Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin..eşin normalde böyle bişeyi yapabilecek birimiydi peki ,yada hiç belli etmedimi bi günde olmamıştır belki son zamanlarda değişiklikler falan olmadımı..ya o karnındaki kendisinin bebeği ne demekmiş soğudum sen özgürsün ben özgürüm ne demek bi halt yicek ben dediydimin açıklaması bu sende deseydin şimdi hamileyim özgürlük hakkımı doğumdan sonra kullanırım diye ayy sinir oldum parçalayasım geldi ne yalan söyliyimm...canım benim sen sakin ol ..bebişini düşün bişiyler ortaya çıkacaktır neyi gizleyebilirki
nasıl yani ya?!
şu an şoktayım. bu adam ne yapmaya çalışıyor?
hamile bir insna yapılır mı bu be?![/QUOTE
dünden beri kafam öyle bir durduki ne yapıcağimi bilemiyorum lütfen akıl verin işin içinden çikamıyorum acaba başka birimi var benim ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı şimdiki hamileliğimde doktor ilişkiyi yasakladı ilk 3 ay sonra ben korktum yine kaçındım 10 gün önce eşimi kırmıyım diye ilişkiye girdim ama sonradan kahve rengi akıntım oldu çok korktum bebğime bişey oldu diye hemen doktora gittim çok şükür bişey olmamiş ama ilişkiyi yasakladı. sırf bu yüzden benden uzaklaşıcak değilya sonuçta karnımdaki canı düşünmek zorundayız kendi keyfimizi deil. bu yüzdenmi diyorum ama değildir 3 gün öncesine kadarda karnımı seviyordu ultrason resmine göğsüne basıp yatıyordu birden bire nolmuş olabilir? onu kırıcak en ufak bir harekette bulunmadım. tek açıklaması soğudum dedi napıyım nasıl yol çiziyim kendime?
hemen hemen ailesi ile konuşmalısın ve de kendi ailenle.. bak arkadaşım, bu durumu kendin çözemezsin, bebeğin var çok hırpalanırsın Allah yardımcın olsun.
ama kesinlikle hemen konuş vakit kaybetme.
o eşinin bu yaptığının altında başka bir şey var diyeyim sana. kendi özgür olmak istemiş, sana da bu yüzden özgürlük bağışlamış. hamilesin canım benim, kırban olayım bebeğini üzme. eşine de söyle hamileliğinin ciddiyetine varmamış anlaşılan..
aklımdan şu anda geçen tek mantıklı fikir bu dedikleri derhal ailesine bildirilmeli.. senin ve onun ailesinden büyükler bir araya gelip onu da ortalarına alıp bu işi çözmeliler... o kadar kolay değil onun kastettiği o "özgürlük"
aile işin içinde olabilir mi? bu davranış değşikliği çok mantıksız? çok tuhaf?
eşinle detaylı konuş bu akşam, nedenini güzelce anlatmasını iste. ona göre bir yöntem geliştir bari. bu hal çok muallakta belirsiz anlamsız. ve çok üzüldüm kendim yaşamış gibi. ):
hayır ailesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum onlar tatilde antalyada hem eşimlede sık görüşmüyorlar. konuşmak için benim çaba sarfetmem beni küçük düşürmezmi soğudum bitti bişey söyleme dedi dün. ne diycem yine aynı şeylerı söylerse. zaten canım yanıyor kendimi o kadar hakaretlenmiş gibi hissediyorumki...
konu "bir derdim var" a taşınıtsa daha çok arkadaş bu konuyu fark edip yardım edebilir belki....
sen neyden şüpheleniyorsun? sence bu durumun altında yatan ne var? neden eşin böyle oldu?
konuşmadan ne sen bi sonuca varabilirsin ne biz hiç tanımadığımız bir hayat hakkında kolay yorum yapabiliriz..yani kilit nokta sensin canım al karşına konuşşş öyle kestirip atmak varmıymışşher ailede olduğu gibi kavgalarımız olurdu ama hiç bi zaman bu tur konuşmazdı zaten 14 aylık evliyiz... bende neye uğradiğmi şaşırdım şimdi ne yapmalıyım konuşmak için direnmiyorum ağzımdan tek laf çikmadi ne diyeceğimide bilemiyorumki ama canım çok yanıyor...
merhaba,esiniz bigun ultrason resimlerini bagrina basarak uyuyup sonrasinda pat diye senden sogudum diyorsa bunalimda olabilir..bazi erkekler hamilelik sirasinda ve sonrasinda ciddi depresyon gecirebiliyorlar diye okumustum.
mumkun mu ailenizi ziyarete gitmeniz?hem sizin icin degisiklik olur hemde belki esiniz biraz yanliz kalirsa kafasini toplar.oyle ben annemin evine gidiyorum diyip cikip gitmek degil kastim,hic esinizle tartismadan sadece bikac gunlugune evden uzaklasmak istediginizi soyleyin.
bende hamileyim,esim bebegimizi benden cok istedi,ben erteledikce o kiziyordu.bu kadar istemesine ragmen ilk baslarda hamileligimi kabullenememisti,dengesiz hareketler sergiledigi de oldu.sonra aslinda ciddi ciddi bunalimda oldugunu farkettim,sebebi belki alacagi sorumlulugun farkina varmaya baslamasiydi belki de kendini 2. plana atilmis hissetti bilmiyorum ama zamanla atlatti cok sukur
nacizane tavsiyem ustune cok varmayin derim.oyle bir utanicaktir ki yaptiklarindan...mekan degistirin,suan icin dediklerinin ustunde cok durmayin bu sizi sadece uzer,bebeginizi yorar.yeri gelicektir elbet o zaman bugunlerde yaptiklarinin sizi ne kadar uzdugunu soylersiniz ama suanda karsinda istediginiz kadar sizlanin konusmaya calisin belli ki esiniz kendi kabuguna cekilmeye calisiyor,bu yuzden suanda sorgulama derdini anlamaya calisma gibi yontemler bence ustunde pek yaramaz.ozgurum ozgursun diye cok cok afedersiniz sacmalamis,bu laf bile aslinda acik acik bunalimda oldugunu gosteriyor bence.
yazdiklarimi sanki aman alttan al otur erkektir gibi algilamayin..sadece baba adaylari ne bizim gibi bebeklerinin hareketlerini heran hissediyor ne de vucutlari oyle guzel hormonlar salgilayip onlari babaliga hazirliyor..disardan izleyici gibiler,bu yuzden kimi zaman gaddarca konusanlari oluyor.belki hamileliginiz oncesindeki tartismalarinizda daha keskin seyler bile soylenmis olabilir ama hakli olarak hamilelikte insanin bunyesi kaldiramiyor boyle seyleri kolay kolay.ama guclu olmak zorundasiniz,suanda bedeninizde iki kalp birden atiyoryormayin kendinizi,temcit pilavi gibi olcak ama hir gure firsat vermeden bikac gunlugune de olsa mekan degistirmeye calisin..
suanda bedeninizde bi can olusuyor,o minigin hayata tutunmasina yardimci olmak icin Allah sizi secti.butun kalbimle inaniyorum ki binlerce melek bu mucizenin meydana gelmesi icin etrafinizda donuyor..bol bol dua edin,hamilenin duasi kabul olur derler.
sevgiyle kalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?