- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
perşembe günü yazamadım 69.5 kiloyum hadi bakalım tekrar başladım vermeye 6 lı rakamları gördüğüme çok sewindim motivasyonum hemen arttı yuppiiii
Canim nerelerdesin
selam canım ben de merak etmiştim seni, günlüğünü ilk sayfalarda bulamamıştım. öncelikle geçmiş olsun hastaların için, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurlar. seni tekrar gördüğüme sevindim.Slm gunlugum uzun bir sure ugrayamadim once kayinvalidemler geldi yanima. Sonra onlarla acilen memlekete gitmek zorunda kaldik. Kayinbabami hastaneye kaldirmislar. Simdi durumu iyi eve gecti. Esimin dayisi da iskeleden düşmüş. Iki bacak ve bel kirik hastanede yatiyor.....
simdilik sagliklari iyi biz de evimize geldik.
kilo cok aldim zannettim cunki kismadan hatta abartarak cok fazla yedim...
sabah
83.9 kg ile devam ediyorum.....
Saliya kadar hergun tartilip yazacagim
tatlıyı kesmen işe yarar bence canım, dert etmeMaalsef ki iyi haber yazamayacagim. Yaklasik 2. 5 saat sonra swkerimi ölçütüm. 160 cikti fazla yani...
yarin itibariyle tatlı ve ekmek ve hamur isini tammen birakiyorum.
tartıda mutlaka dalgalanma oluyor, sık tartıldığımzda da motivasyon kaybı yaşıyoruz, aslında tartılmamayı başarabilsek süper olacakCanim buralardayim ama psikolojik olarak hic birseye hazir değilim gibi. Kendimi tuhaf hissediyorum nedense. ...
kilom ise bugun 85.4 maalesef
bence de tartıya ve geçmişe takılmadan devam edelim canımYeniden merhaba diyerek günlüğüme tekrar başlıyorum
selam canım ben de merak etmiştim seni, günlüğünü ilk sayfalarda bulamamıştım. öncelikle geçmiş olsun hastaların için, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurlar. seni tekrar gördüğüme sevindim.
tatlıyı kesmen işe yarar bence canım, dert etme
tartıda mutlaka dalgalanma oluyor, sık tartıldığımzda da motivasyon kaybı yaşıyoruz, aslında tartılmamayı başarabilsek süper olacak
bence de tartıya ve geçmişe takılmadan devam edelim canım
ben 2haftadır diyet yapmıyorum canım, Deniz Egecenin zayıflamada son söz kitabını okuyorum. diyet yapmıyorum harekete odaklanıyorum. Kilom inmedi henüz am almamam da yeterli bence..
aceleden ne biçim yazmışım yaaben 2haftadır diyet yapmıyorum canım, Deniz Egecenin zayıflamada son söz kitabını okuyorum. diyet yapmıyorum harekete odaklanıyorum. Kilom inmedi henüz am almamam da yeterli bence..
teşekkür ederim canımSayfandan takip ettim canim guzel bir kitap. Bel fıtığı ameliyatı olmana ragmen guzel harket yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?