- 2 Aralık 2011
- 332
- 261
- 73
- 36
çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...
canım erkeklere yüz vermeye gelmez seni sevmeyen bi insanla ömür gecmez ayrıca sen peşine düştükce bi tafafları kalkar ayrılmayacaksada ayrılır madem sogumus kimse kimseyi engellemesin deki ona mahkemeye versin bosansın sakın sen bosanma o bosasın varmı öle basitmiymiş evlilik sogudumla biterse bitirsin bakalım. sen sakın taviz verme gücsüz durma karsısındanasıl yani ya?!
şu an şoktayım. bu adam ne yapmaya çalışıyor?
hamile bir insna yapılır mı bu be?![/QUOTE
dünden beri kafam öyle bir durduki ne yapıcağimi bilemiyorum lütfen akıl verin işin içinden çikamıyorum acaba başka birimi var benim ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı şimdiki hamileliğimde doktor ilişkiyi yasakladı ilk 3 ay sonra ben korktum yine kaçındım 10 gün önce eşimi kırmıyım diye ilişkiye girdim ama sonradan kahve rengi akıntım oldu çok korktum bebğime bişey oldu diye hemen doktora gittim çok şükür bişey olmamiş ama ilişkiyi yasakladı. sırf bu yüzden benden uzaklaşıcak değilya sonuçta karnımdaki canı düşünmek zorundayız kendi keyfimizi deil. bu yüzdenmi diyorum ama değildir 3 gün öncesine kadarda karnımı seviyordu ultrason resmine göğsüne basıp yatıyordu birden bire nolmuş olabilir? onu kırıcak en ufak bir harekette bulunmadım. tek açıklaması soğudum dedi napıyım nasıl yol çiziyim kendime?
merhaba,esiniz bigun ultrason resimlerini bagrina basarak uyuyup sonrasinda pat diye senden sogudum diyorsa bunalimda olabilir..bazi erkekler hamilelik sirasinda ve sonrasinda ciddi depresyon gecirebiliyorlar diye okumustum.
mumkun mu ailenizi ziyarete gitmeniz?hem sizin icin degisiklik olur hemde belki esiniz biraz yanliz kalirsa kafasini toplar.oyle ben annemin evine gidiyorum diyip cikip gitmek degil kastim,hic esinizle tartismadan sadece bikac gunlugune evden uzaklasmak istediginizi soyleyin.
bende hamileyim,esim bebegimizi benden cok istedi,ben erteledikce o kiziyordu.bu kadar istemesine ragmen ilk baslarda hamileligimi kabullenememisti,dengesiz hareketler sergiledigi de oldu.sonra aslinda ciddi ciddi bunalimda oldugunu farkettim,sebebi belki alacagi sorumlulugun farkina varmaya baslamasiydi belki de kendini 2. plana atilmis hissetti bilmiyorum ama zamanla atlatti cok sukur
nacizane tavsiyem ustune cok varmayin derim.oyle bir utanicaktir ki yaptiklarindan...mekan degistirin,suan icin dediklerinin ustunde cok durmayin bu sizi sadece uzer,bebeginizi yorar.yeri gelicektir elbet o zaman bugunlerde yaptiklarinin sizi ne kadar uzdugunu soylersiniz ama suanda karsinda istediginiz kadar sizlanin konusmaya calisin belli ki esiniz kendi kabuguna cekilmeye calisiyor,bu yuzden suanda sorgulama derdini anlamaya calisma gibi yontemler bence ustunde pek yaramaz.ozgurum ozgursun diye cok cok afedersiniz sacmalamis,bu laf bile aslinda acik acik bunalimda oldugunu gosteriyor bence.
yazdiklarimi sanki aman alttan al otur erkektir gibi algilamayin..sadece baba adaylari ne bizim gibi bebeklerinin hareketlerini heran hissediyor ne de vucutlari oyle guzel hormonlar salgilayip onlari babaliga hazirliyor..disardan izleyici gibiler,bu yuzden kimi zaman gaddarca konusanlari oluyor.belki hamileliginiz oncesindeki tartismalarinizda daha keskin seyler bile soylenmis olabilir ama hakli olarak hamilelikte insanin bunyesi kaldiramiyor boyle seyleri kolay kolay.ama guclu olmak zorundasiniz,suanda bedeninizde iki kalp birden atiyoryormayin kendinizi,temcit pilavi gibi olcak ama hir gure firsat vermeden bikac gunlugune de olsa mekan degistirmeye calisin..
suanda bedeninizde bi can olusuyor,o minigin hayata tutunmasina yardimci olmak icin Allah sizi secti.butun kalbimle inaniyorum ki binlerce melek bu mucizenin meydana gelmesi icin etrafinizda donuyor..bol bol dua edin,hamilenin duasi kabul olur derler.
sevgiyle kalin..
