ALLAH razı olsun canım, yazdıklarını annemle birlikte okuduk gözyaşlarımıza engel olamadık yaşadıklarımız bir saniye bile aklımızdan çıkmıyor en büyük hakim en büyük savcı ALLAH o vijdansız adamı yüce RABBİME havale ettık gönülden inaniyorumki hiç bişey cevapsız kalmıycak... Annem sana selamlarını ve teşekkürlerın söylüyor RABBİM oğlunu sana bağışlasın hayatta herşey arzu ettiğin gibi olsun dualarında unutma bizi... eşine ve annenede duaları için çok teşekkür ederız.
Helal olsun kiz sana diyorum yurekten samimiyetimle..en basindan beri takop ediyorum aslinda seni merak ediyorum Rabbim yardım et diyorumm bayadir ziyaretci olarak sonra uye oldum.bugunde araya araya buldum konunu oh be:) dunyalar guzeli bir kizin olacak demekki belkide olmustur guzel haberler bekliyoruz senden biliyorsun.Rabbim seninde kizininda bahtini hep acik etsin ttm yollarinizi acik etsin rabbim herseyyde ni hayir vardir rabbim senin icin hayırlı zamanda verdi bebegini bunlari yasayacak ve dayanagin bebeğin olacakti demekki olduda bebegin bagladi seni hayata oguclu olmani sagladi çünkü ben burdayım anne dik dur diyerek tekmeleriyle varligini hatirlatti hep hep gul hep gul annenle bebegin le insallah
ALLAH razı olsun canım güzel dileklerın güzel sözlerin için, bu kadar kişinin ben ve bebeğim için duacı olması güzel temennilerde bulunması inanilmaz derecede mutluluk ve huzur veriyor... kızım daha gelmedı bekliyoruz bizde daha 2 haftamız var ama doktorum heran gelebilir hazırlıklı ol dedı... her zaman söylediğim gibi dualarınızı eksik etmeyın çok ihtiyacım var doğum yaklaştıkça hem heyecan hem korku sarıyor...
Kızlarrrr kevserımın teyzelerı mujdemı isterim kızım doğdu çok şükür sağ salim kucağima aldım o kadar mutluyumki o kadar güzel duygumuşki allah isteyen herkese nasip etsin... Ilk göz göze geldiğimde yaşadıklarım bir anda silindi... Dualarını eksik etmeyen kardeşlerım hepinize çok teşekkür ederım....
Kızlarrrr kevserımın teyzelerı mujdemı isterim kızım doğdu çok şükür sağ salim kucağima aldım o kadar mutluyumki o kadar güzel duygumuşki allah isteyen herkese nasip etsin... Ilk göz göze geldiğimde yaşadıklarım bir anda silindi... Dualarını eksik etmeyen kardeşlerım hepinize çok teşekkür ederım....
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
ALLAH razı olsun canım güzel dileklerın güzel sözlerin için, bu kadar kişinin ben ve bebeğim için duacı olması güzel temennilerde bulunması inanilmaz derecede mutluluk ve huzur veriyor... kızım daha gelmedı bekliyoruz bizde daha 2 haftamız var ama doktorum heran gelebilir hazırlıklı ol dedı... her zaman söylediğim gibi dualarınızı eksik etmeyın çok ihtiyacım var doğum yaklaştıkça hem heyecan hem korku sarıyor...
ayyyy canım benım tebrık edıyorum senıııııııı Hosgeldın kevserımızzz Saglıklıdır ınsaALLAH cok mutlu olduk.... eee teyzelerı ne zaman gorecek kızımızı...? ne zaman dogdu? boyu kılosu nasıl?
kızma ama allah belasını vermiş canım nankörlük edene allah böle yapar inşallah iyisinizdir.çok teşekkür ederim ilginiz için benim ailem yurtdişinda yaşiyorlar dün gece bütün gün düşündüm doktorumla görüşüp uçağa binmeme izin verirse hemen ilk uçakla gitmeye karar vermiştim gece yarısı eşimin iş yerindeki arkadaşları aradı eşim düşmüş ve ayağını kırmış yenge hastaneden çiktik eve getiriyoruz demezlermi? kalbımı çok kırmıştı ama yinede çok üzüldüm geldı ama bişey diyemedi bende sessiz kaldım ama temizlik hastasiyimdir hastanedeki sedyelere yattıktan sonra duş almadan ustunu değiştirmeden yatağa yatmasını istemedim oda anladı duş alıcam dedi mecbur yardımıma ihtiyacı vardı duş almasına yardım ettım giyinmesine v.s ama konuşmadım nasıl olduğunu dahi sormadım. karnının aç olup olmadığını sordum ağzından çikan laf senden soğuduğum falan yok oldu.... gözümden yaşlar gelmeye başladı elimde olmadan, ağladiğimi belli etmemek için hemen mutfağa gittim çorba yaptım önüne koydum. o sırada elimden tuttu karnımı öptü öyle kaldı 2-3 dakika, yarın doktor izin verirse ailemin yanına gidicem dedim asla bırakmam dedi... yine ne yapıcağimi bilemiyorum doktor 3 hafta ayağını basma demiş 3 hafta evde olucak tabi ona bakıcak biri olmasi lazım söyledıklerı hala yüreğimde hançer gibi saplanıp duruyor ama bir insan olarak bu durumda yalnızda bırakıp gidemem ki...
doğum zor oldu biraz normalle başladık 8 saat sancı çektım rahim 9 cm açıldıda ama bebeğin kafası bi türlü doğum kanalına girmedı kalp atışları düşmeye başlayınca acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi 3100 gr doğdu 51 cm. benim dikişlerim ağrıyor onun dişinde herşey yolunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?