• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Senin ne zaman olmustu canim ben hic yerleseme lekesi filan da yasamadim bugun agir vs de kaldirmadim aniden boyle olunca korktum acikcasi umarim sıkıntı olmaz
İlk değerimi öğrendiğimin ertesi günü sabah olmuştu dedim kesin olmadı korktum bi hafta peçete ye sildikçe çok az geldi doktor geçen baktı kanama alanın yok dedi ya porgestan yada kan sulandırıcı yapmıştır dedi

Kızlar sabah 6:30 da idrara bir kalktım bir kanama o kadar kötüyüm ki 2 tane doktor gezdim ikiside sürekli yatmam gerektiğini söylediler bebek ultrasonla göründü ama etrafı kanama var dedi doktor yaşadığım şehirdeki bebek sağlıklıda veya sağlıksız diyemeyiz dedi Progestan iğne günde x4 artı Progestan hem fitil hem hap olanı yazdı ama bende kanama olduğu için hap olarak içicem dualarınıza ihtiyacım var

Kızlar sabah 6:30 da idrara bir kalktım bir kanama o kadar kötüyüm ki 2 tane doktor gezdim ikiside sürekli yatmam gerektiğini söylediler bebek ultrasonla göründü ama etrafı kanama var dedi doktor yaşadığım şehirdeki bebek sağlıklıda veya sağlıksız diyemeyiz dedi Progestan iğne günde x4 artı Progestan hem fitil hem hap olanı yazdı ama bende kanama olduğu için hap olarak içicem dualarınıza ihtiyacım var
Miniğin güçlü bence o direnecek sende dayan lütfen kötü düşünme bol bol meryem suresi inşirah suresi dinle

Back
X