19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Evet canim bebekler ne kadar musade ederse o kadar yapabiliyoruz malesef
Simdi bebek uyudu bende yuruyuse iniyorum tatlim en azindan aksami hafif gecirip dengelerim sali gunune kadar dikkat edeyim de ++ lari gormek istemiyorum zaten cok zor veriliyo bu kilolar

Ben bugun misafirlige gittim canım karsi komsuma aksam yemegi yemeden gittim. Tabagimda ne varsa kizimla beraber yedik bitirdik. Yarin da benim misafirim var ama oyle yeme isi bitti artik benim icin 17 nisan da 79 olmaliyim.

Canim ekmek ve sekeri tamamen kesiyorum bundan sonra insallah.1 mayisa kadar yok...

Bende sana katiliyim canim birbirimize destek olarak yurutelim dun sana yazmistim 5 km yurudum..artik yapabildivimiz kadar spor ve ekmeksiz beslenelim sekeride kesmeye caliscam 1 mayisa hedefimiz ne olsun

Evet sevgili Günlüğüm
aryik bir daha yeniden basliyorum cumlesi kurmayacgim.

veee Yeniden merhaba diyorum sana
81 olana kadar hergun tartılıp yazacağım buraya

Günaydın Günlüğüm,
sabah itibariyle ekmegi ve sekeri hayatimdan çıkarıyorum.
Kahvaltim
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
1 domates
1 bardak tarcinli süt
Artik yedikce yazacagim

hergun de kilomu yazacagim artik bugun maalesef 84.4

Moralini bozma canim en fazla bir haftaya 81 e dusersin kisa surede aldigin kilo bu odemde olabilur tursu cok tuketiyorum demistin onuda birak bence

Moralini bozma canim en fazla bir haftaya 81 e dusersin kisa surede aldigin kilo bu odemde olabilur tursu cok tuketiyorum demistin onuda birak bence

Biraktim canim ekmek seker ve tursuyu da biraktim bugün. Hersey daha güzel olacak

Biraktim canim ekmek seker ve tursuyu da biraktim bugün. Hersey daha güzel olacak

ay bende bugün tartıldım 70.900 üm tatlıtambak haftalık bildirime yazarmısın arkadaşım.bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorumm artık tmm o verdiğim kiloları almak istemiyorum şimdi yürüyüşe çıkıorum sabah yarım simit ve avuç içi büyüklüğünde peynirli poğaça yedim her şeyden yicem kısıtlama yapmıcam çünkü kıısıtlayınca saldırıyorum herşeyden yicem ama her öğünde yumruğum kadar yicem insanın midesi yumruğu kadarmış öğünlerdede bu kadar yemek yeterliymiş bakalım menü paylaşmayı ihmal etmeyelim o bizi frenliyodu bence hepberaber dikkat edelim verdiğimiz sözleri unutmayalım öpüyorum herkesi

Evet sevgili Günlüğüm
bugun diyet anlaminda guzel gecti.
insallah yarin bu tartiya da yansir.
82.5 ken aldigim bu 2.5 kilo benim moralimi cok bozdu ama iyi de oldu. bozmamak uzere basladim. Bu 1 mayis ta 77 olunacakkkk

Evet sevgili Günlüğüm
bugun diyet anlaminda guzel gecti.
insallah yarin bu tartiya da yansir.
82.5 ken aldigim bu 2.5 kilo benim moralimi cok bozdu ama iyi de oldu. bozmamak uzere basladim. Bu 1 mayis ta 77 olunacakkkk
Canim bi anda alinan bi anda gider diyolar inaaallah hemen gider bu 2.5 kilo

O kadar cok acikmistım ki kahvaltimi dayanamayip yaptım.
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1.5 dilim ekmek
1 elma

herkese slm
sabah
1 haşlanmış yumurta yarım salatalık yarım domates yarım simit
ara
1 elma
öğlen
1 kase salata(peynir, mısır, yeşillik),yarım simit
ara
1 bardak beşibiyerde bitki çayı
akşam
2 adet kabak dolması 1 kase yoğurt

Menun cok hos canim.

Ben de oglen iyice karnimi doyurdum. Aksami da hafif atlatacam insallah. Bugun eksileri gordum insallah yarina da görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…