belki de hiç aşık değildi oyle düşünüyorum artıkSorunu niye kendinizde ariyorsunuz. Adam nefsine sahip cikamiyor
Kilo meselesinde şöyle diyeyim belki de beni sevmiyordu hiç. Bunu düşünmeye başladım belki de ailesinden kaçmak için evlendi vs vsNormalde hayatim canim demesi gerekmez mi zaten? Ben ismimle seslense killanirdim mesela
Yani? Bu onu hakli mi gosteriyor?
Haftada 1 2 normal
Herkesin kistasi farklidir
Tavsanlarla yarismiyoruz neticede
Maşallah kocanizin falsolari icin kendinizi suclayacak ne cok sey bulmussunuz
Online değil sanırım ve seks oyunu galiba. Tıklayınca +18 bilgilendirme cıktı ve iç çamaşırlı kadınlar vardı...Oyundan kastınız ne, online bi şey mi normal oyun mu? Bi kere ben de öyle bi oyun indirmiştim merak edipkendinizi suçlamayın sizle alakası yok konunun
1 yil sonra mi farkettin bunuKilo meselesinde şöyle diyeyim belki de beni sevmiyordu hiç. Bunu düşünmeye başladım belki de ailesinden kaçmak için evlendi vs vs
Acaba beni mi istemiyor...Yani size ayıracak vakti yok cinselliğinize vakit bulamıyor ama oyun oynamaya vakit buluyor, pes gerçekten... Kilolu da olabilirsiniz eşinizi bu gibi oyunlar oynamaya iten bu olmamalı zaten. Mecbur bu konuyu eşinize açın ve konuşun açık açık yüzü kızarır umarım pişkin pişkin cevaplar vermez. O zaman sizde eşimin işinden dolayı cinsellik yaşamıyoruz diye başka şeylere yönelin yani gerçekten bu kadar basit olmamalı ya.. Ama erkekler işte neyden zevk alacağını şaşırmış gerçekten ergen gibi bu oyunları oynamak nedir...
Başlarda iyiydi son 1 ayda değişti...1 yil sonra mi farkettin bunu
Seni istemiyorsa bunu böyle mi göstermesi lazım gerçekten. Aklı başında olan insan bunu açık açık söylemeli böyle bişey varsa sonuçta çocuk oyuncağı değil bu. Yani o zaman aldattığında da sizi istemiyor o zaman aldatsın sonucu çıkar. Hiç böyle düşünmeyin belli ki çok olgun düşünen biri değil ki telefonun da bu oyunu tutuyor istediği zaman oynuyor bunu saklamıyor bile.. Bi konuşun bakalım ne gibi cevaplar alacaksınız. Kafanız da kurmadan önce konuşmanız en mantıklısı benceAcaba beni mi istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?