19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

canım benim ya, ne zor şeyler yaşamışsın. çok şükür sana ve bebeğine bir zarar gelmeden kurtulmuşsun o adamın elinden. sana dikkate alırsan önerim; burda yazdıklarının ve facebookta sana gönderdiği mesajlarının çıktısını al, her ihtimale karşı elinde dursun. vee mümkünse facebook gibi hesaplarını kapat ki sana ulaşamasın.bebeğe para göndermek için hesap numarası istemesine de güven olmaz, yerini öğrenmeye çalışıyordur.telefonu internet hesaplarını değiştir, sana ulaşabileceği tüm bağları kopar. Allah senin, anneciğinin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah. bebeğinin babasız büyüyeceği için şanssız olduğunu düşünme, çok şanslı ki senin gibi bir annesi ve annen gibi destek olan bir anneannesi var. dualarımız seninle

güzel dileklerin için çok sağol bitanem. bende anneciğinin ellrinden öperim. her gün her dakika aklımdasın ve dualarımdasın. rabbim seni bebeğine bebeğinide sana bağışlasın. birbirimizi görmesekte bizler dua kardeşiyiz. müminin mümine duası kabul olurmuş. rabbim dualarımızı kabul eylesin senide bir avazda kurtarsın inş. yiğenimiz olunca bize haber ver allaha emanet olun

Helal olsun kiz sana diyorum yurekten samimiyetimle..en basindan beri takop ediyorum aslinda seni merak ediyorum Rabbim yardım et diyorumm bayadir ziyaretci olarak sonra uye oldum.bugunde araya araya buldum konunu oh be:) dunyalar guzeli bir kizin olacak demekki belkide olmustur guzel haberler bekliyoruz senden biliyorsun.Rabbim seninde kizininda bahtini hep acik etsin ttm yollarinizi acik etsin rabbim herseyyde ni hayir vardir rabbim senin icin hayırlı zamanda verdi bebegini bunlari yasayacak ve dayanagin bebeğin olacakti demekki olduda bebegin bagladi seni hayata oguclu olmani sagladi çünkü ben burdayım anne dik dur diyerek tekmeleriyle varligini hatirlatti hep hep gul hep gul annenle bebegin le insallah

ALLAH razı olsun canım güzel dileklerın güzel sözlerin için, bu kadar kişinin ben ve bebeğim için duacı olması güzel temennilerde bulunması inanilmaz derecede mutluluk ve huzur veriyor... kızım daha gelmedı bekliyoruz bizde daha 2 haftamız var ama doktorum heran gelebilir hazırlıklı ol dedı... her zaman söylediğim gibi dualarınızı eksik etmeyın çok ihtiyacım var doğum yaklaştıkça hem heyecan hem korku sarıyor...

Ay cok az kalmıs hayırlısı ıle kucagına almak nasıp olsun annesı umudun ışıgın gulumseyecek sana ve yaraların kapanacak annesi,duacınızız arkadasım cok cok dıkat et kendıne korkma sen nelerı atlattın sakın korkma Rabbım'e bırak o en iyisini nasıp edecektır

Canım benm allah hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsn seninle dogum haftalarimz ayni inan en basindan beri icim yanarak okudum her yazdigini rabbim bundan sonra güldürsun yüzünü seni ve bebegini hayirli insanlarl karsilastrsn bnde suan 39 haftalk hamileym dogumuma az kaldi rabbim cumlemize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsn insallah..

Allahım sen bu insanları ıslah et ....hamile birine bu yapılırmı ya kusura bakma eşin çok odun birisiymiş ya ...inanamıyorum ya bir insan nasıl bu kadar neyse bir özgür olmak istiyorum dediyse altında yatan sebep başka biri olabilir vicdanen sana özgür olma konusunda senı uyarmıstım diyecek ...ailesiyle konus ne yapmak istiyorsa herkese ilan etsin özgürlüğünü eğer üstelersede evde birlikte durmanın hiçbir anlamı yok

ben biraz geride kalmısım sadece ilk yazdıgını okudum doğru olanları sen yapmışsındır zaten

Kızlarrrr kevserımın teyzelerı mujdemı isterim kızım doğdu çok şükür sağ salim kucağima aldım o kadar mutluyumki o kadar güzel duygumuşki allah isteyen herkese nasip etsin... Ilk göz göze geldiğimde yaşadıklarım bir anda silindi... Dualarını eksik etmeyen kardeşlerım hepinize çok teşekkür ederım....

ayyyy canım benım tebrık edıyorum senıııııııı Hosgeldın kevserımızzz Saglıklıdır ınsaALLAH cok mutlu olduk.... eee teyzelerı ne zaman gorecek kızımızı...? ne zaman dogdu? boyu kılosu nasıl?

Canım nasıl mutlu oldum anlatamam. Rabbim sana bağışlasın. Uzun ömürlü, sağlıklı, şanslı, bahtı güzel bir bebek olur inşallah. Tebrik ederim tekrar.

Canim öncelikle allah yardimcin olsun ben de hamileyim kendimi senin yerine koyup düşündüm önce bebeğin için esinle konusmayi dene acik açık sor derdi ne ne yapmaya çalışıyor sonra ona göre de ne yapman gerekiyosa düşünüp taşınır yaparsin

gözün aydın tebrik ederim çok sevindim sağlıkla sıhhatle almışşsın bebişini kucağına da ben konuyu ilk açtığın zaman eşinle alakalı yazdığın sorunu merak ettim ne oldu sonra eşin düzeldi mi ya da nasıl düzeldi??

Esinle ne oldu duzeldi mi araniz?

doğum zor oldu biraz normalle başladık 8 saat sancı çektım rahim 9 cm açıldıda ama bebeğin kafası bi türlü doğum kanalına girmedı kalp atışları düşmeye başlayınca acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi 3100 gr doğdu 51 cm. benim dikişlerim ağrıyor onun dişinde herşey yolunda...

Allah sabır versin canım çok zor bir durum eşin sanırım başka birini bulmuş hamilelik döneminde erkekler böle olabiliyor malsef inşalah öle değildir. allaha sığın dua et rabbim herşeyin iyisini doğrusunu bilir sabret

kızma ama allah belasını vermiş canım nankörlük edene allah böle yapar inşallah iyisinizdir.

Güle Güle buyut kevserını canım... Rabbım senı ondan onuda senden ayırmasın saglıklı huzurlu bır hayatınız olur ınsaALLAH..... kokulu kokulu op benım ıcın Kevserımı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…