19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

ALLAH razı olsun dualarınızı eksik etmeyın.... 21 haftalık olmuş bebeğim aldırmaktan söz ediyorya vahşi cani içimde hareket ediyor kalbi atıyor yaşamak istiyor ALLAH can vermiş sen kim oluyosunda onun yaşam hakkını elınden alıcaksın bide kendı kanın ya arkadaşı olmasaydı karnıma yumruk atıcaktı düşünebiliyormusun? bebeğimi sağ salım kucağıma almayı ALLAHIM bana nasip etsın tırnağını bile göstermiycem... karnımdaki sancımla iki büklüm olmuşum gurbetteyım bir yakınım yok bu haldeyken bana bunları yapan biri benim aynı yastığı paylaştığım adam olamaz...

canım,çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun!iyi etmişsin annene haber vermekle.her şerde bir hayır var diyorlar ya,belki de senin için o adamdan ayrılmaktır hayırlısı.Allah sana en büyük hediyeyi-bebeyini vermiş,ona iyi bak,o senin yaşama sebebin,hayat pınarın olacak.hiç bir şey bitmiş deyil,güzel günler seni ve bebeyini bekliyor.zor bir durum,anlıyorum,hiç bir sözün teselli etmeyeceyini de biliyorum,ama yine de çok üzülme,bebeyini düşün,sen üzülürsen,o da üzülür.kendine iyi bak,gelişmelerden haberdar et.bütün dualarım sen ve bebeyin için.

Allah kolaylik versin bebegine hayirli omurler versin esin sana destek olmasi gerektigi yerde seni yikmis olmali bu durumda cok uzuldum bu bebek senin oldugu kdr onunda senden sogusada ayrilmak istesede bunu bu zamanda dilegetirmemeliydi sonucta bi bebek var sorumluluklarini bi baba olarak yerine getirmesi lazim kesinlikle

Dualarım sizinle hayırlısıyla Rabbim bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin nasıl bir insanlık vicdan inanın anlamadım inanılır gibi degil degil eşine insan bebegine nasıl yapar bunu illa kucagınamı almak gerekiyor babasın sen baba nasıl sinirlendin nasıl Kolaylıklar dilerim size inşallah rahat bırakır o vicdansızda sizi

dün aradı yarım saatte eve gelecem dedi gelirsen polis çağiricam kapıyı açmıycam dedim sakin bişekılde konuşuruz dedi kabul etmedim korktum telefonda söyle ne söyliceksen dedim özür diliyor utanmadan senden mahrum kalmak istemiyorum diyor ya bu nedir ya ruh hastasımı ne? affedilecek bişey değil yaptıkların dedim eşyalarımı topluyorum gidicem dedim mahkemeye gidip ülkeden çikmanı yasaklıycam dedi gideceksen çocuğu bırakıp gideceksın sadece senin değil diyor ölmesını istiyordun dedim sinirle söyledım çocuğu doğuracaksın bana bırakıcaksın kendın istiyorsan git dedi... napıcam ben şimdi?

canım şimdide çocuğunu kullanıyor pislik herif hiç bişey yapamaz biran önce ordan uzaklaşmaya bak. Rabbim yardımcın olsun. konuyu açtığından beri takip ediyorum ama cevap yazmadım hiç karıyla koca kendileri bilir diye ama artık dayanamadım. sen çok güçlü bi insansın ve o herif seni asla HAK ETMİYOR... Allah sana güç kuvvet versin bebeğini hayırlısıyla doğur inşallahh.. kimse alamaz onu senden. sen gerekeni yapmışsın polislerinde haberi var alamaz çocuğunu senden

valla bütün gece uyuyamadım bu bebeği istemiyor aldırmaya zorladı düşmesını isteyen biri kalkıp çocuk benim diyor bebeğimi kendıne silah olarak kullanıyor... şuan 5 aylık hamileyım uçağa 7. aya kadar binebilirim bu sure içinde bişekılde uzaklaşmam lazım...

aynenn öyleee. hiç bişey yapamaz canım merak etme gözdağı veriyor korkutmaya çalışıyor aklınca . hemen uzaklaş oradann

Konuyu başından beri şöyle bir okudum..Şaşırdım kaldım doğrusu. Önce babalıga hazır olmayan bir adam dediğim durum nerelere geldi...Sanırım kocanız normal değil arkadaşım. Yani bir gün senden soğudum ikinci gün çocuğu istemiyordum, üçüncü gün çocuğu aldır. sonraki günde doğur ama bana ver. Ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil..Kendisi ile konuşmaya kalkarsanızda aman deyim aranızda üçüncü şahıslar olsun adamda öfke kontrolü sorunuda var sanırım. Acaba etrafında samimi arkadaşları falan varmı onlarla bi konuşsanız dertleştiği falan kişiler var ise belki onlarla paylaşmıştır. Kendisi ile konuşmaktan iyidir.Neler duyuryoruz haberlerde yolda sokakta ailesi ile birlikte bile vuruyor kadınları şerefsiz adamlar.
ve kesinlikle ailenizden birileri sürekli yanınızda olsun bu süreçte..

