19 20 21 22 23 24 BAT TOPLAAAN, kimlerin Bebişlerrrr geliyoooo

Adaçayı falan içtim dediniz ya doğum yaptınız mı zararlı falan diolar ya ondan sordum

Kızlar benm bata 6-7 gün var. Arada bi ateş basıyor sizce bu belirti mi ya adet belirtisi olarak 1haftaönceden göğüs ağrısı olur bende bu ay o da yok. Off beklemek çok zor

Ya bazı kadınlarda reglden 5-10gün önce belirti vermiş. Bende hiçbir belirti yok. Bu 10 gün nasıl geçicek yaa
Valla beklemek zor kuzum biliyorum bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun var var belirtiler ama yumurtlama belirtisi diyorum gebelik demiyorum hüsran olunca çok üzülmeyeyim diye

Valla beklemek zor kuzum biliyorum bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun var var belirtiler ama yumurtlama belirtisi diyorum gebelik demiyorum hüsran olunca çok üzülmeyeyim diye
Ayy bende belirti görsemde heyecanlansam keşke. O heyecanı bile yetiyor Hadi bu ay olur inşallah 9 gün kaldı

Ayy bende belirti görsemde heyecanlansam keşke. O heyecanı bile yetiyor Hadi bu ay olur inşallah 9 gün kaldı
Valla canım çatlamadan sonra göğüs hasasiyeti dolgunluk kasıklar da ara ara batmalar bel ağrıları böyle ama ben adete yoruyorum üzülmeyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…