Hayırlı olsun canım..
Ama başlığa çok güldüm.
çok fesatım galiba kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun canım..
Ama başlığa çok güldüm.
hayırlı olsun şimdiden canım
ama eğer söz gibi bişi olacaksa kalabalık olacaksanız daha değişik bir elbise giymeni tavsiye ederim
elbisen güzel cnım yanlıs anlama ama söz olmayacaksa ideal hani eğer söz fln olacaksa daha değişik giyersin diye söylemiştim ama söz olmayacaksa ideal bu elbise
cnm harikasın harika o güzel yüzünüde görse kk hatunları valla tamamane bayılırlar benden demesi:)
elbisen çok çok hoş. şimdiden mutluluklar. Allah tamamına erdirsin. ayakkabın da çok güzel ama sanki açık renk ayakkabı giysen elbisenin altına daha güzel olur gibi geldi.
isteme olacak yani tektasta sözde takılır zatensempatiksalakcinni
elbisen ilk basta dun akşam bakınca çocuksu geldi ama sana cok yakısmıs şimdi dun akşam düşündüğümü düşünmüyorum yani ayyy canım sen bosver benisempatiksalakcinni
hayırlı olsun simdıden mutluluklar darısıda basıma yakınlarda ınsallah amınnnnnnn:)
Ohh sonunda atlattık :)
İnşallah 17 Temmuzdada nişan olucak yer bulabilirsek
Hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah.. 19 haziran benim sevdiğim insanın ailesi ve benim ailemin tanışma günüydü benimki pek hayırlı olmadı senağlama ama inşallah sizler mutlu olursunuz...
Hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah.. 19 haziran benim sevdiğim insanın ailesi ve benim ailemin tanışma günüydü benimki pek hayırlı olmadı senağlama ama inşallah sizler mutlu olursunuz...
Hadi hayırlı olsun,
Allah tamamına erdirsin canım
Hayırlı olsun canım..
Ama başlığa çok güldüm.
ahahah allah seni ne etmiye çok güldüm hee sırnaşık şey
hayırlı olsun canım çok şeker kıyafetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?