- 11 Kasım 2023
- 35
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi everythingwillbeokk
-
Sizce ne yapmam lazım hala mutsuzumBu bahaneyi yeme Zayıf noktandan savunmanı dağıtmış
Oyuna girdim zaten ic camasırlı kadınlar vardıKan ve gerçekçi şiddet sahneleri içeren, içinde madde kullanımı görüntüleri olan materyallere de 18+ ibaresi ekleniyor. Madem oyuna baktınız, hangi oyun olduğunu da kontrol edin bence.
Evet bende cok rahatsız değildim ta ki bugune kadar..Kilonuzu niye dert ediyorsunuz ki kilo demek ostrojen demek kadınlık demek. Morbid değilseniz kilonuz sağlığınızi tehdit etmiyorsa genelleme yapmıyorum ama kilolu kadınlar daha istekli sehvetli olurlar. Sizin gibi eşi olduğu için mutlu olmalı.
Ben de zayıf sayilmam hafif kilolu kategorisindeyim ondan galiba bu savunma mekanizmasına girişim :)
Kendisi çokmu yakışıklı acaba igrenç adam birde bahane bulmuş kendine.Konuştum gerçekten düşüncelerim doğruymuş benden cinsel cekim almıyormuş şişman olduğumdan
Ismi ne oyunun?Oyuna girdim zaten ic camasırlı kadınlar vardıonlarla seks yapılıyormus
Saçmalamış. Seni böyle tanıdı böyle sevdi. Bence kendindeki problemi(erken boşalma veya erekte olamama) sana atmaya çalışmış yada senin tepkinden korkmuş o yüzden böyle tepki vermiş olabilir. Ki haftada 2 gayet normal. Benim yan tarafımda bir çift var kadın kilolu yeni bebeleri var ama davşan gibiler bahane gibi geldi.Çok teşekkür ederim aslınd aoyunu cok takmazdım ama oyunda hep zayıf kadınlar vardı bende direkt kendisine sordum. Sen şişmansın diye cinsel cekim alamıyorum pek dedi
Uçakta host olarak calısıyorKocanız ne iş yapıyor E everythingwillbeokk
E başta böyle sevdiyse ne hakla şimdi bunu söylüyor azgın adam. Benim eşim de zayıfladı çok eski kaslı görüntüsü gitti ee napalım sevmeyelim mi bu yüzden böyle şey mi olur insan evlenmeden önce ben bu insanı her haliyle sevebilecek miyim diye sorar bi kendine ya100 kiloyum evlenirken sevgiliykende böyleydim zatenzayıflamaya çalışıyorum ama kolay değil fakat bana bunu yapması çok üzdü
Hala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diyene yapacğaımı şaşırdım cok ağladım
İşi sebebiyle cinselliginiz olmuyor fakat paşaniz maşallah oyunlarda vakit buluyor hayır nerde oynuyor oda başka bir soruBi kaç gündür eşim normalden farklı davranıyordu normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım ve telefonuna baktım ne görsem beğenirsiniz... +18 oyun indirmiş oynamış saatlerce ve ben telefonunu karıştırırken o banyodaydı... Oyunda gerçekci kadınlar var ve hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınımne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of
Soyunan anime kizlari falan var,bir ara habire reklami cikiyordu, o tarz bir oyun muOyundan kastınız ne, online bi şey mi normal oyun mu? Bi kere ben de öyle bi oyun indirmiştim merak edipkendinizi suçlamayın sizle alakası yok konunun
Kendisi neymiş sanki de cinsel çekim alamıyormuş haspama bak. Sen de onun sapıklığını vursana yüzüne Allah aşkına normal mi oyunda seks yapmak sapık işte. Beğenmiyorsan evlenmeseydin beğenen bulunur ben de sana bayılmıyorum de. Bundan sonra haftada 1-2'yi mumla arat oyununu alsın koynuna. Sapıklardan cinsel çekim alamıyorum kusura bakma dersinSizce ne yapmam lazım hala mutsuzum
Bi kaç gündür eşim normalden farklı davranıyordu normalde ismimle seslenir,elif sunu yapar mısın vs diye konuşur. 2 3 gündür iltifat ediyordu bende kıllandım ve telefonuna baktım ne görsem beğenirsiniz... +18 oyun indirmiş oynamış saatlerce ve ben telefonunu karıştırırken o banyodaydı... Oyunda gerçekci kadınlar var ve hepsi zapzayıf ben kilolu bir kadınımne tepki vermeliyim napmalıyım nolur yardım edin normal bi şey mi bu. Onun işi sebebiyle çok cinselliğimiz olamuyor hafta 1 2 ancak acaba bu yüzden olmuş olabilir mi çok kötü hissediyorum ve bu ikinci yakalayaşım daha once sadece oyun sanıyordum ilk kez tıklayıp bakmaya vaktim oldu of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?