19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

Yazdıklarını şaşkınlıkla okudum ve içim ürperdi neler neler yaşamışsın. Ben de 25 haftalık hamileyim, kendimi senin yerine koymayı denedim inan yapamadım allahtan benim eşim çok merhametli, ne kadar şükretsem az onu anladım.Bende senin için dua edicem hep.Annelerin duaları kabul olurmuş, burdaki bütün anne adayları olarak senin manen yanındayız ve dualarımız hep seninle, bebeginle.Rabbim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhhh. ...

Şuan Şoktayım...

Ne bencil bir kocan var senin öyle!!... keske cocuk için birazdaha tanımıs olsaydın... ama artık iş işten geçti.. burda biz sana ne desek boş canımm,eşini sen tanıyorsun ... ama bu cümle çok üzücü nasıl böyle bi cümle kurar aklım almıyor.. ben böyle bi cümleyi duydugum an babamın yanına giderdim ... nacizane fikrim..

çok saol canım benım RABBİM sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsın, annelık o kadar büyük duyguki herşeye göğüs gerebiliyormuşsun inan karnımda minik kızım olmasaydı çoktan kendımı salıvermıştım ama bana ihtiyacı olan kalbimin altında pıt pıt atan minik kalbi atan yavrum için herşeyı yapmaya hazırım... dualarını eksik etme canım hamilelerin duası sorgusuz kabul olurmuş aklına geldiğimce dua et bende senın için edecem...

Bu nasıl birşeydir yaaaaaaaa Allah sana sabır versin

inanmıyorum yaa bastan sona okudum gercekten cok uzuldum..oyle bakakaldımmm
bır ınsanın hayatının bırden bıre altust olması ne demek..Allah yardımcınız olsun canımm...baska bırsye dıyemıyorum...,evladını saglıkla kucagına alırsın insaallah..

aaa ayrıldınız mııııı ay o cocuga üzülürümben hatta ağlarım bile şimdik vallahii siz hayatınızı devam ettirirsinz ya o ooooff oooff

Son düzenleme:
baştan sona okudum hem de ağlayarak.her bir sayfada dua ettim Rabbim yardımcınız olsun!.Para göndericem demelerine falan güvenmeyin,inanmayın yerinizi öğrenmeye çalışıyor.bence sizinle iletişime geçebileceği her şeyi iptal edin!facebook,mail adresi vesaire..keşke elimizden daha fazlası gelse ama ancak dua edebiliyoruz buradan.şimdi uyuyacağım ama önce size dua edicem.Rabbim mis kokulu bebeğinizi sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bebeğiniz sizin nefesiniz..bu kötü günlerde belki de tek dayanağınız.keşke bir şeyler böyle çirkin olmasaydı ama Rabbimin b ir bildiği vardır lütfenn isyan etmeyin ve kurtulduğunuz için şükredin.Sevgiyle kalın

böyle bir durumda nedenirki allahım yardımcın olsunnnnnnnnn

Çok teşekkür ederım canlarım bu zaman kadar yaşadıklarımı çektığım acılarımı göz yaşlarımı öz kardeşlerım gibi paylaştınız destek oldunuz duacı oldunuz... Hakkınız ödeyemem... doğuma İNŞALLAH son 3 hafta kaldı lütfen dualarınızı yine esirgemeyın hem sabırsızlanıyorum kızımla tanışmaya hem korkuyorum doğum yaklaştığı için... tuhaf duygu :) ama çok güzel... hamilelik sürecım ağır geçiyor bu dönemde annem hep yanımda ama bir kontrole giderken başka hamile kadınların eşlerıyle el ele tutuşup gelmesı, bebekelrının resımlerını görüp heyecanlanmasını gördüğüm zaman içimden bişeyler kopuyor ama yinede halime bin kez şükrediyorum.... ALLAH beni en güzel nimetiyle en güzel hediyesiyle sevindirdi ve isteyen herkese nasip etsın... dualarınzda beni unutmayın...

Canımmm nasıl desem içim almadı ya. Ay yanına gelip sana sarılıp ağlamak istiyorum inanırmısın. İş yerindeyim, gözlerim dolup dolup boşalıyo. Allah'ım sana kötü gün göstermesin inşallah. Bi kapıyı kapatan Allah sana bambaşka kapılar açar. Çocuğunun rızkını elbette verir. Sen Allah'ın sevdiği kulusun eminim. Çok sevdim seni ben ya. Bebeğinde sanki benim yeğenim olacakmış gibi :)

İnşallah sana başka hiçbir zarar veremez o adam. Sana hiçbir şekilde ulaşamaz bebişini senden alamaz İnşallah. Allah İnşallah sana başka hiçbir kötü gün yaşamaz.

