19 yaşında evlenmek erken mi sizce?

mesleğim yok. konuştuğum kişi 24 yaşında. 2 buçuk seneye yakın öyle konuşuyoduk telefonda . o istemeye gelecekler. eğer gelirse.
16,5 yaşında başlayan ilişki ve evlilik?
Bi de kendime erken evlendim diyordum

mesleğim yok. konuştuğum kişi 24 yaşında. 2 buçuk seneye yakın öyle konuşuyoduk telefonda . o istemeye gelecekler. eğer gelirse.
sen bence kendi iyiliğin için evlenme ne demek eğer gelirse evlenmiş olmak için evlenmeyin sonra gelip yok şöyle yok böyle diye konu açıyorsunuz iki yıl konştuğun adamdan daha emin değilsin onu geç mesleğin yok ne iş yapacaksın her şeyi kenara at iki buçuk senedir telde konuşuyorduk demişssin bu aadam niye geledi seni görmeye öyle lafta herkes gelecğim isteyeceğim der evlenmeden önce lütfen büyüyün değil iki buçuk sene iki buçuk ay bile görmediğim biriyle konuşmam normal değil çünkü

Evde kalmışsın bile!
19 ya 19 koskocaman 19! Şimdi evlenmeyeceksin de ne zaman evleneceksin ki? 20'yi geçince falan kimse almazsa seni ne yaparsın o vakit? O yüzden tepme kısmetini, hemen var.

Allahım ben kendimi nerelere atayım
benim daha sevgilim yok benden kücükler evleniyoo

kız ciddi olsa ne olur teni tenine değmemiş görmemişsin döver mi söver mi teiz mi pis mi bunlar telden lafla öğrenilmez

yazın beni arabayla alıcaktı yolda bıraktım. ekimdede istemeye gelecekti gelemediler 15 tatilde demişti sonra 15 tatilden sonra oldu. burayada gel diyodu gitmem zaten hiç gidemezdim.
te

Yasi masi gectim de bu cagda evlenmek sacma. Bir rol bicilmis kocanin yemegi utusu donuydu corabiydi bela mi ariyorsunuz bu yasta. Annem hep der kocanin koca koca dilleri olur diye.

geçen nisan ablası telefona çıktı böyle telefonla nereye kadar baba evinde kalıcı değilsin dedi babangil gelsin yemeğe dedi. çocuğa gelsin evi süpürür dedi.

Telefondan sipariş olur, sapıklık olur, teleseks olur ama ilişki olmaz, hayatta olmaz. Sadece muhabbetten ibaret yaşadığınız.

arkadaşım aradı kadın satıcısı değilmiş fake değilim gerçekten .
bu nasıl bi cevap?

ne iş yapıyor?
ekimde niye gelemediler? (tamda burda "gelirsen ekime gelmezsen... " sözü aklıma geldi tövbeler olsun )
baban ne diyo? nasıl tanıştığınızı biliyo mu?

Son düzenleme:
2.5 yasında yanı benim kızın yasında flortun olmalı diye dusunuyorum 3 yasında ailecek sana tanisma 4 nisn uygun diye dusunuyorum

fabrikada çalışıyor. müsait olamamışlar ablası gelmiyomuş gelemiyomuş. babam. ona kızım çok küçük. demiş. yetişkin kızım yok. bilmiyor

fabrikada çalışıyor. müsait olamamışlar ablası gelmiyomuş gelemiyomuş. babam. ona kızım çok küçük. demiş. yetişkin kızım yok. bilmiyor

Ben senden 10 yas buyugum aman diyim evlenme. Ben bu yasimda bile asik olup ask acisi cekiyorum. Daha neler cikar karsina sakin evlenme pisman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…