durum gerektirirse..?
toz pembe gözlüklerle değil..
hadi kaçalım değil..
bu acele ve araştırma ne peki..
Eğer durum gerektirirse diye genel bir araştırma sadece .. Emin olun her türlü yolun en mantıklısını düşünüorum .. Toz pembe gözlüklerle seviyorum oleyy hadi kaçalım mmevzusu değil yani
Üniversiteye de devam edebilirsen çok daha iyi olur senin için...
Özgürlük Çoğu Zaman Başa Derttir Bence
25 yaşında nişanlı biri olarak acaba acele mi ettim ailemden nasıl ayrılıp onlarsız yaşayabilirim diye düşünüyorum zaman zaman. 18 yaşımda anneme çookk ihtiycım vardı. hala da var
Yatay geçiş hakkımı kullancam ondada bi sıkıntı yok yani ygs ye de girmiştim ordanda iyi puan geldi ama ben mesleğimi seviyorum ekstra bişey istemiyorum tek sıkıntı şu ayrı şehirlerdeyizz...
Bu sene okul ve iş düzenim kurulacak -kpss sınavıda bu sene üniversite yatay geçiş hakkımda- ..
Bu düzeni ilerdeki yaşayacağım şehirde kurmak istiyorum onun için acele var yoksa adam kaçıyor değil :)
Çok erken daha........... 18 yaşına gelince herşey daha kolay olacak diye düşünüyorsun sanırım.... Evlenmek için o kadar acele etmemeni tavsiye ederim....
kpssye hazırlanıyorsun ama ha deyince olmuyor bunun atanması var
evet okulla ilgili planların çok güzel ama hem evlilik hem bu planları yürütmen çok zor
yaşında küçük o yüzden herşeyi düzene koyup sonra evliliği düşünmen senin için daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?