19 yaşında evlenmek erken mi sizce?

hiç buluşmadık. birinden bulmuştu numaramı. bi erkekten telefonda o aradı tanıştı.

Bence geç beşik kertmesi taraftarıyım.

Konu sahibi gencecik kızsın. Önünde uzun bir ömür var inşallah.
Kendin için okul dahil pekçok güzel şey yapabilecekken neden evliliğin sorumluluğu altına giresin.
Kolay mı öyle?
Erli geçli olur evlilik. En güzel yılları heba etmeye değmez bence.
Kendimi düşünüyorum 19 yaşındayken üniversite 2.sınıftaydım erkek arkadaşım da yoktu.
Evlilik fikri aklımın ucından geçmezdi zaten geçse de annem babam bir temiz sopa çekerlerdi bana.
Evlilik 19 yaşında verilemeyecek kadar ciddi bir karar.

sadece telefonda konuşuyoruz. bu kişiyle kısacası.

hayattan beklentine göre değişir.. içinde kalan hiçbir şey yoksa bi an önce evleneyim çocuk yapayım diyorsan evlen tabi başın göğe ersin

şaşılacak bir şey yok bence konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama aşırı muhafazakar ailelerin çocukları yıllarca böyle yürütüp sonra pat diye evleniyorlar hangi ülkede yaşadığımızı bilmiyor gibi konuşuyorsunuz yapmayın allasen :)

Canım bak burda ne konular var evlilik vaadiyle kızları kandırıp birlikte olup bırakanlar var. Daha çok gençsin çok masumsun lütfen kendini kullandirtma. Ömür boyu bedelini ödeyeceğin bir hata yapma olur mu?

Buradaki ablalarının da dediği gibi eğitimini tamamla bir meslek sahibi ol. Eninde sonunda evlenilir ama ayakları üstünde duran kendine güvenen bir kadın olarak evlenmek var, bir de evlendiği adama muhtaç olan eline bakan bir kadın olmak var...

Ben 23 yaşında evlendim üni mezunuyum ve öğretmenim, 2 yıllık evliyim ve bebek bekliyorum bence herşeyi yerli ve zamanlı yaşadım. Ablam ilkokul mezunu mesleği yok 18 yaşında evlendi 19 yaşında anne oldu şimdi boyu kadar 3 çocuğu var ve gençliğin verdiği çok hatalar yaptı hem kendi hem eşi... şimdi 15 yılın ardından boşanma davası açtılar daha 33 yaşında pek çok kişinin daha yeni evlendiği yaş ama o neler yaşadı bence boşa gitti ömrü...

o çıkardı 1 sene sonra. ekimde gelicez dedi gelemediler. şimdi 15 tatil çıktı buraya filan gel diyordu bende gitmem tabi. arabayla beni alıcaktı yazın arada yolda bıraktım . babamıda bayramda öyle aramıştı numarasını vermiştim babamın. bilmyorum ciddi gibi geliyor sadece geliyor.

ben onuda dedim kaç defa . öyle şey olur mu Allah yanıma bırakır mı. dedi şrfsz mym demişti.

arkadaşım aradı kadın satıcısı değilmiş fake değilim gerçekten .

hiç buluşmadık. birinden bulmuştu numaramı. bi erkekten telefonda o aradı tanıştı.
Böyle is mi olur kardeşim bak kardeşim diyorum çünkü benim de 20 yaşında kardeşim var ben 29 yaşındayım senden buyugum yani, aklını başına topla 2.5 sene ne demek ya karşında ki kişi sapiksa ya organ mafyasi ise ya evliyse ya yaşı 24 degil de 50 ise o zaman ne olacak.

ben onuda dedim kaç defa . öyle şey olur mu Allah yanıma bırakır mı. dedi şrfsz mym demişti.

Sanırım bunu benim dediğime cevaben yazdın. Bu dünyada her şey olur benim başıma gelmez ben asla yapmam dediğin şeyleri de yaparsın o yüzden çok çok dikkatli ol...

Telefonda görüştüğün biriyle evlenme düşüncesi bile ne kadar çocuk olduğunu gösteriyor daha.

Arkadaşlığın devam edebilir, yüz yüze görüşmek şartıyla ama evlenmek tamamen saçmalık ve büyük bir hata olur

Geç bile kalmışsın. Koca bulduysan hiç kaçırma, aman diyim.

hayatta hiç bir amacı olmayan yapacak şeyleri olmayan için evet. Ben şu an 23 yaşındayım ve bana hala gerekli bir şey gelmez evlilik hiç öyle hayallerim yok tek başıma yapmak istediğim henüz çok şey var evlilik listede bile değil ama çok aşık olurum kafa dengim olur ailesi problemli olmaz aam ana kuzusu olmazsa ancak seneye olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…