laruscum nerden yaptın böyle bi çıkarım ?
konu başlığı aynen şu "yaşım 18 ve daha 2 kişiyle bile çıkmadım" yani sanki şuana kadar en az 2kişiyle çıkmış olmam gerekiodu ama hala yok der gibi. tabi ilerleyen yazılarda konu sahibinin başka açıklamaları var ki başlıkla tamamen alakasız, yani tam aşık olamadığnı tam olarak bişe hissetmediğinden falan bahsediyor. buda bence başlıkla alakasız bi durum. her 2 duruma verilmesi gerekn cvplarda başka, üyeler önce başlığa ve içeriğe göre cvplıyor doğal olarak aradaki yazışmaları okunmadığı için, ama konu sahibi başka bişeyden bahsediyor daha sonra. neden kalbimi hızlandırcak biri ile karşılaşmadım henüz, güvendiğim biriylede sevmesemde olabilirmi diyor, yada ben yanlış yorumlama günümdeyim bugün :S
ben kendi adıma "rahibe" hayatı yaşamamasını, ama sırf bişeler yaşamak içinde sevgili muhabbetlerine girmemesini tavsiye ettim. yaşı çok erken bence daha. ama yarın okulunda sokakta yolda biri çıkar karşısına, kalbi sığmaz yerine, ozamanda durdurmasın kendini, yaşasın aşkını gönlünce. sadece "maksat sevgilim olsun" olayına girmesin. nacizane fikrim...
:)) yok hayır ben sana yazmadım onu ama genelde insanlar çok ters tepki vermiş. ben de demiyorum her önüne gelenle çıksın diye. söylediklerinin hepsine katılıyorum. bir arkadaş 18 yaşında sevgilisinin olmamasına çok normal bir durum zaten olmaması gerekir falan demiş. garip geldi bana. ona sinirlendim :)
evet aslında aynı şeyden bahsediyoruzanladım cnm şimdi, tşk ediyorum açıklaman için.
aşk çok farklı bir şey yaşım geldi sevmediğim biriyle deneyeyim diyecek kadar basit değil doğru kişi ve doğru zamanda yaşanacak eşsiz bir duygu
bu işlerin yaşla olduğunu kim söylemiş.23 yaşına kadar sevgilim olmamıştı:) ilk sevgülümle evlilik yolundayım...
öle sevgili olucam diyerek olunmaz zaten sevdigin biri olduğunda bu düşünceye kapılmazsın bile....
arkadaşım sendeki de nasıl bi arayıştır anlamadım yani,mart ayı da geçti amaaşık olunacak kızda aranan özellikler,18 yaşındayım kimseyle çıkmadım gibi konuları peşpeşe açtığına göre zordasın galiba:86:
Daha iki kişiyle bile çıkmadın?
Enteresan .Neden 3 değil 1 değil de 2 ?
Birkaç yıl sonra Amerikan filmlerindeki gibi "14 yaşıma geldim ve hala bakireyim; utancımdan ölüyorum((((((((" diye dertlenecekler.
Üzülme sen bu azim ve istekle 2 seneye kalmaz açığı kapatırsın yavrucuğum.
Çok geç kalmışsın canım ya.
18 yaşındasın ama daha 2 kişiyle bile çıkmamışsın
3-5 tane olmalıydı şimdiye.
Başın göğe erecek ya.
bence ezoqwe sen 25 yaşında biriyle çık, ilk çıktığınla da evlen. ona kadar hiçbir erkek eli eline değmesin, birini sevme. o zaman bu forumda kabul görürsün:))
18 yasinda olan ve daha 2 sevgilim bile olmadi diye aglayip sizlayip dertlenen biriyle ilk basta ne kisilik ne de karekter yarisina girmem bu bir.... Ayrica güzelliginde insanlik, karakter vede kisilik sahibi olmadiktan sonra pes para etmedigini bilmeni isterim bu da iki...
Madem senden o okadar cok hoslanan insan oldu, neden cikmadin onlarla, neden simdi dert ediyorsun peki, nasil olsa cevrende senden hoslanan senin evet demeni bekleyen kisi coktur....
senin durum biraz sanırım çıktığım var benimde diyebilmek için olan bi durum... korkma hiç bişeye geç kalmazsınn hem senin aramanada dertlenmenede gerek kalmadan doğru zamanda bulur aşk seni.. hee böyle arayışa girersende çok üzülürsün sonunda
yok canım yaaa:) sen ne bakıosun yorum yapanların namuslu ınsan pozlarına cogu kocasına bakıre gtmemıstr:) burda yazmıslar genış geniş:)herkesn kişiliği bellı oluyo yaptıgı yorumlardan:)
bu cümleleri yazarken hiç utanmadın mı daha 18 yaşındasın kurduğun cümlelere bak
burada kimse sana hakaret etmedi ama sen milletin namusuna laf ediyorsun
Derdin büyük hayatım ..
Evet..Çok büyük..
Yorum bile yazacak cümle bulamıyorum...
Bu neyin hasretidir böyle..
Derslerine çalış..Geleceğine bak ..
En büyük derdin bu olsun..!!
Boşver canım o yorumlara aldırma.Aynı yaştayız seninle.Benimde 2.5 ay önce ilk ilişkim başladı.Gerçekten değer verdim.Ama karşındaki adam olmayınca olmuyor.Hayatımda hiç dökmediğim kadar gözyaşı döktüm.Arkadaşlarıma bir erkek için ağlanır mı diyordum şimdi onlardan daha beter durumdayım o yüzden umarım sen doğru kişiyle karşılaşırsın ve mutlu olursun :))
bu cümleleri yazarken hiç utanmadın mı daha 18 yaşındasın kurduğun cümlelere bak
burada kimse sana hakaret etmedi ama sen milletin namusuna laf ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?