Hayatında görüp görebileceğin tek kötülük şimdiye kadar yaşadıklarından ibaret olur inşallah. Allah'tan bütün yüreğimle istiyorum ki bundan sonra minik kızın ve sana hiçbir zarar gelmesin, Allah yüzünüzden tebbessümleri hiçbir zaman eksik etmesin. Bebişinin hayırlısıyla doğmasını nasip etsin :)

ALLAH bin kez razı olsun canım... yazdıklarını okuyunca duygusallaştım gözümden akan yaşlara engel olamıyorum güzel duaların için çok teşekkür ederım hiç karşılaşmadığın yüzünü dahi görmedığın birinin senin için ağlaması acılarının paylaşması duacı olması çok güzel duygu insani hafifletiyor... bebeğim hem senın hem burda benımle derdimi paylaşan teyzelerının cimcime yeğenı olucak tabiki :)

muhabbetcım nasılsın canım ....formu takıp edıyorum sureklı sana yazıp vaktını calmak ıstemıyorum ama sanma senı unuttum.ınsaALLAH ıyısındır bıtanem Kızımız nasıl? doguma da az kalmıs olmalı degıl mı? diğer konuya gırmek ıstemıyorum rahatsızlık vermıyordur dıme ınsaALLAH. Annen nasıl oldu Tansıyonu cıkıp cıkıp duruyordu. haberdar et vaktın oldukca merakta bırakma. Bebegımızı coook sevıyoruz soyle ona :) Annenın ellerınden operım Senıde sevgıyle kucaklıyorum ALLAHA emanet ol canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederım Hilalcım vaktını çalmak ne demek her zaman yaz çok sevinirim... çok şükür iyiyim hamilelik biraz zor geçiyor mide yanmaları mahvettı kızımız çok iyi MAŞALLAH doğmasına son 3 hafta kaldı 36 haftayı ardımda bıraktım ama son 3 hafta geçmek bilmiyor :) diğer taraftan bencede hiç konuşmayalım arada farklı hesaplardan yazıyor ama kale dahi almıyorum... annem çok şükür iyi bu aralar torun heyecanı sardı ailemızın yeni üyesıyle bizde yenılenıyoruz yeni yeni hayaller kuruyoruz... Bebeğim çok şanslı sen ve forumda diğer benım derdimi paylaşan teyzelerı onu cok seviyorlar onun içn duacı oluyorlar :) ALLAH razı olsun hepinizden... duanın gücüne çok inanıyorum bu zamana kadar gelmeme sizin dualarınız desteklerınızde vesile oldu... doğuma az bir süre kaldı lütfen aklınıza geldiğim sürece dualarınız yine eksik etmeyın hepinizi çok seviyorummmm

ayy canım benım bızde senı ve kızını cok sevıyorum ALLAHIN ıznı ıle saglıkla kucagına alıcaksın bebegını Rabbım senın yanında her zaman Dualarımızlada sen bugune kadar herseyın ustesınden geldın bundan sonrada manen yanındayız. bebek doğunca bıldır bıze olur mu....Rabbım tek nefesde kurtarsın senı inşaALLAH

cnm benim bütün yaşadıklarını bugün okudum ve her satırda dehşete düştüm bunları sana hatırlatmak ta istemiyorum ama bugünden beri hiç aklımdan çıkmadın ve çok ağladım senin için hemen eşimi arayıp senin durumundan bahsettim ve onun sana dua etmesini istedim. anneme gidip seni anlattım ve herkesten senin ve bebeğin için dua istedim. senin için abdest alıp bol bol dua ettim. şunuda söylemeden geçemeyeceğim maşallah çok güçlü bi kadınsın. ben de 23 yaşındayım ve 3 yaşında bi oğlum var. evliliğimin ilk zamanları sıkıntılar yaşadım senin kadar güçlü olamadım. allahım nazarlardan korusun seni. bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş. sizi birbirinize bağışlasın. dualarımdasınız emin ol. allaha emanet olun. cimcimenin hayırlı haberlerini beklicem.

ALLAH razı olsun canım, yazdıklarını annemle birlikte okuduk gözyaşlarımıza engel olamadık yaşadıklarımız bir saniye bile aklımızdan çıkmıyor en büyük hakim en büyük savcı ALLAH o vijdansız adamı yüce RABBİME havale ettık gönülden inaniyorumki hiç bişey cevapsız kalmıycak... Annem sana selamlarını ve teşekkürlerın söylüyor RABBİM oğlunu sana bağışlasın hayatta herşey arzu ettiğin gibi olsun dualarında unutma bizi... eşine ve annenede duaları için çok teşekkür ederız.

Aniden kafasına ağır bir şeymi düştüde bir anda bu kadar vicdansız oldu anlayamadım ben insan az da olsa kendini belli eder
hamile olmadan önce çok mutlu hatta hamile olduğu günlerdede bebeği seviyor ilk sıkıntısını belli ettiği gün siz ne yapacağınızı düşünürken ayağı kırılıyor hadi o denk geldi hep gidecek oluyorsunuz bir sıkıntı çıkıyor bu seferde bilet yok ben anlamadın doğrusu bu durumu!

ben kendı memleketime dönelı 3 ay oldu, sonuna kadar okumamışsınız sanırım, yaşamadan anlamak zor o yüzden size bişey diyemem ALLAH kimsenın başına benim yaşadıklarımı hayal kırıklıklarımı, korkularımı göstermesın....

yazdıklarını aglaya aglaya okudum bitanem sıkma sen canını allah sana yar o yardımcı olur inşallah. birsuru teyzesi var o tatlı cadının o ilahi adaletle görcez basına gelenleri rabbım islah etsin giitm dediginde oyle sevındım kı can tehlıkenız vardı şukurler olsun..

topiğe öylesine bir bakayım diye girmiştim ama başından sonuna kadar herşeyi okudum ve cidden böyle insanlar da var mıymış dedirtecek cinsten birine denk gelmişssin cnm... rabbim seni ve güzel yavrunu korusun inş, kızını sağlıcakla kucağına almak hayırlısıyla büyütmek nasip olur inş cnm... hayırlı bir şekilde doğum yapıp yavruna kavuşursun inş... bundan sonrası için güzel günler sizin olsun inş... Allaha emanetsiniz dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…