+18 Oyunlar ve Koca!!!

Kan ve gerçekçi şiddet sahneleri içeren, içinde madde kullanımı görüntüleri olan materyallere de 18+ ibaresi ekleniyor. Madem oyuna baktınız, hangi oyun olduğunu da kontrol edin bence.
Oyuna girdim zaten ic camasırlı kadınlar vardı onlarla seks yapılıyormus

Evet bende cok rahatsız değildim ta ki bugune kadar..

Çok teşekkür ederim aslınd aoyunu cok takmazdım ama oyunda hep zayıf kadınlar vardı bende direkt kendisine sordum. Sen şişmansın diye cinsel cekim alamıyorum pek dedi
Saçmalamış. Seni böyle tanıdı böyle sevdi. Bence kendindeki problemi(erken boşalma veya erekte olamama) sana atmaya çalışmış yada senin tepkinden korkmuş o yüzden böyle tepki vermiş olabilir. Ki haftada 2 gayet normal. Benim yan tarafımda bir çift var kadın kilolu yeni bebeleri var ama davşan gibiler bahane gibi geldi.

100 kiloyum evlenirken sevgiliykende böyleydim zaten zayıflamaya çalışıyorum ama kolay değil fakat bana bunu yapması çok üzdü
E başta böyle sevdiyse ne hakla şimdi bunu söylüyor azgın adam. Benim eşim de zayıfladı çok eski kaslı görüntüsü gitti ee napalım sevmeyelim mi bu yüzden böyle şey mi olur insan evlenmeden önce ben bu insanı her haliyle sevebilecek miyim diye sorar bi kendine ya

Hala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diye ne yapacğaımı şaşırdım cok ağladım

Bi insani oldugu gibi kabul edip sonra begenmemek çiğ bir hareket. Sonucta bu kilolari sonradan almamissiniz. Gidip aynada kendi tava suratina baksin bakalim. Uzmeyin kendinizi. Kilo alinir, verilir.

İşi sebebiyle cinselliginiz olmuyor fakat paşaniz maşallah oyunlarda vakit buluyor hayır nerde oynuyor oda başka bir soru
Kendinizi suçlamayın bence oyunu sizde bir indirin bakın nedir ne değildir ona göre eşiniz ile açık açık konuşmanız faydanıza olacak yoksa böyle yiyip bitirmeyin kendinizi

Sizce ne yapmam lazım hala mutsuzum
Kendisi neymiş sanki de cinsel çekim alamıyormuş haspama bak. Sen de onun sapıklığını vursana yüzüne Allah aşkına normal mi oyunda seks yapmak sapık işte. Beğenmiyorsan evlenmeseydin beğenen bulunur ben de sana bayılmıyorum de. Bundan sonra haftada 1-2'yi mumla arat oyununu alsın koynuna. Sapıklardan cinsel çekim alamıyorum kusura bakma dersin

İyi de adam şimdiye kadar sizin kilonuza laf etti mi? Evlenmeden önce de aynı kiloda değil miydiniz? Haftada bir/iki kez cinsellik zaten ideal her gün her gün olcak diye bir kaide yok. Merakından indirip oynamış olabilir belki ben çok ciddi bir sorun görmedim cinsel çekim azaldı falan demişsiniz bunlar gelip geçicidir umarım. Hepimizin arada hisleri oynak olabiliyor. Bazen hiçbir şey hissetmiyorum mesela
Son 1 ayda değişti diyorsunuz ama ne değişti?

Son düzenleme:
Ya allah aşkına hepimiz birileri seviyoruz aşık oluyoruz yani insan gerçekten severse kırmaktan korkar ya üstelik karşında ki bir kadın hayat arkadaşın insan böyle bir şeyi bu kadar kolay nasıl söyler ben en çok buna takıldım açıkçası. Ben en fazla sağlıksız olduğu için bunu söyleyebilirim. Hadi yine çok çok kilolusunuz diyelim tamam hadi zayıflamanızı istiyor ama bunu söylemenin de bir üslubu olmalı kadını kırmadan incitmeden bunu söylemeli gerçekten bu adamdan ben hiç bir zaman size iyi bir eş olabileceğini düşünmüyorum. Bugün bunu söylerken kırmaktan korkmayan yarın başka şeylerden de korkmaz. Ben oyunu geçtim yani söylediği şeye daha çok takıldım. Eşim bana bunu söylese bende çok kırılırdım ki zaten bende evlendikten sonra ister istemez kilo aldım ama zaten kilo aldığım için benim de ne kadar mutsuz olduğumu görüp yanımda olmaya çalışır. Evet kilo aldık ikimizde ama istersen birlikte kiloda verebiliriz gibi gibi ne biliyim. Böyle bir adamla bir ömür geçer mi ya öküz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…