19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

Canım esin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle seni sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

sakin onu hele bu halde yalnız birakma derim. En azından iyileşene kadar. Sonra yine ailene git tabi biraz ayrı kalınca kıymetini anlayacaktır

inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda..

Canım esin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle seni sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

sakin onu hele bu halde yalnız birakma derim. En azından iyileşene kadar. Sonra yine ailene git tabi biraz ayrı kalınca kıymetini anlayacaktır

Canım, eşin biraz dengesizce davranmış ama anlattiklarından anladigim kadarıyla kesinlikle seni sevmiyor değil bakma öyle dediğine.. Aslında tam tersi sana her zamankinden çok ihtiyacı var ama bunu ifade etmek belki zor geliyor ve böyle davranıyor. Nerden biliyorum? Kendimden.. Ben de hamilelik dönemi ve sonrasında çok bunaldim ve eşimi hep ittim sıkıntılı bir süreçten geçiyordum ve durumdan onu suçluyordum oysa ki ona her zamankinden daha muhtaçtım

canım benim okudukca kendim yasıyomusum gibi etkilendim canım..cok uzuldum ama bi arkadasın verdigi desteknyazısı cok hosuma gitti ve haklıydı..erkekler boyle durumda maalesef dengeleri sasıyor..bizler nasıl degisik ruh hallerine giriyoruz..onların her an anlayıslı olmalarını belki az biraz nazlarımızı cekmelerini istiyorz..onlarıda anlamak lazım..bu degilki soledikleri hos hatalı tabiki hatalı..ama erkekler bi nevi cocuk gibi..benim esim ilk hamileoldugumu ogrendiginde naptı biliyormusun?ben sevincten aglarken,o ise"napıcaz biz simdi"oysa bebegimiz olmayacak diye odu kopan bi insandı ve zaman zaman huysuzluklarına sahit oluyorum bi anda geliyoki"siz benim herseyimsiniz"diyen bi adam oluyor..dmek istedigimi anlayabildinmi?hatasını anlamasına sevindim..bu durumda tabiki yalnızbırakamazsın anlıyorum ama o sana dahada yakınlasacaktır sen sakinligini koru,koruki bebeginde uzulmesin..sevgilerle canım..

canım buzdolabında kalmıştır ondan soğmuştur yaa gelde sinirlenme özgürmüşte dengesizliğe bakın ya.yanı resmen karısma bana aldatmak serbestemı çıktı demiş
böyle kocalara yol verecen gidecek

arkadaşın söylediklerine katılıyorum ilk bebek ilk deneyim senin içinde eşin içinde tabi buda ikinizede farklı sorumluluklar getirecek,depresyonda olabilir ,hamilelikten her erkek etkilenir kimisi bunu yansıtır kimisi yansıtmaz içinde patlar,eşin bunu sana yansıtmış soğudum sözcüğüne inanmıyorum yani bunu söylemiştir ama senden soğumamıştır düşüncesizce söylenmiş bir söz bence, istersen bi kaçgün sessiz kalın, ikinizde düşünün sonra oturun eşinle konuşun , sıkıntısı varsa birlikte aşabileceğinizi söyleyin belki senin bilmediğin sıkıntıları vardır,işyeriyle olabilir,arkadaşlarıyla olabilir veya kendi ailesiyle ilgili olabilir,ailesi bu evliliği istemedği için belki kendini şu ara çok yalnız hissediyor,bence bunları öğrenmen için tatlı dil gerekir bazı arkadaşlarr fevri cevaplar yazmışlar bunlara katılmıyorum,en ufak bişeyde insan evliliği silip atacaksa hiç evlenmesin. ozaman boşanmalar neden arttı sizce en ufak kavgalarda gurur meselesi yapmaktan kadınların erkekleri takmaması yüzünden bence.

eşinin ayağını kırdığını yazmışsın ,bak seni kırdı istemeden üzdü belki ama allah ona böyle bir musibet verdiki senin kıymetini anlasın diye,sana muhtaç oldu bence bırakıp gitme derim,onunla konuş sıkıntılarını öğren canım Allah hakkında hayırlısını versin.

Son düzenleme:

günaydın sevgılı Anne adayı :) sakın üzülme şımdı en zor zamanın duygu değişimleri kırılganlık. bılıyorum yenılır yutulur deyp bunlar ama sen uzulursen bebegınde uzulur bunu bıl. kendıne en yakın bıldıgın bır buyugunle bunu hemen paylaş. ona gorede harreket et ama hemen etrafı yaygaraya verme belkı sınırlendıgı bırsey olmustur eşinin bır ıkı gune duzelır.
bu durumu anlayabılecek bırıyle konusmalısın bence. sonra eşinle otur konuş sakınce baktın anlamıyor ozaman gıt eşinin aılesıyle konus. sakın ve sakın paranoyalara kapılıp kendınıde yıpratma beklemeye al sımdılık bakalım yarın ne olacak. ınsallah duzelır cunkı senın suan hıııc uzulmemen lazım cunkı dunyanın en guzel duygusunu yasıyorsun rabbım yuvanı duzenını bırlıgını bozmasın

esiniz insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..gecmis olsun.
bence yardimci olmakla cok olgunca davranmissiniz.tabi haklisiniz kendisi o haldeyken birakip gitmek olmaz.dediginiz gibi kimi laflar insanin icinden cikmiyor ama siz Allah`a havale edin,bi laf vardir cok severim..`Nefs nezaman susarsa Ruh konusur` diye
esiniz de etten kemikten,iyi saatte olsunlari ugramis,insallah bu ilk ve son agresif yaklasimi olur..

