Siz bir türk kadını olamassınız
Bu türk kadınlığına aykırıı
hiç bişey yapamıyorsam telefonda onu rezil ederdim madem arkadaşı hanfendi evimize gelsin evimizde ağırlayalım ayrıca arkadaşından öğrenmiş olman seni daha da sinirlendirmesi gerkiyordu çünkü gizli yapılan bi iş bu.. kusura bakma ama 50 senelik evli bi insan bile bunu kabul etmez senin konunu okuduktan sonra nişanlımı arayıp yokladım benim bile aklıma soru işareti geliyorsa senin şuan tepkisiz kalman şaşırtıcı.. aldatıyo veya aldatmıyor onu bilemeyiz gerçekten arkadaşta olabiir ama neden senin kafanda soru işareti bırakacak şekilde buluşuyor ki neden saklıyor?? ayyy telefonunu bilsem kocanın varya neyse sakinimm sakin..
Allah kahretsin hadi bu konu doğruysa ya..
Sizce doğru olma ihtimali kaç kızlar
Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.
Adamın arkadaşından mı öğrenmiş olayı..
öyle yazmıştı arkadaşı söyledi bana diye
yapacağın tek şey yerini bilmiyosan ara hemen kocanı azına geleni söle hemen eve geliyosun 15 dk içinde ecde olmassan ben gidiyorum de bak nasıl hemen evde bitiyo ( gelmiyosa zaten hayır yoktur) sonra da bunu burnundan getir msjları okudum demeye korkuyosan da bi tanıdık seni kadınla görmüş de
Erkek arkadaşıyla buluşucakmış ya..
Anaamm esen gücendi kovdum diye
alooo esen şaka yaptım gıızzzz gelsene
yada gelme kal orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?