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...
esiniz insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..gecmis olsun.
bence yardimci olmakla cok olgunca davranmissiniz.tabi haklisiniz kendisi o haldeyken birakip gitmek olmaz.dediginiz gibi kimi laflar insanin icinden cikmiyor ama siz Allah`a havale edin,bi laf vardir cok severim..`Nefs nezaman susarsa Ruh konusur` diye
esiniz de etten kemikten,iyi saatte olsunlari ugramis,insallah bu ilk ve son agresif yaklasimi olur..
sakince bu 3 hafta gozlemleyin bence esinizi..sevgi gosterilerinde bulunmaktan birden yumusamaktansa,Allahin rizasini gozeterek yardimci olmaya calisin ona..ozellikle onun icin nekadar fedarkarlik yaptiginizi gostermek yaninda oldugunuzu hissettirmek icin yardim edin diyemiyorum farkindaysaniz,cunku bu esin olur cocugun olur yakin arkadasin olur..insan yaptigi birseyde Allah rizasini gozetmiyorsa karsidan hep kazik yer..yani en azindan bu yasima kadar bana hep oyle oldu
muhabbetinizin normale dondugu bi zaman ona ne kadar kirildiginizi acik ve mantikli bi sekilde anlatin.bence duygu dolu bi konusmadan cok net ve aciklayici konusmalar erkekleri daha cok etkiliyor.tasidiginiz canin onun da cani oldugunu,bu bebegi ona gonderdigi icin once Allaha sonra kendisine minnettar oldugunuzu,dunyaya sizin bedeninizde tutunmaya calisan bu minigin ikinizinde sefkatine muhtac oldugunu,bir daha anlik gelgitlerle senden sogudum,ozgurum ozgursun gibi cikislarla yuzlesmek istemediginizi anlatin.eger anlik duygularla hareket edicekse bikac gun dusunup tasinip sonra konusmasini tavsiye edin..karsisinda guclu gorunun
insan hamileyken hergunu birbirinden guzel gecsin ve unutulmaz bi deneyim yasamis olarak bu sureci tamamlamak istiyor ama ne yazik ki bu fildisi kulelerden kus bakisi hayati izlemek kadar utopik..o yuzden iyisiyle kotusuyle acisiyla tatlisiyla geciyor hamilelik
saglikla bebeginizi kucaklamaniz esinizle de bu kirginligi birdaha tekrarlamamak uzere asmaniz dilegiyle..
derdimi paylaştığınız hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten zor geçiyor son 3 gündür aramızda görünmez duvar var gibi önceki sıcakığımız kayboldu ne yazikki... bugün biraz konuşabildik bebeği şimdilik istemediğini baba olmaya hazırmısın diye sormadiğimi söyledi oysaki düşükten sonra heray elimde testle negatif çiktiği zaman ağladıklarımı biliyordu... bebeğimizi istemediğini söyleyerek beni dahada kendisinden uzaklaştırdı... ayaği iyileştikten sonra hayatıma bebeğimle devam edicem...
derdimi paylaştığınız hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten zor geçiyor son 3 gündür aramızda görünmez duvar var gibi önceki sıcakığımız kayboldu ne yazikki... bugün biraz konuşabildik bebeği şimdilik istemediğini baba olmaya hazırmısın diye sormadiğimi söyledi oysaki düşükten sonra heray elimde testle negatif çiktiği zaman ağladıklarımı biliyordu... bebeğimizi istemediğini söyleyerek beni dahada kendisinden uzaklaştırdı... ayaği iyileştikten sonra hayatıma bebeğimle devam edicem...
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
merhaba,tatlım.öncelikle Allah sağ-salim bebeyine kavuşmayı nasip etsin inşallah!gelelim eşine.erkeklerde 'hamilelik psikozu' denen bir rahatsızlık oluyor,bu geçici bir durumdur,önce istemezler,ama bebeklerini gördükleri zaman aşık olurlar.yok öyle ayrılmak falan.anlıyorum,kolay deyil,kalbin kırılıyor,hamilelik insanı daha da hassaslaştırıyor,ama niye yalnız büyütesin bebeyini,onun çocuğu,bırak alsın sorumluluğunu.hem geçici bir durum için evliliyini yıkmaya deymez bence.baktın olmuyor,ona 'eger bensiz rahatsan,gerçekten özgürsün' de,bakalım ne diyecek?belki de profesyönel yardım almalı bence.Allah kolaylık versin,canım,durumdan haberdar et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?