sakince bu 3 hafta gozlemleyin bence esinizi..sevgi gosterilerinde bulunmaktan birden yumusamaktansa,Allahin rizasini gozeterek yardimci olmaya calisin ona..ozellikle onun icin nekadar fedarkarlik yaptiginizi gostermek yaninda oldugunuzu hissettirmek icin yardim edin diyemiyorum farkindaysaniz,cunku bu esin olur cocugun olur yakin arkadasin olur..insan yaptigi birseyde Allah rizasini gozetmiyorsa karsidan hep kazik yer..yani en azindan bu yasima kadar bana hep oyle oldu

muhabbetinizin normale dondugu bi zaman ona ne kadar kirildiginizi acik ve mantikli bi sekilde anlatin.bence duygu dolu bi konusmadan cok net ve aciklayici konusmalar erkekleri daha cok etkiliyor.tasidiginiz canin onun da cani oldugunu,bu bebegi ona gonderdigi icin once Allaha sonra kendisine minnettar oldugunuzu,dunyaya sizin bedeninizde tutunmaya calisan bu minigin ikinizinde sefkatine muhtac oldugunu,bir daha anlik gelgitlerle senden sogudum,ozgurum ozgursun gibi cikislarla yuzlesmek istemediginizi anlatin.eger anlik duygularla hareket edicekse bikac gun dusunup tasinip sonra konusmasini tavsiye edin..karsisinda guclu gorunun
insan hamileyken hergunu birbirinden guzel gecsin ve unutulmaz bi deneyim yasamis olarak bu sureci tamamlamak istiyor ama ne yazik ki bu fildisi kulelerden kus bakisi hayati izlemek kadar utopik..o yuzden iyisiyle kotusuyle acisiyla tatlisiyla geciyor hamilelik
saglikla bebeginizi kucaklamaniz esinizle de bu kirginligi birdaha tekrarlamamak uzere asmaniz dilegiyle..

Son düzenleme:

derdimi paylaştığınız hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten zor geçiyor son 3 gündür aramızda görünmez duvar var gibi önceki sıcakığımız kayboldu ne yazikki... bugün biraz konuşabildik bebeği şimdilik istemediğini baba olmaya hazırmısın diye sormadiğimi söyledi oysaki düşükten sonra heray elimde testle negatif çiktiği zaman ağladıklarımı biliyordu... bebeğimizi istemediğini söyleyerek beni dahada kendisinden uzaklaştırdı... ayaği iyileştikten sonra hayatıma bebeğimle devam edicem...

Canımmm, bu duruma gerçekten çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Sana en zor, en hassas zamanında bunu yapması çok ayıp, çook... Madem soğumuş, bunu daha önce farkedememiş mi? Sana soruyormuş gibi oluyor böyle ama yanlış anlama... Sorularım aslında ona. Aslında oturup ayrıntısıyla konuşmanızda fayda var var. Ama sonuçta bunu zaten denemişsin. Off... Bilmiyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum. Ama bir karar almadan önce iyi düşün tatlım. Kendini de üzme, ezdirme sakın

madem ki baba olmak istemiyordu bunu en baştan seninle konuşacaktı. bu saatten sonra ben hazır değilim demek gibi bir lükse sahip değil. evlendikten sonra "ben evlenmek istemiyorum" demek gibi birşey bu. sen bu çocukca davranışa büyük olarak karşı koymalısın. özgürlük falan hikaye bu saatten sonra. hazır evde hasta ,yap yapabildiğin eziyeti birgün çok iyi davran birgün çok kötü. bu davranış şeklini senden öğrendim de geç. tek başına çocuk büyütmene izin vereceğini mi sanıyorsun ; her dakika ben babasıyım diyerek kapına dikilecektir. o özgür olacak sen olamayacaksın. bunu düşünerek önlemler al , ne evini terk et nede boşan. sen eminim tek başına bu çocuğu yetiştirirsin ama buna kendini itme . sen sakin ol , sen sakin oldukca o çıldıracaktır. hatta her fırsatta hamileliğini kullan ağrım sancım var diyerek onu telaşlandır , doktora birlikte gitmek için fırsat yarat ,bebeğin kalp atışlarını onunda duymasını sağla , bebeği onunda görmesini sağla ki , eşin bunun ne kadar güzel birşey olduğunu anlasın, kafasına zorla babalığın bilincini sokmalısın

biz kadınların vefası işte ayrılmayı düşünürken bile kendimizden çok onları düşünüyoruz..kötü bi dönemden geçiyorsun ama mümkün oldugunca kendini üzme çünkü bebegine bişey olursa emin ol şimdikinden daha çok üzülürsün..ve kendini üzmeye devaam edersen hamilelik boyunca daha kötü dönemlerden geçersin.yaşaman gerekiyormuş hayırlısı böyleymiş...

