18 yaşındayım,daha iki kişiyle bile çıkmadım

:) evet katılıyorum aşk olsun diye aşk yaşanmaz.. yani ben de açıkçası onu söylemeye çalıştım ama sizden tek farklı düşüncem sanki daha çok ilişki yaşamış biri bu konuda daha tecrübeli olur hangi durumlarda nasıl davranacağını hiç ilişki yaşamamış birinden daha iyi bilir. ama demiyorum da tecrübe edinmek için sürekli ilişki yaşayın..

aşk çok farklı bir şey yaşım geldi sevmediğim biriyle deneyeyim diyecek kadar basit değil doğru kişi ve doğru zamanda yaşanacak eşsiz bir duygu

senin durum biraz sanırım çıktığım var benimde diyebilmek için olan bi durum... korkma hiç bişeye geç kalmazsınn hem senin aramanada dertlenmenede gerek kalmadan doğru zamanda bulur aşk seni.. hee böyle arayışa girersende çok üzülürsün sonunda

laylaylom ilişki istemıyorum tabı ki dert ettgm fln da yyok her şey tamken guzellıgım okulum boy pos:) benım nıe olmasın dıorm daha 18 yasndayım dıkkatınızı cekerım.dışarda top oynamıyorm ben.

bu yaşıma kadar hiç böyle bi şeyi dert edinmemiştim. çünkü kimseden hoşlanmamıştım..

ama şu an hoşlandığım birisi var ve onunla çıkmak istiyorum tabi ki

bende dert etmıyorum sadece paylastm.bende kmseden hoşlanmadıgım ıcın ckmadam zaten yoksa hayranlarm kapıda:)hoşlanınca bnde cıkıcam tbı

kendımı değerlı buldugum ıcın o kadr hoşlandıgınısöyleyen ınsana olumlu cevap vermemıs olma ıhtımalm vardır herhalde:?ayrıca szn 26 yasnda olmus dıe bu benı bağlamaz:) bı yarışa mı grelm guzellk kişilk karakter?hangımız kazanırız mechl:)genclık nereye gdyr demeye de gerek yok kötu bısey ıstemıo ısteyen genclık gayet doğal olması gereken bı ıstek özümüzde olan bsy..

:)))haklısn cnm..

amin ablacım herkes icn hayrlısı olsn..

yanı benım zaten okulm derslerım sınavlarım hersey tm:) guzellkse guzellk dıksıyon:) allah her şeyı wermıs çok skr sadece duygusal anlamda bsy olsn ıstıyorm yapılan yorumlara baktmda allah muhafaza benı döwcek hemcnslerım gercı normalde de böyledr hemcınsler arasnda bı cekememezlk bı kıskanclık:) takmamak lazm ablacm saool ıyı dıleklerıniçin ve olgn bı ınsan oldugun yaptgn yorumdan belllı

ben dertlenmıyorum eneeee:) herkes dertlennıosn dıe ııddıa edıo ama yok öle bsy ben zaten otrmasını kalkmasını nerde ne yaplması gerektıgını bılıyorm laylaylom olsn dıe de ckmdm ckmammda sadece teklf edenlerden bırı guvenılır bıırı gıbı aşık olmasamda deneyeblrm dıe dsndm yoksa gönul eğlemek deıl derdm

bu işlerin yaşla olduğunu kim söylemiş.23 yaşına kadar sevgilim olmamıştı:) ilk sevgülümle evlilik yolundayım...
öle sevgili olucam diyerek olunmaz zaten sevdigin biri olduğunda bu düşünceye kapılmazsın bile....

ben zaten su cikma kelimesinden hic hoslanmiyorum... dogru, biriyle cikmak daha cok tecrübe edinmek gibi geliyor olabilir, ne bileyim biriyle cikiyorum demek bana cok tuhaf geliyor...cok geri kafali olabilirim bilemiyorum,

gerı kafalılık deıl kendı dusuncenız saygı duyarz:)

18 yasinda olan ve daha 2 sevgilim bile olmadi diye aglayip sizlayip dertlenen biriyle ilk basta ne kisilik ne de karekter yarisina girmem bu bir.... Ayrica güzelliginde insanlik, karakter vede kisilik sahibi olmadiktan sonra pes para etmedigini bilmeni isterim bu da iki...

Madem senden o okadar cok hoslanan insan oldu, neden cikmadin onlarla, neden simdi dert ediyorsun peki, nasil olsa cevrende senden hoslanan senin evet demeni bekleyen kisi coktur....

böyleyse sorun yok, ozaman kendini yanlis ifade ediyorsun

kesınlıkle yanı 18 yasıma bıdaha gelmıycem yorum yapanlar buyuk ıhtımal 20 lı yasları dewrmıslerdr 30 lu yaslarddrlar ne guzel yorumlar sawurmuslar kendılerının ne ilişkılerı olmustr duysak şaşırırız ama ınsanlar böyle işte baskasna gelnce bol keseden atmayı sewerler ablacım:)

Gayet normal..Bu yaşta hiç çıktığının olmaması...

bence ezoqwe sen 25 yaşında biriyle çık, ilk çıktığınla da evlen. ona kadar hiçbir erkek eli eline değmesin, birini sevme. o zaman bu forumda kabul görürsün:))

bende 22 yaşına kadar kimseyle çıkmamıştım..teklif edenler oldu ben beğenmedim..beğendiklerime utangaçlığımdan dolayı yaklaşamadım..yani sonuç itibariyle bi şekilde olmadı işte kısmet değilmiş..ve bi gün canıma tak dedi tuhaf olcak ama her işte bi hayır vardır demek lazım:) dedimki ilk çıkma teklif edenle çıkcam eşimle tanıştık...iyikide onu beklemişim valla şu an hiç pişman değilim..herkesin bi beklediği vardır canını sıkma birisiyle çıkmak içinde kendini zorlama gençliğinin tadını çıkar canım bu zamanlar bi daha gelmiyo

canım sen kalbinin sesini dinle içinden nasıl geliyosa öyle davran..bazı arkadaşlar biraz üstüne gelmiş sanırım seni anlayabiliyorum benimde bi zamanlar kafama takılıyodu..sen kalbinin sesini dinle o seni asla yanıltmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…