19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

10+2 canım inşallah izniyle düElcsk yattığın yerden kalkma bende şimdi idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah 🙏🏻 bugün Bendende idrar kültürü istedi. Bakteri çıkmış idrarda ama kültür sonucu geç çıkacak sanırım

İlaç verdiler mi canım
Valla verdi canım toz birtane Monurol diye bir toz suya karıştırıp içicem 8 tane doktora sorduktan sonra içmekte emin oldum bu akşam içicem 3 gün sonra sonuca göre antibiyotik e başlanacak

Valla verdi canım toz birtane Monurol diye bir toz suya karıştırıp içicem 8 tane doktora sorduktan sonra içmekte emin oldum bu akşam içicem 3 gün sonra sonuca göre antibiyotik e başlanacak
Ah canım ah valla insan emin olamıyor ki. Hep bi tereddütteyiz

Kızlar bisey sormak istiyorum benim 9. 10. Ve 11. Haftaya girdiğimde ilk kahverengi damla şeklinde sonra sarıya benzer baya açık renkte lekelenmem oluyor 2 gün sürüyor ama çok değil biraz yani doktor kanama alani yok dedi her defasında ve şuan progestan iğne ve fitil kullandığım için ekstra birsey vermiyorlar. Lekelenme olunca progestan harici bisey verıyorlar mı? Normalde 12. Haftada progestanları bırakacağım söylenmişti bu durumda biraz daha devam ederim gibi geliyor salı kontrolüm var soracağım.

Hanımlar iki embriyo transfer edildi 5 gün.
12 gün 610
14 gün 640 çıktı
Böyle durumda yaşayan var mı tecrübesi olan yazabilir mi pazar tekrar kan vereceğim

Kızlar 10. Haftada olup alt karında ağrısı olan var mı 🥺 şiddetli değil ama geçmiyor da

Kızlar 10. Haftada olup alt karında ağrısı olan var mı 🥺 şiddetli değil ama geçmiyor da
Benimde hafiften hep vardı 10. Haftanın sonunda geçmişti bugün hafiften yine var

Benim bu kadar yoktu ya korkutuyor beni. Şiddetli falan değil ama ağrıyor
Lekelenmen falan yoksa korkma canım için rahat etsin istiyorsan muayene olabilirsin. Rahim büyüdüğü için hafif ağrı olabilir diyorlar. Enfeksiyon için tahlil yaptılar mı benim önceki tahlilde hafif çıkmıştı ilaca gerek yok dedi 1 ay sonra yani bu haftaki tahlilde biraz yükselmiş çıktı sonuçları göstericem ne diyecek acaba

Lekelenmen falan yoksa korkma canım için rahat etsin istiyorsan muayene olabilirsin. Rahim büyüdüğü için hafif ağrı olabilir diyorlar. Enfeksiyon için tahlil yaptılar mı benim önceki tahlilde hafif çıkmıştı ilaca gerek yok dedi 1 ay sonra yani bu haftaki tahlilde biraz yükselmiş çıktı sonuçları göstericem ne diyecek acaba
Çok şükür lekelenme ve enfeksiyon yok yeni tahlil yaptım. Akıntı falan da yok
Ağrı rahatsız edici ama siddetli dikkat çekici bir ağrı değil. İnşallah sorun yoktur. Teşekkür ederim cevabın için 🥰

Çok şükür lekelenme ve enfeksiyon yok yeni tahlil yaptım. Akıntı falan da yok
Ağrı rahatsız edici ama siddetli dikkat çekici bir ağrı değil. İnşallah sorun yoktur. Teşekkür ederim cevabın için 🥰
Rica ederim 🥰 burda elimizden geldiği kadar birbirimize destek oluyoruz Rabbim hep güzel şeyler yaşatsın sorunsuz stressiz. Benimde yeni haftaya girdiğimde lekelenmem oluyor msjim üstte kaldı kimse bisey yazmadı

Rica ederim 🥰 burda elimizden geldiği kadar birbirimize destek oluyoruz Rabbim hep güzel şeyler yaşatsın sorunsuz stressiz. Benimde yeni haftaya girdiğimde lekelenmem oluyor msjim üstte kaldı kimse bisey yazmadı
Teşekkür ederim 🌸
Yaa görmedim ben de, doktora danistin mi bunu hiç

Teşekkür ederim 🌸
Yaa görmedim ben de, doktora danistin mi bunu hiç
Enfeksiyon olsa niye düzenli olarak her hafta 2 gün olsun başka birsey olsa kanama alani yok defalarca muayene oldum sıkıntı görünmüyor şaşırdım artık

Enfeksiyon olsa niye düzenli olarak her hafta 2 gün olsun başka birsey olsa kanama alani yok defalarca muayene oldum sıkıntı görünmüyor şaşırdım artık
Çok şükür ki sorun yok diyelim en azından. Geçer kanama inşallah. Çok insanın başına geliyor çogunun da hamileliği sağlıklı sonuçlanıyor. Sen yine de takibi elden bırakma Allah korusun. Tecrübesi olan arkadaşlar görüp cevaplar umarım 😇

Back
X