cok uzuldum,artik ne diyecegimi bilemiyorum.herseyin hayirlisi olur insallah..

merhaba,tatlım.öncelikle Allah sağ-salim bebeyine kavuşmayı nasip etsin inşallah!gelelim eşine.erkeklerde 'hamilelik psikozu' denen bir rahatsızlık oluyor,bu geçici bir durumdur,önce istemezler,ama bebeklerini gördükleri zaman aşık olurlar.yok öyle ayrılmak falan.anlıyorum,kolay deyil,kalbin kırılıyor,hamilelik insanı daha da hassaslaştırıyor,ama niye yalnız büyütesin bebeyini,onun çocuğu,bırak alsın sorumluluğunu.hem geçici bir durum için evliliyini yıkmaya deymez bence.baktın olmuyor,ona 'eger bensiz rahatsan,gerçekten özgürsün' de,bakalım ne diyecek?belki de profesyönel yardım almalı bence.Allah kolaylık versin,canım,durumdan haberdar et...

durumlar dahada zorlaştı pazar günü akşam karnıma birden sancı girdi ve eşime söyledım o gün arabayı arkadaşı almıştı hemen aramasını söyledım zar zor aradı neymış adama ayıp olucakmış ya ben ya çocuğum??? neyse bişekılde getirdi zaynep kamil aciline gittik ordakı doktor kadın alttan muayene yapmak istedi kabul etmedim çünkü ilk hamileliğimde alttan muayenden sonra kanamam olup düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyrdum sadece ultrasondan bakın dedim hayır illa alttan yapıcam ondan sonra ultrason dedi orda tartıştım doktorla çiktim başka yere gidelım dedim sadece bunu dediğim için herkesın önünde lan sen doktordan dahami iyi bileceksın istemiyorum lan çocuğu falan ALDIRICAZ demezmı orada kaldım öylece herkes bize bakıyor az kalsa karnıma tekme atıcaktı arkadaşı engelledı... başka doktorada götürmedi direk eve geldik arabadan iner inmez yere yiğildim arkadaşı ilgilendi git kolonya getir dediğini duydum eşime onun için kılımı de kıpırdatmıycam dedi...ambulans çağirdilar beni hastaneye götürdüler tansiyonum yükselmış orda bebeğe bakmak için kadın doğuma götürürlerken eşim yanıma geldı eşim demeyede dilim varmıyor o pis yaratık kulağıma eğildi tüm sesiyle inşallah düşmüştür diye bağirdi tüm hastane taş kesildi... çok şükür bebeğime bişey olmamiş RABBİM bana bağişlamış minik elleriyle bana el salladı. içtiğim sütten zehirlenmişim o yüzden karnıma sancı girmiş kötü bişey yoktu çok şükürki hastaneden çiktiktan sonra arkadaşına şunu al götür eve gelmesın yoksa polis çağiricam dedim tama yenge diyip aldı götürdü ben o günden beri evden dişari çikmiyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum poliside aradım durumu anlattım kapınıza dayanırsa bizi arayın ekip yollarız hatta korumada talep edebiirsiniz dedi... eve gelmedı ama dün aradı ilkinde yine tehditler etti sonra 1 saat sonra arayıp özür diledi... hangi yüzle aradı bilmiyorum böyle bi vahşi yaratıkla evlendiğime inanamiyorum...ALLAH onun belasını versın o hastanede iki büklüm doktora girerken söyledikleri kulağimin altında çinleyıp duruyor... memleketten annemı çağırdım toparlanmama yardım etsın diye yarn gelıyr... işte böyle alnımda bunları yaşamakta varmış tek sevincim bebeğimin benimle olması...

Gerçekten şoklar içindeyim her okudugum sayfada ayrı bir şok yaşadımRabbim herşeyden önce yardımcınız olsun ne olursa olsun bebeginizi düşünün şu durumda bırakın o vicdandan Allah korkusundan haberi olmayan varlıgı gerçekten üzüldüm aklım almadı yaptıklarına bir insan ne yaşarsa yaşasın dengesizleşsin böyle şeyler yapılırmı bu nasıl birşey Allah korumuş sizi nasıl gizlemiş bu kadar kendini annenizi çagırmakla iyi yapmışsın bundan sonraki hayatınız için inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebeginizle daha huzurlu yaşamak nasip etsin Rabbim zor kolay degil ama herşeyin üstesinden gelirsiniz eminim kendiniz için bebeginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…