Yazdıklarını şaşkınlıkla okudum ve içim ürperdineler neler yaşamışsın. Ben de 25 haftalık hamileyim, kendimi senin yerine koymayı denedim inan yapamadım allahtan benim eşim çok merhametli, ne kadar şükretsem az onu anladım.Bende senin için dua edicem hep.Annelerin duaları kabul olurmuş, burdaki bütün anne adayları olarak senin manen yanındayız ve dualarımız hep seninle, bebeginle.Rabbim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhhh. ...
Canımmm nasıl desem içim almadı ya. Ay yanına gelip sana sarılıp ağlamak istiyorum inanırmısın. İş yerindeyim, gözlerim dolup dolup boşalıyo. Allah'ım sana kötü gün göstermesin inşallah. Bi kapıyı kapatan Allah sana bambaşka kapılar açar. Çocuğunun rızkını elbette verir. Sen Allah'ın sevdiği kulusun eminim. Çok sevdim seni ben ya. Bebeğinde sanki benim yeğenim olacakmış gibi :)
İnşallah sana başka hiçbir zarar veremez o adam. Sana hiçbir şekilde ulaşamaz bebişini senden alamaz İnşallah. Allah İnşallah sana başka hiçbir kötü gün yaşamaz.
Hayatında görüp görebileceğin tek kötülük şimdiye kadar yaşadıklarından ibaret olur inşallah. Allah'tan bütün yüreğimle istiyorum ki bundan sonra minik kızın ve sana hiçbir zarar gelmesin, Allah yüzünüzden tebbessümleri hiçbir zaman eksik etmesin. Bebişinin hayırlısıyla doğmasını nasip etsin :)
muhabbetcım nasılsın canım ....formu takıp edıyorum sureklı sana yazıp vaktını calmak ıstemıyorum ama sanma senı unuttum.ınsaALLAH ıyısındır bıtanem Kızımız nasıl? doguma da az kalmıs olmalı degıl mı? diğer konuya gırmek ıstemıyorum rahatsızlık vermıyordur dıme ınsaALLAH. Annen nasıl oldu Tansıyonu cıkıp cıkıp duruyordu. haberdar et vaktın oldukca merakta bırakma. Bebegımızı coook sevıyoruz soyle ona :) Annenın ellerınden operım Senıde sevgıyle kucaklıyorum ALLAHA emanet ol canım.
cnm benim bütün yaşadıklarını bugün okudum ve her satırda dehşete düştümbunları sana hatırlatmak ta istemiyorum ama bugünden beri hiç aklımdan çıkmadın ve çok ağladım senin için hemen eşimi arayıp senin durumundan bahsettim ve onun sana dua etmesini istedim. anneme gidip seni anlattım ve herkesten senin ve bebeğin için dua istedim. senin için abdest alıp bol bol dua ettim. şunuda söylemeden geçemeyeceğim maşallah çok güçlü bi kadınsın. ben de 23 yaşındayım ve 3 yaşında bi oğlum var. evliliğimin ilk zamanları sıkıntılar yaşadım senin kadar güçlü olamadım. allahım nazarlardan korusun seni. bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş. sizi birbirinize bağışlasın. dualarımdasınız emin ol. allaha emanet olun. cimcimenin hayırlı haberlerini beklicem.
Aniden kafasına ağır bir şeymi düştüde bir anda bu kadar vicdansız oldu anlayamadım ben insan az da olsa kendini belli eder
hamile olmadan önce çok mutlu hatta hamile olduğu günlerdede bebeği seviyor ilk sıkıntısını belli ettiği gün siz ne yapacağınızı düşünürken ayağı kırılıyor hadi o denk geldi hep gidecek oluyorsunuz bir sıkıntı çıkıyor bu seferde bilet yok ben anlamadın doğrusu bu durumu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?