19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

hayırlı olsun günlüğün inş. en kısa zaman da kurtulursun kilolarından.. bende 98 kiloya geldim 104 ten seni takip edicem belki fikir alış verişi yaparız.. bu arada bende emziriyorum :)

hayırlı olsun günlüğün inş. en kısa zaman da kurtulursun kilolarından.. bende 98 kiloya geldim 104 ten seni takip edicem belki fikir alış verişi yaparız.. bu arada bende emziriyorum :)

Bebegin hayirli olsun canim öncelikle takip edildigimi bilmak beni frenliyor tesekkur ederim. Maşallah sen de guzel ilerliyorsun.
Herzaman beklerim canim

Tatlım sana özel bugünkü menu mu ilk senin günlüğüne yazıcam yorum yaparmisin buarada ben fazla kaçırdığı düşünüyorum ama

Menum söyle
sabah
2 dl CAV. Ekmek
1 kk peynir hellim
8 zeytin
1 tk bal
şekersiz çay
ara
3 yk makarna
form çay
öğle
1 kase lahana çorbası
1 kase yogurt
1 kare bitter
1 dl CAV. Ekmek
ara yok
akşam
1 kase yogurt
1 kase lahana çorbası
3 yk pazı kavurma
1 küçük kare mısır ekmegi

Canim menu genel itibari ile guzel ama porsiyonlar buyuk gibi geldi 1 kase olanlari 1 kepçe ye indirmelisin. 1 kepce 1 porsiyon oluyor. 1kase 2 porsiyona denk geliyor.

Tatlım Biliyormusunuz haklı olabilirsin buna 1 hafta dikkat edicem posiyön biraz küçültültucem bakalım ise yaricak mi çık teşekkür ederim canim

Bebegin ne kadarlik canim benim ki 7. Ayini bitirecek.
Bu arada 30 dk yürüyüş 15 dk bisiklet olmak uzere toplam 45 dk tamamlandi
süpeerrr..tebrik ederim..spor yaptığım zaman daha iyi oluyorum kaçamak yapmıorum vicdan azabı duyuyorum hemde o kadar spor boşa gitmesin diyorum.20 aylık benimki büyüdü artık.10 bardak su içtim şimdiye kadar son 2 bardak kaldı hedefime onuda yatana kadar içiçem

Tatlım Biliyormusunuz haklı olabilirsin buna 1 hafta dikkat edicem posiyön biraz küçültültucem bakalım ise yaricak mi çık teşekkür ederim canim

Canim cidden ben de mesela yogurt ne olacak ki der gun de 2 kase yerdim yani 4 porsiyon.
bence ne yedigin degil ne kadar yedigin onemli..... 1 hafta dene bakalim kilon da fark edecek mi ben de merakla seni takip edecem

bizimkiler şimdi pasta yiyolar ben yemiyorum canım istemio istese yerim kendimi kısıtlamıcam hiçbirşeyden ama dozu önemli .ben nde kalorileri hesaplayarak herşeyden yiyorum günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıorum.haftada 1 kilo vermek istiyorum bunun için günlük 1000 kalori almam gerekiyormuş

Canim kesinlikle spor yapmak kaçamaklar ın önüne geçiyor

tebrikler canim bu zaman kadar yedikte ne oldu. Tadini biliyoruz zaten. Eger yersek bu bizi 2 gun geri atar

Canim cidden ben de mesela yogurt ne olacak ki der gun de 2 kase yerdim yani 4 porsiyon.
bence ne yedigin degil ne kadar yedigin onemli..... 1 hafta dene bakalim kilon da fark edecek mi ben de merakla seni takip edecem
Yoğurt ayran peynir benim vazgeçilmezleri ve bazen masum olduklarını düşünüp abartiyorum kesinlikle haklı olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…