19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

Ben de ona kızıyorum. Kadına ayar vereceğine kocasına versin; boşanır boşanmaz o bizi ilgilendirmez ama dizini kırıp evinde oturacak olan er kişi.

ağzınaa sağlıkk

o kadar rahat yazıyorsunuz ki size buradan "yok canım onlar arkadaş abartmayın" diyesim geliyor.. sizi evde bırakıp giden kocanız arkadaşım, kadın ayarttı ise kocanız da ayarmasaydı..

Buluştuklarına göre daha dün tanışmadılar
Sizle sözlü ve nişanlıyken de ilişkileri varmış yani ne diye senle evlenmiş peki
Ne olursa olsun beni bırakmaz
Netteki kadında zaten evli, durumu eşitlemek için mi

bak şimdi bu söylediğimi uygula çok işine yarayacak

3nüz takılın.tam olgun kadın davranışı bu söylediğim

teklif et bakalım ne yapacak.

çok ciddiyim

geniş olmak böyle bi şeyse ben almıyım...

Aynı şeyi yazacaktım çek , aklın yolu bir:))
Durumu eşitlemek için evlenmiş olabilir
Yeni bir ilişki olduğunı sanmam

senin şu an çoktan o yazışmaların çıktısını alıp bir avukatın ofisinde boşanma dilekçeni yazdırıyor olman gerekmiyor muydu ?

Son düzenleme:
Bazı şeyler hiç olmasın istiyoruz. Ama oluyo. Ee şimdi bu adam aldattı ya seni ki bence eski bi dava yeni değil( Kadın kalkıp gelecek kadar riske girmeye deger gördüğüne göre eşini), senin yapman gereken bu adamı kazanmak mı? kaybetmek mi? Bu adam kazanmaya deger mi? Yoksa seni kaybetmeyi mi hakediyor?

Canım elinde deliler varken o kadının da eşinin de hayatını kaydır derim.
Dönse ne olacak 19 günlük taze gelini bırakan 19 yıl sonra kapının önüne koyar seni.
Haddim değil demek ama Aklını başına al sağlıklı düşünemiyorsun- hemen kadının adını soyadını vs öğren,görüşmeleri çıkart eşinin eşyalarını kapının önüne koy ve dava aç.

kadın kocanı ayarttı öyle mi? kocan nerdeydi bu sırada arkadaşım, şuurunu mu kaybetmişti, önce eşini suçla kadını değil. 19 günlük evliyim bana bunu yaptı diyosun, baştan ipleri eline vermeyeyim diyosun sanki kocam arkdaslaryla dışarı cıktı baştan buna bi dur diyim gibi bi konuda konuşuyoruz. göz göre göre aldatmış adam seni hem de 19 günlükken, bence buna soğukkanlı yaklaşmak böyle olmaz susarak, al eşini karşına hesap sor. sabretcem diye pasif kalmanın anlamı yok

kocan nette bi kadınla yazışıyo şuan buluştular sen de oturdun kk kadınlarına yazıyosun, e böyle kadını kim sevmez

keşke kocam da beni böyle sevse, kıskandım aşkınızı

adam masum tabi e anlamış adam aldatsa bile evde oturup kuzu kuzu onu bekleyen bir kadın olacağını...napsın fırsatı değerlendirmiş...

şaka bir yana arkadaşım özgüven sorunu u var karşısına çıkıp hesap soramıyorsun...adam seni zoraki mi aldı ki böyle susup oturuyorsun bu yaptığın olgunluktan çok rahatlık bence ...daha 19 günlük evlisin yahuuu hayır bugün bunu yapan yarın metresine açar ev oturtur sende buraya konu açarsın kadından çocuğu oldu ikisindende nasıl kopartırım diye....!!!ayyyy sinirlendim ya kusura bakma arkadaşım...

Neyi kazanacaksın be güzelim
Bu bilete amorti bile çıkmaz.
Delillerini topla boşan gitsin
19 günde aldatandan daha ne hayır gelir insana

adam sizi daha 19 günde aldatıyor sizse msjlarına baktığımı görür kızar diye

bişey de söyleyemeyip kocanızı kendinize bağlamaya çalışıyosunuz.

kusura bakmayın da bu hareket bi kadına yakışmıyor..

Ben kocami korumuorum ki. Ona anlam veremiorum kiziorumda. Ama sabirliyim. O izmirden kalkti geldi. Acaba evli iken evli adami ayartti bu onun yanina kalmaz. Ben dua ediorum. Simdi gitsem nereye gidicem bilmedigim yer.

ilk konu acaba fake olabilir mi?

eğer değilse çok sakin yorumları mı okuyorsun?...

Ben kocami korumuorum ki. Ona anlam veremiorum kiziorumda. Ama sabirliyim. O izmirden kalkti geldi. Acaba evli iken evli adami ayartti bu onun yanina kalmaz. Ben dua ediorum. Simdi gitsem nereye gidicem bilmedigim yer.

E seninki de evinden kalkıp gitti. Aynı sey. Kocanın da yanına kalmasın diye dua edebilecek misin?

bilse gidecek haa bilmediğinden hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…