açıkcası ben çok şakınım
ne desem bilemiyorum ama eşinde kalp yok kusura bakma canım
bence biran evvel kaç ondan ve bulunduğu şehirden
çok istiyorsa sen doğurduktan sonra seni mahkemeye verir
6 yaşına kadar bebeğini senden almasına imkan yok, yasalar bebeğin annenin yanında büyümesinden yana
ondan sonra da zaten adamın gerçek yüzünü kim olsa anlar ve vermez çocuğunu

evet zaten eve kesinlikle almıycam o gün hastanede az kalsa karnıma yumruk atıcaktı... dün pişman olduğunu söylüyor yine aynı şekılde sinirlendiği zaman bişey yaparsa ondan sonra pişman olması neye yarar? ben artık korkuyorum eşimden korkuyorum ne kadar acı bişeyya sevdiğim aşık olduğum kişiden korkuyorum... kıyafetlerını almaya gelecektı bugün ya biri gelsın alsın yada balkondan atıcam dedim başka yapıcak bişey yok....

gerçekten 6 yaşına kadar çocuğu benden alamaz dimi ben yasalari bilmiyorum daha önce böyle bişey karşılaşmadığım için... bide bana dün çocuk doğuncaya kadar ülkedn çikmanı yasaklıycam dedi böyle bişey yapabilirmi sizce?

Geldimi canım eve son durum nedir :26:Şimdide tekmelemeye kalktıgı aldırıcaz dedigi hiç aklına o an gelmedigi çocugumu istiyor nasıl vicdansız korkusuz insanlar var yarabbim hiçbirşey yapamaz korkmayın dik durun verdiginiz karardan caydırmaya alışıyor aklı sıra karı koca arasınagirmek istemem tabikide bir insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin bazı cümleleri kuramaz bazı hareketleri yapamaz bahane olamaz bu yapılanlar bana hiç öyle gelmedi canım

yok gelmedı kimseyıde göndermedı... bencede insan ne kadar sinirlenirse sinirlensın bu cümleler çikmamalıydı ağzından herşeyı sineye çekebilirdim ama çocuğumu öldürmeye kalkmasını ASLA... dün zaten en son cümlem sen çocuğumu istemedın bende senı istemiyorum dedim. artık karı kocalığımız kalmadı...

yok canım nereye yapabiliyo yaaa
sen bi suç işlersin, ya da suça tanık olursun yurt dışına çıkman yasaklanır
ama başka türlü istediğin her yere gidebilirsin
boşanma aşamasında da geçici velayet bile anneye veriliyo canım
bebek bakıma ihtiyaç duyduğu sürece anneye muhtaç ve yasalar anneden ayıramaz
tabi çocuğa bi istismar, bi yaralama gibi olayı anne yapmadığı sürece

çok saol canım çok rahatlattın korkuyordum. şimdide aramış ben bütün gece düşündüm madem benden korkuyorsun bende eve gelmem tüm faturalarını öderım harçlığınıda gönderirim sen annenle yaşa ama biyere gitmiyceksın çocuğu burda doğuracaksın tek başına yapmadın senin olduğu kadar benimde çocuğum doğumda yanında olmak istiyorum dedi. senden hiçbişey istemiyorum yüzünü görmekde sesini duymakda istemiyorum savcılıktan koruma talep etmek zorunda bırakma dedım. saçmalama ne koruması benden sana zarar gelirmi hele karnında çocuğumu taşırken diyor,artık sinirlerim bozuldu sen değlmisin be adam hastanede herkesın önünde bağirip aldırıcaz diyen 21 haftalık bebeği aldırmaya kalkan...

evlenmeden önce hiçbi dengesizliğine şahit olmuş muydun canım
normal görünmüyo maalesef eşin

evlenmeden önce hiçbi dengesizliğine şahit olmuş muydun canım
normal görünmüyo maalesef eşin

hiç görmemiştim bir dengesizliğini sırılsıklam aşıktı günlerce kapımda sabahlamişti evlenmiycem dediğimde... bu hayatta annemizin sevgisinden başka sevgi yalanmış hasta halinde geldı garibim oysa kaç defa üzmüştüm onu evlenmeme karşı olduğunda... kimseye güvenmemek geekırmış eşimi ölsede beni gözümden yaş akıtmaz diye biiyordum canından vazgeçer ama benı asla kırmaz derdım hep....

Gerçekten çok tuhaf birden bire böyle degişmesi dengesizleşmesi enteresan canım bundan sonrasını zaman göstericektir artık rahatla kendini sıkma sakın bebişini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…