- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Ayni durum benimde basima geldi canim sohbette bi teyze kuzenimi kizim sandi aynen kuzenim minyon tipli ama iki cocuk annesi yani..oyle bozulmustum bende..seni cok iyi anliyorum.. artik ramazana kadar hic bozmayalim canim tabiki kilolu ve uzun boylu olunca hem hantal gorunuyo insan hem yasli
bizim elimizde neden olmasin ki zayif fit cillop gibi herkesim imrenerek baktigi hatunlar olmak boyumuzda musait kim tutar bizi beee
Canım işte kilo biraz yaş farkı koyuyor ama dediğin gibi kapalı olmak da öyle.Dun aksamdan asiri bir sinirlilik ve gerginlik hali vardi ben de bugun de sabah devam etti...
kizimla cok inat ettik dunden beri.
sabah uyaninca bahce de komsularimla kahvalti yaptik. Kendimi cok kasmadan abartmadan herseyden yedim.
hersey guzeldi.bir nebze de olsa rahatlamıştım.
Gelgör ki dengesizin biri moralimi cok ama cok bozdu.arkadasımın arkadaşı. Soyledigi sey moralimi cok bozdu. Belki tesetturumden oyle duruyordum siyah genis bir ferace, buyuk boy esarp takmistim. Bununda etkisi vardir.
25 yasinda minyon tipli ve 2. Bebegine 4 aylik hamile olan arkadasim icin bana SIZIN KIZINIZ MI diye sordu. Cok bozulsam da belli etmedim. Dalgasina vurdum gectim.
Ama kendime söz verdim. Biliyorum ki kilolu olmanin da büyük gostermede etkisi var. Bu isi en kisa surede bitirecegim.kizlar.
Canım işte kilo biraz yaş farkı koyuyor ama dediğin gibi kapalı olmak da öyle.
Bende kapalıyım ve açık halimi gören bu kardeşin mi diyor.
Ama yani o kişinin dediği de hadsizlik.
Bu seni yemeğe yöneltmesin hırs yaptırsın tatlım.Ki sen birazcık dikkat etmeyle bile çok güzel kilo veren birisisin.
Canım inan ki verirsin sana her konuda yardımcı olurum ister buradan yaz ister özelden.Yok canim yemeye yonelmem tabiki.inan aklima o laf geldikce isthim kaciyor. O laf beni doyurdu zaten. Utancimdan bu kirilganligimi esimle bile paylasamadim.
o hep bana ben seni boyle seviyorum iyisin diyor. Zayifla dedigini duymadim ama. Zayiflayacagim.
bu sefer guzel bir tempo ile baslayacagim.
Hergun 45 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
ekmek ve seker yok
pilav makarna da yok
2 ogun beslenecegim.
acikirsam sut ve yogurt tuketecegim.
su ve yesilcay da sıkıntim yok zaten.
Bu arada senin ozel destegini ve yardimlarini da bekliyorum.
Seni ornek alarak yola cikacam.
SU başardı SEN de yapabilirsin doyorum hep kendime....
18 kg var vermem gereken veee verecem
Canım inan ki verirsin sana her konuda yardımcı olurum ister buradan yaz ister özelden.
18 kiloyu yaz sonuna kadar rahat rahat vereceksin
Ederim tabikisi canım benim.Ben de kendime inaniyorum canim. Sormak istediklerimi ya da pes etmek iatedigim.anlarda sana yazarim. Motive edersin beni artik
Ederim tabikisi canım benim.
Daha öncede demiştim ya haftada bir ödül günü ver kendine dengelersin bu şekilde
Kahvalti iyi olms cnm diger ögünleride bekliyorm. Bu arada hedef süperrr:)Günaydın
sabah 5.30 da aciktim
1 çay bardağı süt
3 yk cornflex
Kahvalti 12 de
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir 2kk vardi
1yk da lor peyniri
6-7 tane patates kizartmasi
1 küçük biber kızartma sı
1 yk helva
yeşillik
ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?