- 18 Şubat 2015
- 59
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi tatlitambak
-
hayırlı olsun günlüğün inş. en kısa zaman da kurtulursun kilolarından.. bende 98 kiloya geldim 104 ten seni takip edicem belki fikir alış verişi yaparız.. bu arada bende emziriyorum :)
bende emziriyorum.boyum 167 kilom 75-76 hedefim 57Canim sen kaç kilosun boyun nedir hedefin nedir
bende emziriyorum.boyum 167 kilom 75-76 hedefim 57
Menum söyle
sabah
2 dl CAV. Ekmek
1 kk peynir hellim
8 zeytin
1 tk bal
şekersiz çay
ara
3 yk makarna
form çay
öğle
1 kase lahana çorbası
1 kase yogurt
1 kare bitter
1 dl CAV. Ekmek
ara yok
akşam
1 kase yogurt
1 kase lahana çorbası
3 yk pazı kavurma
1 küçük kare mısır ekmegi
süpeerrr..tebrik ederim..spor yaptığım zaman daha iyi oluyorum kaçamak yapmıorum vicdan azabı duyuyorum hemde o kadar spor boşa gitmesin diyorum.20 aylık benimki büyüdü artık.10 bardak su içtim şimdiye kadar son 2 bardak kaldı hedefime onuda yatana kadar içiçemBebegin ne kadarlik canim benim ki 7. Ayini bitirecek.
Bu arada 30 dk yürüyüş 15 dk bisiklet olmak uzere toplam 45 dk tamamlandi
Tatlım Biliyormusunuz haklı olabilirsin buna 1 hafta dikkat edicem posiyön biraz küçültültucem bakalım ise yaricak mi çık teşekkür ederim canim
Sende bu hafta 85in altını görürsün gibime geliypr
süpeerrr..tebrik ederim..spor yaptığım zaman daha iyi oluyorum kaçamak yapmıorum vicdan azabı duyuyorum hemde o kadar spor boşa gitmesin diyorum.20 aylık benimki büyüdü artık.10 bardak su içtim şimdiye kadar son 2 bardak kaldı hedefime onuda yatana kadar içiçem
bizimkiler şimdi pasta yiyolar ben yemiyorum canım istemio istese yerim kendimi kısıtlamıcam hiçbirşeyden ama dozu önemli .ben nde kalorileri hesaplayarak herşeyden yiyorum günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıorum.haftada 1 kilo vermek istiyorum bunun için günlük 1000 kalori almam gerekiyormuş
Yoğurt ayran peynir benim vazgeçilmezleri ve bazen masum olduklarını düşünüp abartiyorum kesinlikle haklı olabilirsinCanim cidden ben de mesela yogurt ne olacak ki der gun de 2 kase yerdim yani 4 porsiyon.
bence ne yedigin degil ne kadar yedigin onemli..... 1 hafta dene bakalim kilon da fark edecek mi ben de merakla seni takip edecem
Yoğurt ayran peynir benim vazgeçilmezleri ve bazen masum olduklarını düşünüp abartiyorum kesinlikle haklı olabilirsin
Canim hayirli olsun yeni topiginBenim de oyle canim ben de masum doye abartiyorum ama onlarda dozun da olmali...
4lt suyumu bitirdim. Rahatladim
Tatlım tekrar açıkmaya başladım ve uyumak iyi fikir olabilir iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?