- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
başarılar
oluruz di mi
Olacaz tabiki canim bu diyet meselesi tamamen karar vermek ve irade meselesi.
haklısın canım, bu aralar motivasyonum düştü ondan böyle, depresif halim, 15 gün tartı için geç değil mi, merak ederiz...
Ben de 15 gun dayanmak isterim ama dayanamam galiba...
bakalim haftalikta iyi bugun persembe sabahki kilom 87.4 ben senin kadar zayif degilim ama
Motivayson düşürmek yok bahar geldi sayilir yani
haklısın canım, motivasyonu düşürmeyelim... biliyor musun bende 87 ile doğumdan çıktım o gün bu gündür, bir ileri bir geri kilo vermeye çalışıyorum :)
Ben de al verlerden sıkıldım artik 76 nin altina indigimi hatırlamıyorum ama bu gunlukte 62 de son bulacak.25 kg var vermem gereken
inaniyorum verecegim
bencede vereceksin, ben bu kiloları karatay yaparak, aç kalmadan verdim canım, karatay diyetine baktın mı hiç, ekmek karbon yok ama hiç acıkmıyorsun, bakmanı tavsiye ederim,
Canim gunlugun hayirli olsun insallah hic motivasyonunu dusurmeden veririsin kilolarini takipteyim seni basaracaksin bu sefer ..
Yeni beslenme duzenini de sevdim erken kahvalti yapmak metabolizmayi calistiriyo boyle devammm
burdakileri okuyunca gaza geldim spor yaptım 100 kere ip atladım ve 60 dk tempolu yürüdüm keşke hep yapabilsem 12 bardakda su tüketmem gerekiyor şimdi 7. bardağı içiyorum su içmezsek zayıflayamayız.
burdakileri okuyunca gaza geldim spor yaptım 100 kere ip atladım ve 60 dk tempolu yürüdüm keşke hep yapabilsem 12 bardakda su tüketmem gerekiyor şimdi 7. bardağı içiyorum su içmezsek zayıflayamayız.
Selam tatlım Günlüğün hayırlı ugurlu olsun ara bişeyler yazmak isterim müsade olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?