Kızlarrrr kevserımın teyzelerı mujdemı isterim kızım doğdu çok şükür sağ salim kucağima aldım o kadar mutluyumki o kadar güzel duygumuşki allah isteyen herkese nasip etsin... Ilk göz göze geldiğimde yaşadıklarım bir anda silindi... Dualarını eksik etmeyen kardeşlerım hepinize çok teşekkür ederım....
her ailede olduğu gibi kavgalarımız olurdu ama hiç bi zaman bu tur konuşmazdı zaten 14 aylık evliyiz... bende neye uğradiğmi şaşırdım şimdi ne yapmalıyım konuşmak için direnmiyorum ağzımdan tek laf çikmadi ne diyeceğimide bilemiyorumki ama canım çok yanıyor...
Kızlar Kevserımın teyzelerı kızımla uğraşmaktan bayadır yazamıyorum biz çok şükür iyiyiz 3 aylık olduk herşey çok güzel öncelıkle ALLAHIM ama sizin dualarnızında sayesınde... hayatım o kadar şenlendıkı kızımın doğmasıyla... Trkiyede avukat tanıdığım vardı ona burdan vekalet gönderım boşanma davası açıyorum İNŞALLAH zorluk çıkarmazda tek çelsede biter... hepinizi çok çok öpüyorum ara sıra aklınıza geldiğimizde lütfen dualarınızda eksik etmeyın
Rabbim neylerse güzel eyler, her şerde vardır bir hayr dedikleri bu olsa gerek, inşallah rabbim gönlünden geçenleri hakkına hayırlı eyleyip versin inşallahçok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...
Düzeliiir düzelir korkma, neler geçmiyor ki hayatta... Şuan bir hata da eminim kendisi, sende ona nerden geliyorsun, nereye gidiyorsun, neden geç kaldın vs sorma die göz dağı vermiş... Zamanla pişman olacak söylediğinden, bi anda da gelip özür dileyecek senden..kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
Merhaba yıllar geçmesine rağmen hikayenizi merakla okudum şimdi bende hamileyim çok üzüldüm yaşadıklarınıza Kevser şimdi büyümüştür bile nasılsınız durumunuz nasıl ayrılabildiniz mi o adamdan çok merak ettim yazma ihtiyacı hissettim inşallah görürsünüzKızlar Kevserımın teyzelerı kızımla uğraşmaktan bayadır yazamıyorum biz çok şükür iyiyiz 3 aylık olduk herşey çok güzel öncelıkle ALLAHIM ama sizin dualarnızında sayesınde... hayatım o kadar şenlendıkı kızımın doğmasıyla... Trkiyede avukat tanıdığım vardı ona burdan vekalet gönderım boşanma davası açıyorum İNŞALLAH zorluk çıkarmazda tek çelsede biter... hepinizi çok çok öpüyorum ara sıra aklınıza geldiğimizde lütfen dualarınızda eksik etmeyın
Sakın boşanma ben evliliğim ilk bir yılı kültür ve karakter çatışması yaşadım tabiki arada sevgi vardı ama anlaşmakta çok mühim! Kişilerin birbirlerini anlaması da! Çok kacgalarımız oldu ben bir sabah eşimden soğumuş vaziyette uyandım şuan okuyanlara komik ya da gerçek gelmeyebilir ama bizzat yaşadım. Yaşadığım gerginlikler beni o kadar yormuş ki ben buna sendrom diyorum. Resmen kocamın göbeği bile gözüme batar olmuştu duygularım bi gecede yok olmuştu sanki çok ağladım allahım ben ne yapıcam şimdi diye kafam çok karışıktı bomboştum eşime karşı doktora gittim durumu anlattım bir anda bütün hislerim kayboldu dedm aptal bi doktordu iyi bi psikolağa gidememiştimmo an aptal aptal dinledi gülümsedi ben ilaç istedim çünkü sağlıklı düşünmediğimin farkındaydım ihtiyacım olmadığını söyledi ben zoraki haff dozlu rahatlatcak bir şey yazın bari dedim zorla yazdrdım haff bişiydi zaten birkaö gün içtim.Ben kendimi tanıyorum çünkü evi filan ayırmak istedim o süreçte bildiğin sevmediğimi hissediyordum o zamanlar eşimi.daha evliliğimin ilk ayları oluyo bu olay. Neyse eşim hep yanımda oldu ben ittikçe o geldi yani anlamaya çalıştı beni ona da nasıl hissettiğimi anlattım çünkü. Gurur yapıp beni istemeyeni ben de istemm dese cahil bi adam olsa çoktan boşanmıştık.bir hafta sonra eski halime döndüm şaka gibi her şey normalleşmişti. Demem o ki insanlar stres altındayken bazen bu tip sendromlar yaşayabiliyorlar aman sabır et onunla konuşmaya anlamaya çalış. Ben ilk baba olcak birçok erkekte bu tip hikayeler duydum anlamaya çalış sakın gurur yapıp fevri davranma.kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
Konu sahibi üye son durumu paylaşmamış barışmıştır muhtemelenMerhaba canım dünden beri okuyup bitirmeye çalışıyorum cok üzüldüm yaşadıkların hic kolay seyler degil Allah peygamber sabrı vermiş. Nihayet sonu güzeli geldi çoktan sevindim bebişin hayırlı olsun bende 19 haftalik hamileyim. Bayadir yazılmamış cok merak ediyorum nedir son durumların yıllar olmuş?
Ben zannetmiyorum barisacagini onca olaydan sonraKonu sahibi üye son durumu paylaşmamış barışmıştır muhtemelen
2014 de son girişi.
Ben öğretmen bir kadının eşim boğazımı sıktı beni öldürmeye çalıştı sürekli şiddet var deyip boşanma davası sürerken barıştığını gördüm.Ben zannetmiyorum barisacagini onca olaydan sonra
Aynen yeni konu değil ama gerçekten insanın okuyunca ağzı açık kalıyorbizde yeni konu sanıp yorum yapıyoryuz:)
Tabiki olabilir barışadabilir ayrıladabilir bu benim şahsi fikrim illa o barıştı diye bu kardeşimizde barışmıştır diye bir şartı yok.Ben öğretmen bir kadının eşim boğazımı sıktı beni öldürmeye çalıştı sürekli şiddet var deyip boşanma davası sürerken barıştığını gördüm.
Beni etkiledi ve en son ne olduğunu merak ettim bosanabildi mi boşanamadı diye cvp verirse sormak istedim siz yazmayabilirsinizbizde yeni konu sanıp yorum yapıyoryuz:)
Sorun da orda zaten. Son görülmesine bakarsanız 2014 ten beri giriş yapmamış, nasıl cevap verebilir?Beni etkiledi ve en son ne olduğunu merak ettim bosanabildi mi boşanamadı diye cvp verirse sormak istedim siz yazmayabilirsiniz
Benim de şahsi fikrimdi.Tabiki olabilir barışadabilir ayrıladabilir bu benim şahsi fikrim illa o barıştı diye bu kardeşimizde barışmıştır diye bir şartı yok.
Pardon ya yeniyim ya ben onu akıl edemedim gerçekten .Sorun da orda zaten. Son görülmesine bakarsanız 2014 ten beri giriş yapmamış, nasıl cevap verebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?