- 23 Ekim 2023
- 1.128
- 3.627
- 48
- Konu Sahibi everythingwillbeokk
-
Evet maalesef ki+18 oyun nedir artık…
Ne kadar bahtsız bir nesiliz ya sanal alemin taş devrine denk geldik.
Çok teşekkür ederim evet sonradan da almadım zaten 1 yıldır ancak evliyiz halimi felan gayette biliyorduSonradan alınan bir kilo da değilmiş, ki öyle de olsa eşiniz çok yanlış davranmış. Gerekli doktor kontrollerinizi yaptırıp kendiniz için zayıflayın. Bu durumu sizi üzmesi için değil, kamçılaması için kullanın. Sıkılıp içinize ve evinize kapanmayın yürüyüşlerle vs destekleyin, size iyi gelecektir.
Konu sen değilsin kendine hiç yüklenme allame-i cihan olsan kendini bu kadar tetikleyiciye maruz bırakan adamı memnun edemezsin.Evet maalesef ki
Bende onu yazacaktım haftada 1-2 az mı diye ?Normalde hayatim canim demesi gerekmez mi zaten? Ben ismimle seslense killanirdim mesela
Yani? Bu onu hakli mi gosteriyor?
Haftada 1 2 normal
Herkesin kistasi farklidir
Tavsanlarla yarismiyoruz neticede
Maşallah kocanizin falsolari icin kendinizi suclayacak ne cok sey bulmussunuz
Eeeee niye evlenmiş o zaman. Rica ediyorum zayıflıycam düzelicem diyip alttan almayın. Saçmalık bu resmenKonuştum gerçekten düşüncelerim doğruymuş benden cinsel cekim almıyormuş şişman olduğumdan
Konu sen değilsin kendine hiç yüklenme allame-i cihan olsan kendini bu kadar tetikleyiciye maruz bırakan adamı memnun edemezsin.
Karşısındaki etten kemikten biri olmadığı için bu bir aldatmamıdır emin olamıyorum ama bu bir çok eşlilik çeşidi bundan eminim
Hala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diyeEeeee niye evlenmiş o zaman. Rica ediyorum zayıflıycam düzelicem diyip alttan almayın. Saçmalık bu resmen
Kusuruma bakmayın meraktan soruyorum kaç kilosunuz pekiHala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diyene yapacğaımı şaşırdım cok ağladım
100 kiloyum evlenirken sevgiliykende böyleydim zatenKusuruma bakmayın meraktan soruyorum kaç kilosunuz peki
Bu bence bir bahane. Sizin bu konuda vuruyor. Manipülelere gelmeyin. Sizi eksik hissettirdi işte amacına ulaştı. Konu bir anda sizi istememeye geldi ama seviyor. Haklı çıkma çabası bu. Demediniz mi sizde ben hep böyleydim diyeHala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diyene yapacğaımı şaşırdım cok ağladım
O kadar üzüldüm ki 5 dk anca konuştuk sonra gittim ağladımBu bence bir bahane. Sizin bu konuda vuruyor. Manipülelere gelmeyin. Sizi eksik hissettirdi işte amacına ulaştı. Konu bir anda sizi istememeye geldi ama seviyor. Haklı çıkma çabası bu. Demediniz mi sizde ben hep böyleydim diye
Bende sizinle aynı kilodayım evlenmeden önce de böyleydim. Kilo vermekle ilgili kendimde o motivasyonu asla bulamıyorum. Vermem lazım oğlum var kendimi beğenmiyorum. Daha ernerjik ve hafif olmak için istiyorum. Yoksa beni beğenmiycekmiş o zaman evlenmiycekti. Kendi tipsizliklerne bakmıyorlar bizim kilomuza laf ediyorlar100 kiloyum evlenirken sevgiliykende böyleydim zatenzayıflamaya çalışıyorum ama kolay değil fakat bana bunu yapması çok üzdü
Yemin ederim böyle benle evlenmeden önce özgüvensiz biriydi ben çok ilgi sevgi verdim aniden böyle oyunlara başlamış demek ki. Herkeste benim sevgimi bulacak sanıyor. Bende de motivasyon yokBende sizinle aynı kilodayım evlenmeden önce de böyleydim. Kilo vermekle ilgili kendimde o motivasyonu asla bulamıyorum. Vermem lazım oğlum var kendimi beğenmiyorum. Daha ernerjik ve hafif olmak için istiyorum. Yoksa beni beğenmiycekmiş o zaman evlenmiycekti. Kendi tipsizliklerne bakmıyorlar bizim kilomuza laf ediyorlar
Evet büyük ihtimalle seks oyunu
Flört oyunu sanırım açınca hemen +18 ibaresi cıktı seks üstüne olabilir ismi bilinenlerden değil
Hala sevdiğini söyledi ama cinsel hisleri azmış ben şişmanım diyene yapacğaımı şaşırdım cok ağladım
Çok teşekkür ederim aslınd aoyunu cok takmazdım ama oyunda hep zayıf kadınlar vardı bende direkt kendisine sordum. Sen şişmansın diye cinsel cekim alamıyorum pek dediÖncelikle kilo konusunda seni manipüle etmesine izin verme. Kendinde üzme ve sadece kendi sağlığın için zayıflayacaksan zayıfla. Arada bende öyle oyunlara bakıyorum meraktan. Çok büyük tepkiler vermelik bir durum yok ergenlik alışkanlığı muhtemelen. Aldatma olarak da düşünme aldatma olması için canlı bir kadinla iletişim halinde olması lazım ha rahatsız oluyorsan söyle ama kendini karşılaştırıp suçlama, üzme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?