Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmamış havuç yiyin çatlasın yumurtaOvulasyon testime bakar mısınız en sondaki bugüne ait yumurtlama ve çatlama olmuş mu acaba
Peki değerlendirmeyi ne zaman yapmak gerekir 27 Nisan olduDaha olmamış havuç yiyin çatlasın yumurta
Eşinde sperm sorunu var mı ?Peki değerlendirmeyi ne zaman yapmak gerekir 27 Nisan oldu
Hayır bi problem yokEşinde sperm sorunu var mı ?
En son iki gün once değerlendirmişsin bence bu akşam değerlendir yarın ovu yap bakalım çatlamış mı çatlamışsa yarını da değerlendirHayır bi problem yok
Rica ederşm yarınki ovulasyonu banada at bende göreyim herhangi bi sorun var mı sende kaç senedir uğraşıyorsnTamam çok teşekkür ederim![]()
Sene değil aslında bu 2. ayımız bir çocuğumuz var 6 yaşında 2. çocuk istiyoruz şuanRica ederşm yarınki ovulasyonu banada at bende göreyim herhangi bi sorun var mı sende kaç senedir uğraşıyorsn
Geçen ay korunmadık ama dikkat etmedim açıkçası bu ay Ovulasyon takibi yaparak denemek istedimRica ederşm yarınki ovulasyonu banada at bende göreyim herhangi bi sorun var mı sende kaç senedir uğraşıyorsn
Merhaba 19 nisan olduğunu düşünüyorum dün kan testi Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün var gebelik olabilir mi sizce19 nisanda yumurtlama gördüm femera bide hayıt tohumu kullandım değerlendirdim beraber konuşalım siz kaçında yumurtlama gördünüz ?
İnşallah olurGeçen ay korunmadık ama dikkat etmedim açıkçası bu ay Ovulasyon takibi yaparak denemek istedim
Merhaba 19 nisan olduğunu düşünüyorum dün kan testi Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün var gebelik olabilir mi sizce?İlaç vs kullanmıyorumİnşallah olur
Progesteron güzel çıkmış belki yükselebilir bende 19 nisanda yumurtlama gördüm test yaptım işk silik çıktı bugun çıkmadıMerhaba 19 nisan olduğunu düşünüyorum dün kan testi Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün var gebelik olabilir mi sizce
progesteron çok iyi çıkmış bi kaç gün sonra mutlaka kan testine tekrar baktırın benceMerhaba 19 nisan olduğunu düşünüyorum dün kan testi Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün var gebelik olabilir mi sizce
Rica ederşm yarınki ovulasyonu banada at bende göreyim herhangi bi sorun var mı sende kaç senedir uğraşıyorsn
Kullanma bekle progesteron çok güzel yükselmiş betada yükselebilir bekle sadeceMerhaba 19 nisan olduğunu düşünüyorum dün kan testi Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün var gebelik olabilir mi sizce?İlaç vs kullanmıyorum