19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

haklısın canım, bu aralar motivasyonum düştü ondan böyle, depresif halim , 15 gün tartı için geç değil mi, merak ederiz...

Ben de 15 gun dayanmak isterim ama dayanamam galiba...
bakalim haftalikta iyi bugun persembe sabahki kilom 87.4 ben senin kadar zayif degilim ama

Motivayson düşürmek yok bahar geldi sayilir yani

Ben de 15 gun dayanmak isterim ama dayanamam galiba...
bakalim haftalikta iyi bugun persembe sabahki kilom 87.4 ben senin kadar zayif degilim ama

Motivayson düşürmek yok bahar geldi sayilir yani

haklısın canım, motivasyonu düşürmeyelim... biliyor musun bende 87 ile doğumdan çıktım o gün bu gündür, bir ileri bir geri kilo vermeye çalışıyorum :)

haklısın canım, motivasyonu düşürmeyelim... biliyor musun bende 87 ile doğumdan çıktım o gün bu gündür, bir ileri bir geri kilo vermeye çalışıyorum :)

Ben de al verlerden sıkıldım artik 76 nin altina indigimi hatırlamıyorum ama bu gunlukte 62 de son bulacak.25 kg var vermem gereken
inaniyorum verecegim

Ben de al verlerden sıkıldım artik 76 nin altina indigimi hatırlamıyorum ama bu gunlukte 62 de son bulacak.25 kg var vermem gereken
inaniyorum verecegim

bencede vereceksin, ben bu kiloları karatay yaparak, aç kalmadan verdim canım, karatay diyetine baktın mı hiç, ekmek karbon yok ama hiç acıkmıyorsun, bakmanı tavsiye ederim,

bencede vereceksin, ben bu kiloları karatay yaparak, aç kalmadan verdim canım, karatay diyetine baktın mı hiç, ekmek karbon yok ama hiç acıkmıyorsun, bakmanı tavsiye ederim,

Baktim canim bir muddet kafam da belirlediğim sekilde sonra da karaty düşünüyorum zaten

Oglen yemegimi 1.30 olmadan yemiştim simdi ise acıktım
1 dilim ekmek
1 portakal
peynir le yedim

Canim gunlugun hayirli olsun insallah hic motivasyonunu dusurmeden veririsin kilolarini takipteyim seni basaracaksin bu sefer ..
Yeni beslenme duzenini de sevdim erken kahvalti yapmak metabolizmayi calistiriyo boyle devammm

Canim gunlugun hayirli olsun insallah hic motivasyonunu dusurmeden veririsin kilolarini takipteyim seni basaracaksin bu sefer ..
Yeni beslenme duzenini de sevdim erken kahvalti yapmak metabolizmayi calistiriyo boyle devammm

Sagol tatlim bide regli olsaydim rahatlardimmm

Aksam yemegim
1 kepce çorba
8 yk ispanak haslama
1 dilim ekmek
salata bol bol
ayran

burdakileri okuyunca gaza geldim spor yaptım 100 kere ip atladım ve 60 dk tempolu yürüdüm keşke hep yapabilsem 12 bardakda su tüketmem gerekiyor şimdi 7. bardağı içiyorum su içmezsek zayıflayamayız.

burdakileri okuyunca gaza geldim spor yaptım 100 kere ip atladım ve 60 dk tempolu yürüdüm keşke hep yapabilsem 12 bardakda su tüketmem gerekiyor şimdi 7. bardağı içiyorum su içmezsek zayıflayamayız.

Ay ben de simdi oglumu uyutup yürüyüş e çıkacağım. Suyu ben 4lt ye tamamliyorum canim emzirdiğim icin de fazla iciyorum.

yesil cay da alsam tamamdır

Canim sen kaç kilosun boyun nedir hedefin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…