- 26 Ağustos 2021
- 43
- 8
- 1
- Konu Sahibi emosumveys
-
18 ekimne zamandı bat
Benm de 1hafta varBelki psikolojiktir bende de kasık ağrısı var sol tarafta ama işte 7 gün var daha
Benm her adetten 1hafta önce başlar ama bu ay yok. Ama hamile olsam yine ağrıması lazım kafam karıştı bu konudakızlar benim göğüslerim çok sızlıyor aynı durumu yaşayan var mı?Bat 19 ekim
Adaçayı falan içtim dediniz ya doğum yaptınız mı zararlı falan diolar ya ondan sordumregl sancısı gelıyor ara ara benım ılk hamılelıgımde de regl sancısı cekmıstım bırturlu olamamıstım kekık adacayı felan ıcmıstım olmadım sonra ogrendım kı hamıleymısım belkı buda boyle olur
Belli olmuyor cnm her gebe kalanın göğüsleri ağrımıyorBenm her adetten 1hafta önce başlar ama bu ay yok. Ama hamile olsam yine ağrıması lazım kafam karıştı bu konuda
Bat 24BAT 24 ekim. Var mı başka 23-24 ekim ?
Ama çok erkenDayanamadım bugün test yaptım erkenden negatif
Ya bazı kadınlarda reglden 5-10gün önce belirti vermiş. Bende hiçbir belirti yok. Bu 10 gün nasıl geçicek yaaAma çok erken
Valla beklemek zor kuzum biliyorum bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun var var belirtiler ama yumurtlama belirtisi diyorum gebelik demiyorum hüsran olunca çok üzülmeyeyim diyeYa bazı kadınlarda reglden 5-10gün önce belirti vermiş. Bende hiçbir belirti yok. Bu 10 gün nasıl geçicek yaa
Ayy bende belirti görsemde heyecanlansam keşke. O heyecanı bile yetiyorValla beklemek zor kuzum biliyorum bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun var var belirtiler ama yumurtlama belirtisi diyorum gebelik demiyorum hüsran olunca çok üzülmeyeyim diye
Valla canım çatlamadan sonra göğüs hasasiyeti dolgunluk kasıklar da ara ara batmalar bel ağrıları böyle ama ben adete yoruyorum üzülmeyeyim diyeAyy bende belirti görsemde heyecanlansam keşke. O heyecanı bile yetiyorHadi bu ay olur inşallah 9 gün kaldı
Gerçekten süreç çok yıpratıcı inşallah bir an önce göbüşlere gelir mucizelerAyy bende belirti görsemde heyecanlansam keşke. O heyecanı bile yetiyorHadi bu ay olur inşallah 9 gün kaldı
ılk hamılelılkte hamıle oldugumu bılmıyordum adet sancısı zannettım bitki cayı ıctmiştim günündede adet olmayınca test yaptım ozamn hamıle oldugumu ögrendımAdaçayı falan içtim dediniz ya doğum yaptınız mı zararlı falan diolar ya ondan sordum
Allahım inşallahhh.Gerçekten süreç çok yıpratıcı inşallah bir an önce göbüşlere gelir mucizeler
Günaydın canımmm hayırlı cumalar umarım mucizene kavuştursun bir an önceAllahım inşallahhh.
Rüyamda hamileydim yalnız başıma doğuruyordum çok kötüydü
Günaydınnn bu arada
Aminn hayırlı cumalar canım benim. Aynı anda verelim güzel haberi inşallahGünaydın canımmm hayırlı cumalar umarım mucizene kavuştursun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?