19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Yeni topigin hayirli olsn cnm kilomuz ayni hedefimizde ayni birlikte ilerleyelim o zaman

Ay ben aldim sen bilmiyorsun sorma hic 85.5 ten 87.4 ciktim. Ama bu hafya geri 85 lere düserim inşallah....
ilerleyelim bu yaz bu isi bitirelim canim

Hayirli aksamlar. Bende hamilelik kilosunu veremeyenlerdenim. Boyun 1.50 kilom 60 sanirim. Emin değilim çünkü terazimiz calusmiyor şuan. Pili bitmiş. Benim hedefim 50.

Insaaaalllllaaahhh arkadasim tum kilo vermek isteyenlerin bu cilesi bitsin
Rabbim hayirla saglikla bu kilolardan kurtulmak nasib etsin
cuma gecesi kabul olsun duamiz

Amin amin amin
bu arada hepimizin cumasi mübarek olsun.
Sen cidden cok zor kilo veriyorsun. Metabolizman mi yavas.
Ben de 2 gun once elma sirkeli sarimsak turşusu yaptım. 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım zayiflamaktan cok şifasi icin.
kilo verme de de yardımcı olursa paylasacagim

Hayirli aksamlar. Bende hamilelik kilosunu veremeyenlerdenim. Boyun 1.50 kilom 60 sanirim. Emin değilim çünkü terazimiz calusmiyor şuan. Pili bitmiş. Benim hedefim 50.

Hayırlı akşamlar. Kader arkadaşlarim benim bu kilolardan kurtulalaim artik dimi ama her gebelikte kalan kilolar biriktikce birikiyor yoksa

Ay ben aldim sen bilmiyorsun sorma hic 85.5 ten 87.4 ciktim. Ama bu hafya geri 85 lere düserim inşallah....
ilerleyelim bu yaz bu isi bitirelim canim
Ewt cnm bitirelim destek olalim birbirimize... Temmuzda zaten tatile cikicz biz esimle o vakite kdr kilosuz biri olmam lazm

Ah canim bende metabolizma var mi onu bile bilmiyorum

kaç kilosun canım ben de cuma yarışlarındayım :) hedefim 65 ve ben de mecburiyetten üstüme olanları değil kendi beğendiklerimi giymek istiyorum artık. Spor kesinlikle yap canım ben jillian yapmaya başlayınca birden değiştim 2. günün sonunda hemen hissettirdi farkı çok kilo vermedim ama (5 kg verdim) herkes şaşırıyor beni görünce :) nişanlım bile küçücük kaldın yaaa dedi çok sevindim :) leslie de yapıyorum ama jillian daha etkili sanırım :) hep beraber hedeflerimize ulaşmak dileğiyle kolay gelsin :)

Ah canim bende metabolizma var mi onu bile bilmiyorum
herkesegünaydın arkadaşlar.cnm ben zayıflama kürlerindeki yoğurtlu karışımı deniyorum sanki faydalı gibi.sabah kalktım tartıldım 900 gr gitmiş tabi sadece bununla değildir.sabah kalkar kalkmaz bi bardak su içtim.yoğurtlu kürümü hazırladım şimdi onu yiyorum.yanıma da bi bardak su daha aldım.yoğurttan sonra bi bardak suyumuda içip oğlum uyanana kadar yürümeyi planlıyorum.kahvaltıda yediklerimi de sonra yazarım öpüldünüzz BAŞARACAĞIZZ

Canım dene bakalim eger sen de ise yararsa ben de denerim. Hep baslayip bıraktım...
kahvaltimi yaptım saat 10 da
1. 5 dilim ekmek
peynir
az domates ve yesillik
3 zeytin

Sabah dershaneye gitmeden bir bardak 5i burada cay içtim yaninda 5tane sunta gibi olan yulafli kepekli bisküvilerden yedim. 10.45de eve geldim kshvaltida 2bardak acil şekersiz cay biraz sosisli yumurta iki küçük dilim peynir ve 1.5 dilim tam buğday ekmek.
Sanirim biraz fazla yedim. Bu ilk günüm olacak buarada

Canım dene bakalim eger sen de ise yararsa ben de denerim. Hep baslayip bıraktım...
kahvaltimi yaptım saat 10 da
1. 5 dilim ekmek
peynir
az domates ve yesillik
3 zeytin

bende kahvaltıda bir buçuk yumurtadan yapılmış omlet ,bir dilim ekmek ve bir bardak şekersiz çay içtim.sabah 30 dk yürüyebildim ve 15 dk dans.yoğurt kürünü bırakmamayı düşünüyorum gerçekten tok tutuyo bence ,hem de faydalı zayıflatmasada devam edicem vücudumu ısıttğını hissediyorum onu yedikten sonra spor yapınca daha kolay terliyorum.her gün başarı hikayelerini okuyorum kendime inancım artıyo acayip motive oluyorum

Nasil yapiliyor bu kür . faydalari ne

Nasil yapiliyor bu kür . faydalari ne
zayıflama kürleri başlığında bir haftada 500gr verdiren yoğurt kürü die başlıktı sanırım ordan daha detaylı bilgi alabilirsin.2 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zerdaçal(toz) 1 ç.k,zencefil(toz)1 ç.k tarçın (toz)ekleyip ana öğünlerden yarım saat önce yiyosun.bazıları tadını sewmediği için baharatları daha az koymuşlar ama ben tarife uyuyorum.2 kaşık yoğurt zaten hemen bitio.tok tutuyo kilo verdirio hemde cildide güzelleştiriomuş çok fayfası var dediğim gibi o sayfayı incelersen daha açıklayıcı bilgiler var.ben daha yeni kullanmaya başladım faydasını görmeye başladım ama kalıcımı bilemem deneyimlerimi yazarım

Canim bence sosis ve sucugu dikkatli tuketmek lazim.ben de sucugu cok seviyorum hfta da 3 4 gun yerdim ama jafta da bir e dusürecegim...
yediklerin fazla degil ama biskuviler olmayabilirdi

Birakma canim sakin. Ne guzel sporda tamam. Ben de oglen yemekten sonra ev temizleyecem sonra sporumu yaparim. Aksama da misafir gelecek bana.

Eger elma sirkeli sarimsak turşusu ise yararsa ben de size soylerim. Faydalari cok guzel.
ah 12 gun sonra başlayacam daha olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…