18 yaşındayım,daha iki kişiyle bile çıkmadım

laruscum nerden yaptın böyle bi çıkarım ?

konu başlığı aynen şu "yaşım 18 ve daha 2 kişiyle bile çıkmadım" yani sanki şuana kadar en az 2kişiyle çıkmış olmam gerekiodu ama hala yok der gibi. tabi ilerleyen yazılarda konu sahibinin başka açıklamaları var ki başlıkla tamamen alakasız, yani tam aşık olamadığnı tam olarak bişe hissetmediğinden falan bahsediyor. buda bence başlıkla alakasız bi durum. her 2 duruma verilmesi gerekn cvplarda başka, üyeler önce başlığa ve içeriğe göre cvplıyor doğal olarak aradaki yazışmaları okunmadığı için, ama konu sahibi başka bişeyden bahsediyor daha sonra. neden kalbimi hızlandırcak biri ile karşılaşmadım henüz, güvendiğim biriylede sevmesemde olabilirmi diyor, yada ben yanlış yorumlama günümdeyim bugün :S

ben kendi adıma "rahibe" hayatı yaşamamasını, ama sırf bişeler yaşamak içinde sevgili muhabbetlerine girmemesini tavsiye ettim. yaşı çok erken bence daha. ama yarın okulunda sokakta yolda biri çıkar karşısına, kalbi sığmaz yerine, ozamanda durdurmasın kendini, yaşasın aşkını gönlünce. sadece "maksat sevgilim olsun" olayına girmesin. nacizane fikrim...

Senın yasından kucukler bırıleryle cıkmaya basladılar dıye mı gec kaldıgını dusunuyorsun ? Onlar cıkıyorda ne oluyor pekı ? ayrıca onları hıc dusunme onlarınkı cocukluk askından baska bısey olamaz...:)) bunun yaşla hıc bır alakası yok bu ıslerın kuralı olmaz....bence bunları hesaplayarak yasama, hersey zamanı geldıgınde gayet guzel gelısecek her an bıle olabilir yalnızca kalbının sesını dınle derım ben...ve tabıkı gecen yıllarını da gerı alamıyorsun bunu da unutma hayatını dolu dolu yasamaya bak :)

:)) yok hayır ben sana yazmadım onu ama genelde insanlar çok ters tepki vermiş. ben de demiyorum her önüne gelenle çıksın diye. söylediklerinin hepsine katılıyorum. bir arkadaş 18 yaşında sevgilisinin olmamasına çok normal bir durum zaten olmaması gerekir falan demiş. garip geldi bana. ona sinirlendim :)

evet aslında aynı şeyden bahsediyoruz anladım cnm şimdi, tşk ediyorum açıklaman için.

ne guzel allah mutlu etsn..

mart ayını takp ettiğine göre aynı dertten muzdarıbız ha?
aynen yaaaa zordayım var mı bi halçaresi kurtulalım su dertten?
sen ne terbıyesz bı ınsansın complexlerın mı vr bu konuda haddini bil tamam mı ben ıllakı benım hoşuma gtcek yorumlar yap demıyorm kmseye ne anlatmak ıstıosan adam gıbı anlat yok ben beceremem dıosan DEF OL GİT!

O 2 KİŞİ yanlıs yazmsm ılk yazdıgmda 1 yerne 2 olms snra duzeltemedm
sewgılı olnca bakire kalınmıyomu? tecrubeyle sabitse bana dedıgın yaşadıysan sewgılınle ilişki onu bılemem..
valla önumde böyle duymadıgım blmedıgım seylerı bıle örnek veren ablalarım oldugu surece allahn ıznıyle sana yetsrm.

bence ezoqwe sen 25 yaşında biriyle çık, ilk çıktığınla da evlen. ona kadar hiçbir erkek eli eline değmesin, birini sevme. o zaman bu forumda kabul görürsün:))

yok canım yaaa:) sen ne bakıosun yorum yapanların namuslu ınsan pozlarına cogu kocasına bakıre gtmemıstr:) burda yazmıslar genış geniş:)herkesn kişiliği bellı oluyo yaptıgı yorumlardan:)

Derdin büyük hayatım ..
Evet..Çok büyük..
Yorum bile yazacak cümle bulamıyorum...
Bu neyin hasretidir böyle..
Derslerine çalış..Geleceğine bak ..
En büyük derdin bu olsun..!!

ağlayp szlanmıorm allah dert wermesn dert ettiğimde yok forumda açtm böyle bı konu gunluk hayatta böyle deılm neyse kişilk karkter yarısına grmeyem:=) cnku kalbin kötu senın.
aşık olmadıgım ben hoşlanmadıgıım ıcın ckmadm daha kac kez söylesem?

ben arayısa grmıyorm cıktıgım war demek ıcınde deıl sadece her şey tamken duygusal anlamda bsy olsn dıorm hepsi bu ınsanlar ne kadr abartmıs..

Boşver canım o yorumlara aldırma.Aynı yaştayız seninle.Benimde 2.5 ay önce ilk ilişkim başladı.Gerçekten değer verdim.Ama karşındaki adam olmayınca olmuyor.Hayatımda hiç dökmediğim kadar gözyaşı döktüm.Arkadaşlarıma bir erkek için ağlanır mı diyordum şimdi onlardan daha beter durumdayım o yüzden umarım sen doğru kişiyle karşılaşırsın ve mutlu olursun :))

yok canım yaaa:) sen ne bakıosun yorum yapanların namuslu ınsan pozlarına cogu kocasına bakıre gtmemıstr:) burda yazmıslar genış geniş:)herkesn kişiliği bellı oluyo yaptıgı yorumlardan:)

bu cümleleri yazarken hiç utanmadın mı daha 18 yaşındasın kurduğun cümlelere bak

burada kimse sana hakaret etmedi ama sen milletin namusuna laf ediyorsun

bu cümleleri yazarken hiç utanmadın mı daha 18 yaşındasın kurduğun cümlelere bak

yok hiç utanmadım yıne olsa yıne söylerım herkes bana yok başın göğe ercek yok 14 yasndaym bakıreym dyn kızlr gıbısın bu hzla 2 seneye kalmaz.... dıyenlere ne dıycem??? saol yaa haklısın mı dıcem herkes haddını bılcek ben durup durrken yazmadm zaten yarası olmayanda gocunmaz lafı ortaya söyledm

amaaaaaan aslnda keske bu foruma sadece 18 20 lı yaslar cevp werseydı ablaların yaşı buyuk olnca cokda anlayslı olmamıs bı cogu
herks ıcın hayrlısı olsn:)

Bu yazıyı şikayet edelim arkadaşlar..Fotoğrafı olan bizlere ağır itham..Cahillikten de olsa affedilecek değil..

Bu arada konu sahibi kişi sana bir sözüm var..

Unutma ki bir insanın fikri ne ise zikri de odur..

Bakireliğe , bacak arası muhabbetlerine girmene gerek yoktu..Niyetini belli ettin..

Hadi selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…