19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

Adamın arkadaşından mı öğrenmiş olayı..

ne saçma ya 19 günlük evli olan biri nasıl başka kadına gider hem önceden biliyodun ki ewlendin hiç inandırıcı değil böyle bir durum olsa şuan birşeyler yapardın ineternette forumda gezinmek yeriine. bana hiiiiiiiiiç inandırıcı gelmedi nedense

Nden telefonla arayıp rezil etmiyorsn madem hala ne diyoo
hadi yerlerini bilmiyorsun onu anladıkkk

Son düzenleme:
Kötü yorumlar yapmayın ama kadın seviyo kocasını napcan katlancan mecbuuuurrr

Kocanı eve bağlamak için çocukta yaparsın sen şimdi her "akıllı " kadının aklına gelen en parlak fikirdir ya bu!!

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

yapacağın tek şey yerini bilmiyosan ara hemen kocanı azına geleni söle hemen eve geliyosun 15 dk içinde ecde olmassan ben gidiyorum de bak nasıl hemen evde bitiyo ( gelmiyosa zaten hayır yoktur) sonra da bunu burnundan getir msjları okudum demeye korkuyosan da bi tanıdık seni kadınla görmüş de

Konu miyadını doldurucak yorumlar pek sıklığını kaybetti ama nedense hala 61 kişi konuda 30 ziyaretçi:44: :44: :44::44:

öyle yazmıştı arkadaşı söyledi bana diye

Erkek arkadaşıyla buluşucakmış ya..
Anaamm esen gücendi kovdum diye
alooo esen şaka yaptım gıızzzz gelsene
yada gelme kal orda

niye yalan söylesin ki okudum tabi dicek kocam değil misin sende benimkini oku benim saklım yok ama senin varmış!!!!!

Şaka yapıyorsun, çakma üyelik gibi konu dışı mesajlar, çocuk yaparsın gibi alaycı yorumlar...
Bende size şaka yapacağım azzzzz sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…