18 yıl önce yaşanmış çocuk istismarı

Sizde böyle olmuş veya genelde böyle bir şey olmuş diye söylenenler yüzünden insanlar açılamıyor zaten.
Şunu da şu forumda ilk defa yazıyorum ama bende yakın akraba tarafından suistimal edildim yıllarca sustum ama o kişinin yeğenleri olunca aynısını yaşamasınlar diye söyledim.
Yıllar geçtiği için hukuki bir şey yapılamadı belki ama aileden dışlandı o çocuklardan uzaklaştırıldı bu kişi.
Bir kişi kurtarsak kârdır.
Kimse susuyor diye bu kişilere kızamaz ama bilerek de sindirmek çok yanlış.
Bunu okuyunca çok üzüldüm Absolut. Forumda aklını sevdiğim üyelerden birisin, şimdi şu cesur duruşunu görünce bir de hayran kaldım. Sevgilerimi gönderiyorum sana.

Rabbim korusun ya! Şikayet edilmeli sonuç ne olursa olsun.

Bu arada şunu da söylemek istiyorum. Allah her günahı affedebiliyor. Şirk dahil. Ancak Kul hakkını Allah affetmiyor. O kuluna soracak. Sana böyle böyle yaptı. Affediyor musun diye. Kul hayır derse o kulunun içi soğuyana kadar , Rabbim o çekti cezasını, yeter diyene kadar ceza çekecek suçlu olan taraf. Ben böyle biliyorum.

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Şahitlik delil değil mi? Konu sahibi olayı biliyor şahitlik yapabilir

o yaşta bir çocuga tecavuz edilse o cocuk oturamaz bile ailesi hicmi anlamamis ?

18 yıl diyorsunuz adam belkide o zaman cahildi yaptığını onaylamıyorum ama neden bu kadar beklendi nasıl ispat edilecek belki o olaydan sonra pişman oldu düzeldi dinine bağlandı neden 18 yıl sonra ?? Boştan yere yormayin ispat yok delil yok olan size olur mahkeme mahkeme diycem ama delil yetersizliginden davada açılmaz
Sizin evladınıza tecavüz edildiğinde 'aman evladım pişman olmuştur/olacaktır hem delil yok ispat yok mahkeme açılmaz boşa yormayalım kendimizi' diyerek tecavüzcüyü alenen aklamaya çalışıp savunabilirsiniz ama biz hem sizin evladınızı,hemde bu konudaki mağdur kuzeni koruruz! Tecavüzcüyü değil! Haddinizi bilin artık,resmen tecavüzcüyü savunuyorsunuz.

Pişman olan insan dine sarılmaz gider suçunu ititraf eder cezasını çeker. Faceden dini mesajla olmaz pişmanlık.
EMSAL KARARLARa BAKILARAK şikayetçi olun.

Bunu okuyunca çok üzüldüm Absolut. Forumda aklını sevdiğim üyelerden birisin, şimdi şu cesur duruşunu görünce bir de hayran kaldım. Sevgilerimi gönderiyorum sana.
Teşekkür ederim 😇
Konuşmasını pek sevmediğim bir konu. Zaten yanlış yazmışım istismar yerine suistimal yazmışım 😑

Teşekkür ederim 😇
Konuşmasını pek sevmediğim bir konu. Zaten yanlış yazmışım istismar yerine suistimal yazmışım 😑
Anlamıştım. Ben de deşmek istemem böyle konuları, kişi kendi anlatmak istemedikçe. Az insanın yaptığı şeyi yapıp deşifre etmişsin o pisliği, kim bilir kimlerin canını yakardı daha... Neyse. :KK200:

O pisliğe bunu itiraf ettirmenin bir yolu yok mu?
18 yıldır hiç görüşmediler muhtemelen.
Ne bileyim bir mesajla filan bir şekilde itiraf ettirilemez mi acaba?

Arkadaşlar cahildik deyip her haltı sapıklığı yapıp sonradan dinine bağlanınca oluyormuş
Bütün haltları yiyip hacca gidince günahların sıfırlandığını zannetmek gibi

Back
X