19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

perşembe günü yazamadım 69.5 kiloyum hadi bakalım tekrar başladım vermeye 6 lı rakamları gördüğüme çok sewindim motivasyonum hemen arttı yuppiiii

perşembe günü yazamadım 69.5 kiloyum hadi bakalım tekrar başladım vermeye 6 lı rakamları gördüğüme çok sewindim motivasyonum hemen arttı yuppiiii

Maşallah canim sana insallah ben de 9 lu rakamlari gorsem motive olacam. Ama adet olamadigim icin bir sisip bir iniyorum. Kilom hala 83
Zaten de artik hedefim kilo almamak ne zaman adet olacam o zamana kadar da hedef 79 diyorum

Slm gunlugum uzun bir sure ugrayamadim once kayinvalidemler geldi yanima. Sonra onlarla acilen memlekete gitmek zorunda kaldik. Kayinbabami hastaneye kaldirmislar. Simdi durumu iyi eve gecti. Esimin dayisi da iskeleden düşmüş. Iki bacak ve bel kirik hastanede yatiyor.....
simdilik sagliklari iyi biz de evimize geldik.
kilo cok aldim zannettim cunki kismadan hatta abartarak cok fazla yedim...
sabah
83.9 kg ile devam ediyorum.....
Saliya kadar hergun tartilip yazacagim

Maalsef ki iyi haber yazamayacagim. Yaklasik 2. 5 saat sonra swkerimi ölçütüm. 160 cikti fazla yani...
yarin itibariyle tatlı ve ekmek ve hamur isini tammen birakiyorum.

selam canım ben de merak etmiştim seni, günlüğünü ilk sayfalarda bulamamıştım. öncelikle geçmiş olsun hastaların için, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurlar. seni tekrar gördüğüme sevindim.
Maalsef ki iyi haber yazamayacagim. Yaklasik 2. 5 saat sonra swkerimi ölçütüm. 160 cikti fazla yani...
yarin itibariyle tatlı ve ekmek ve hamur isini tammen birakiyorum.
tatlıyı kesmen işe yarar bence canım, dert etme

Canim buralardayim ama psikolojik olarak hic birseye hazir değilim gibi. Kendimi tuhaf hissediyorum nedense. ...

kilom ise bugun 85.4 maalesef
tartıda mutlaka dalgalanma oluyor, sık tartıldığımzda da motivasyon kaybı yaşıyoruz, aslında tartılmamayı başarabilsek süper olacak

Yeniden merhaba diyerek günlüğüme tekrar başlıyorum
bence de tartıya ve geçmişe takılmadan devam edelim canım

Sagol canim destegin ve ilgin icin. 2 gundur tekrar dikkat etmeye basladim bende. Bugun tartilacagim bakalim.
Senin son kilo durumun nasil.

ben 2haftadır diyet yapmıyorum canım, Deniz Egecenin zayıflamada son söz kitabını okuyorum. diyet yapmıyorum harekete odaklanıyorum. Kilom inmedi henüz am almamam da yeterli bence..

ben 2haftadır diyet yapmıyorum canım, Deniz Egecenin zayıflamada son söz kitabını okuyorum. diyet yapmıyorum harekete odaklanıyorum. Kilom inmedi henüz am almamam da yeterli bence..

Sayfandan takip ettim canim guzel bir kitap. Bel fıtığı ameliyatı olmana ragmen guzel harket yapiyorsun

Uzun zamandir ugrayamadim kendi Günlüğüme kilomu tam olarak bilmiyorum yarin tartilacagim o zaman hep birlikte görmüş olacagiz. Coookkk uzun suredir diyet yapamadim. 2 gunduk yediklerimi azaltip az da olsa kendime dur demeyi ogrendim.
veeee yarin yeni bir baslangic yapacagim. Hergun menümü ve kilomu aktivitelerimi paylasacagim.

Son hedefim 18 Haziran ramazana kadar 75 olabilmek insallah.

hekese iyi geceler.....

jadeloz tatlim nerdeysen sen de gel yeniden baslayalim. Seninle guzel baslamistik

Gunaydinlarrr
sabah 84.5 kg geldim aldigim 2 kg hemen atmam lazim.yediklerimi aynen yazacagim artik.

1 bardak tarcinli süt ile gune basliyorum. Kahvaltiya kadar beni tutar.

Evet maalesf butun gun disarida ve gezmede olmanin neticesin de gun guzel gecmedi tabi ki....
yarin sok diyete baslamayi dusunuyorum basarabilirsem tabi. Kimseciklere soylemeden sessiz sedasiz yapacam. 14 gun boyunca sabretmeliyim

Menulerimi simdilik paylasmayacagim sok diyet yapmadim. Listelerim de daha duzene girmedi ama ben yine de hergun taryilacagim.

hedefim 1 haziranda 79.9 olsada 79 olmak.....

Bugün. 7mayis......84.6 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…